loading...

четвъртък, 29 април 2010 г.

Романтика продължава с красавците - "Oye Bonita" от 5 май

Колумбийски сериал започва по Романтика, а именно хитът от 2009 на Каракол - "Oye Bonita" или преведен на български - "Слушай, красавице". Историята на сериала не е голямо чудо и доста често е срещана. В сериала участва звезди като Карол Маркес – Мончи Маестре, Диана Ойос като Диана Пайон Мургас, Патрисия Ерколе като Елвия Урбина, Николас Носети като Адолфо Фито Перес, Мерилин Патиньо като Мириам Дангонд, Феликс Антекера като Рамон "Мончо" Маестре, Хосе Рохас кото Антоан Лакутур Пайон, Ана Беатрис Осорио като доня Нели, Алехандро Паласио като Мануел "Ел Дуро" Исаса Мургас. Историята: Казват, че Мончи има невероятен глас, но баба му Петра и кръстникът му, легендарния акордеонист Инфинито, предсказват, че с гласа си най-големият син на семейство Маестре ще промени историята на Ла Вия. И той ще го направи, защото се захласва и се вдъхновява от една забранена жена, изправяйки се срещу най-могъщото семейство в района: Исаса Мургас.Мончи мечтае да стане известен изпълнител на фолклор вайенато и с парите, които печели, да плаща образованието на по-малките си сестри: Чикинкира, Макарена и Кармен, "Девиците" на Ла Вия и също да може да издържа собствен дом, за да не се налага родителите му да работят повече. Проблемът обаче е, че не са много онези, които вярват в пеенето му, единствената му съюзница е Сунилда, привлекателна млада жена, съпруга на Турко Серкера, собственик на пазара в Ла Вия.Мончи пее през цялото време заедно с верните си приятели Пипайо и Елиас. Въпреки десетките отхвърляния и проблемите, Мончи не спира да вярва в Девата от Кармен и той ще покаже, че е роден да пее, особено когато има до себе си най-красивата жена, която някога е виждал – Диана, дъщерята на семейство Пайон Мургас.Точно в този момент се свързват сърцата на Мончи и на хубавицата, защото макар Диана да предпочита комфорта на Баранкия и компанията на гаджето си Фито, семейтвото се завръща в родните си земи, защото Антоан, бащата на Диана, е решил да разреши дълга към съдбата, който има на това място и без дори да си представи, тя ще срещне там любовта на живота си.Престоя на семейство Пайон Мургас усложнява плановете на Исаса Мургас, защото тези две семейства имат големи търкания. Докато семейство Пайон търсят начин да поправят грешките си, допуснати във Вия Есперанса, Исаса предпочитат да продължават да бъдат собствениците на региона и за да го постигнат, планират да оженят сина си Алехандро за братовчедка му Диана. Появата на Мончи Маестре обаче ще усложни плановете им и само силата на любовната песен ще прекрати всички спорове и ще му помогне да спечели сърцето на Хубавицата.

четвъртък, 22 април 2010 г.

Семеен сарай се завръща, но не по Нова

Хитовият турски сериал "Семеен сарай" се завръща на 8 май (събота) в 19.55 на мястото на "Князът и момичето", който също не беше излъчен докрай по Нова. От медията ни съобщиха да не се тревожим, защото ще видим на екран и още други любими сериали, които сме нямали възможност да изгледаме докрай като например "Ангел пазител" и "Завръщане в рая", които се харесаха много на аудиторията. Също така ви пожелава "Приятно гледане", а ние да си припомним историята на сериала "Семеен сарай": Оуз и неговите дъщери са радостни, че се преместват в новата си къща. Тяхното щастие не продължава дълго, защото Еда и нейните деца също се нанасят там.Въпреки недоволството от страна на Оуз, Еда е твърдо решена да се премести в къщата. Това поставя началото на враждата между двете семейства.Еда е вложила всичките си спестявания в този дом и няма къде другаде да отиде. От друга страна, Оуз е купил къщата, защото тя му напомня за неговото детство и няма никакво намерение да я дели или да я предостави на някой друг.Всичко това се случва по вина на мъж на име Ферит и нищо няма да бъде както преди, докато не намерят този човек. Наред с враждата между Оуз и Еда се заражда напрежение и между техните деца.Тези две семейства воюват по между си, като враждата им е обект на интерес от страна на целия квартал. През това време Оуз се влюбва в Еда.Скоро и тя започва да изпитва същите чувства, но така и не го признава. С времето враждата между тях прераства в любов.

"Гордата Аси" ще се гордее още повече с повторение по Диема Фемили

От 26 април в 22.00 веднага след повторението на венецуелския сериал "Непокорен ангел" (21.00 ч.) ще се излъчва турския телевизионен хит - "Гордата Аси". Сериалът е излъчван от Нова телевизия миналата година. На 23 април (утре) ще се излъчи като за последно другия турски хит - "Изгубени години". Ето да си припочним и историята: "Гордата Аси" е изпепепляваща история за една невъзможна любов. За това да обичаш, да бъдеш обичан и въпреки всичко да не можеш да намериш щастието.Две души са разделени от огнената река на миналото. Макар и силно влюбени един в друг, те са врагове заради греховете и грешките на другите.Сериалът е история за отмъщението, което превръща жарта в огън, за тайната, която изпепелява. Миналото крие много тайни. Да тънеш в мизерия, да не можеш да намериш изход от нея и да бъдеш майка, която се бори със смъртта заради децата си...Един млад мъж, роден и живял с болка, се завръща по родните места. Причината за страданието му е семейство, в чиято дъщеря съдбата му отрежда да се влюби. Дъщерята на тези, които са изпратили майка му в гроба.От три поколения едно семейство не спира да се бори с житейските трудности. Бащата, който иска да запази земите на дедите си и гордите му деца, привързани към родното огнище. Красивата му дъщеря Аси носи името на реката, която дава живот на тези земи.Млад мъж, на име Демир, който след дълго отсъствие се завръща в родния край. Богат, красив, успял. Демир и семейството му са заровили в тези земи една тайна. Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота им.Именно заради тази тайна любовта на Демир и Аси ще бъде невъзможна. "Гордата Аси" - история за новата буржуазия, земята и любовта... 
Рекламата по Диема Фемили:

вторник, 20 април 2010 г.

"Позволи ми да те обичам" - Диема Фемили продължава да залага на портогалските сериали

От 3 май в ефира на Диема Фемили стартира новият португалски хитов сериал - "Позволи ми да те обичам". Португалската новела е 279 епизода. Диема Фемили ще предостави на феновете си двойна доза от епизоди. На 30 април ще се излъчат последните два епиозода на мексиканския "Утре и завинаги". Има много слухове, че от екипа на Нова ТВ или Диема Фемили са закупили още един португалски сериал. От екипа на Нова ТВ са уверени, че този сериал ще се хареса на българските фенове. Да не забравяме, че участват и други хитови актьори и актриси от португалските сериали в България: Островът на любовта, Другата жена и Магия за любов. 
Рекламата по Диема Фемили:

Диема Фемили повтаря "Усещане за любов"

Венецуелският сериал "Усещане за любов" или "С вкус за любов" ще стартира на 5 май в 16:15 ч. по Диема Фемили. Хитовият сериал ще замести "Заложница на съдбата" и ще се излъчва както нея, тоест по два епизода на ден. Както бяхме писали преди, че Диема Фемили връща едни от най-силните си сериали - обедихте се,че е истина. Друга новина е, че след повторението на венецуелската сага "Дивата котка" ще има още едно повторение на любим от вас сериал. Засега е замислено това и още много други изненади подготвени от медията.

събота, 17 април 2010 г.

Ninos ricos, podres padres и Acasa.BG са били лъжа!

В края на март във форумите на един от най-посещаваните телевизионни сайтове "Telemaniac" се плъзна слуха, че Акаса БГ ще започне от тази есен в българския ефир. Е да,ама не! Потребителят е лъжец и се бил представял като човек от Про.БГ. Също така е излъгал, че Доня Барбара започва от април (наистина беше така,но после Про.БГ се отказаха). За съжаление има и още една фалшива новина, а именно новината за хитовият сериал на Телемундо - Ninos ricos, podres padres. Наистина много съжаляваме за феновете на сериала. В писмо към Про.БГ от нас тя ни писа, че ще има и още по добри сериали от латино американските в ефира им, но вие феновете на латиното знаете, че има само 2 - 3 изключения (за други американски сериали). Също така ви пожелава приятно гледане.

неделя, 11 април 2010 г.

"Ninos ricos podres padres" започва от лятото по Про.БГ

Хитовата тийнейджърска теленовела в която участват мега звезди като Айлин Мухика и Кармен Виалобос ще започне излъчването си през лятото по Про.БГ или през есента по Акаса.БГ, който най-вероятно тръгва на 19 септември. Познати актьори и актриси от латино теленовелите ще се вихрят в новата новела. Други интересни и непознати за България актьори са Алдемар Корея, който играе като Давид - обожателя на Алехандра (Кармен Виалобос). Фабиола Кампоманес също играе в новелата като Лусия Риос, която е майката на Алехандра. Злата леля играе неповторимата Айлин Мухика, която носи същото име, както и в мега продукцията "Марина" - Вероника. Хуан Пабло Шук ще видим като Роберто де ла Торе.Една от най-голямите изненади е Маргарита Муньос. Звездата от продукциите на Caracol - "Любов до смърт" и "Пачоло", които са излъчвани по Романтика ще изиграе ролята на Исабела Домингес - разглезеното момиче на татко, влюбващо се във всеки срещат. Маргарита също е участвала и в "Истинският Родриго" като Валентина Мансур. Историята е много забавна и малко ще ни напомни и за "Непокорните": Алехандра Пас се е родила в САЩ. Майка й е пристигнала в тази страна, за да избяга от тъжното си минало без да оправи своята имиграционна ситуация. Веднага след като Алехандра завършва гимназия се случва нещо неочаквано и неприятно – майка й е принудена да се върне в родината си.При завръщането в страната си е белязано със среща с едно семейство, което Алехандра никога не е познавала. Майка й произлиза от богато семейство и Алехандра, без да очаква това, се оказва в един свят с принципи, които се различават напълно от нейните.Алехандра е записана в едно от най-добрите училища в страната. В това училище влизат деца само от богати семейства, онези, които осъзнават, че могат да получат всичко, което са искат. С пристигането си, Алехандра се превръща в жертва на интригите на своите съученици и открива, че парите могат да купят всичко, но не достойнство и силен характер.

петък, 9 април 2010 г.

Плюс или минус за испанците с новият им ремийк

Скоро започва новият хитов проект на испанската телевизия - Антена 3, а именно проекта е озаглавен Gavilanes. Да познато е! Това е поредният ремийк на изключително и уникално успешни сериал на Телемундо - "Трима братя,три сестри", който също е ремийк на колумбийската новела от 1994 - "Las aguas mansas". Това плюс ли е или поредния грандиозен провал. Преди година и половина и Телевиса не остана по-назад и затова и тя направи ремийк с участието на добре познатите ни Адела Нориега и Едуардо Яньес. В последният испански ремийк на историята участват хитови актьори и актриси като Родриго Санчо, Алехандро Албарасин и Роджер Боруесо Сан Хуан, които ще се превърнат в тримата братя влюбени в трите сестри. Историята е до болка позната на българските зрители, понеже бТВ излъчи два новелата, а се говореше, че тази есен ще бъде третото излъчване, което беше лъжа. За феновете на испанските сериали можем само да кажем, че от бТВ ни приветстват да следим новите епизоди на "Чевреният орел" съвсем скоро. Напоследък водещите латиноамерикански компании правят много ремийци на сериали, които са класика в жанра. Вече и в YouTube има промота на Gavilanes, а в тях винаги има нещо повече от прекрасно, но времето ще покаже дали е така и ще разберем самият отговор - плюс или минус е поредният ремийк!?

четвъртък, 8 април 2010 г.

"Веневисион" продължава да жъне успехи в България

Както обещахме, че ще ви съобщим кои сериали са закупени от Диема Фемили така и ще го изпълним. Диема Фемили засега не е в толкова цветущо състояние, но за сметка на това има други качествени сериали, един от който е "Manana es para siempre" (Утре и завинаги) или така наречената "Маняна" с Силвия Наваро и други хитови и познати лица от любимите ни сериали на Телевиса. Друг плюс е, че Диема Фемили повтори отначало хитовия сериал на Нова и нашият незабравим герой - "Падре Корахе". Нанси Дуплаа и Факундо Арана се харесаха на народа още от първият епизод на новелата. "Откраднати животи" е една от закупените нови новели. Факундо Арана и Солидад Силвейра са част от оригиналния и неповторим каст на новелата. Теленовелата е закупена от когато Диема Фемили повтори "Законът на любовта" след свалянето му от Нова ТВ. Засега новелата няма да се излъчи и все още дублажа е на половина твърдят източници. Друг факт е, че от години насам Диема Фемили е залагала на венецуелската компания "Venevision" и постига това което е желаела. Има много слухове, че "Валерия" е закупена именно от Диема Фемили, а хитоватателеновела е с участието на звезди като Алехандра Ласкано и Каролина Техера. Друга теленовела на Веневисион, за които има слухове е "Цял живот", който не е чак толкова голям хит. Преди години имаше страшно много слухове, че "Под юздите на любовта" е закупена тук, а именно по Диема Фемили. Сега трябва само и единствено да ви разочароваме, като ви кажем, че това е лъжа. Това за сега се знае. Диема Фемили скоро ще продължи да ни радва и с други теленовели, които можете да четете в другите статии.

сряда, 7 април 2010 г.

"Стъклен Дом" - поредният български хит след "Забранена Любов"

"Стъклен дом" е най-новата и свежа българска продукция,която започва в неделя (11 април) от 20.00 до 21.30. Актьори и актриси като Калин Врачански, Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова ще участват в проекта. Специално участие ще вземе хитовият и незабравим български актьор - Стефан Данаилов в ролята на Димитър.

"Стъклен дом" ще се излъчва в праймтайма на bTV, като първият сезон е от 66 епизода.

Един от най-мащабните телевизионни проекти на bTV – български сериал - ще зарадва зрителите през пролетния ТВ сезон. "Стъклен дом" е името на поредицата от жанра семейна драма, чиито снимки започват през февруари. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - "Камера" ООД.

"Стъклен дом" ще се излъчва в праймтайма на bTV, като първият сезон е от 66 епизода. Сюжетът му е съвременен, реалистичен, изпълнен с много динамика и ефектен монтаж, характерен за холивудските кинопродукции. Някои от най-популярните български актьори ще вземат участие в сериала.

Поредицата ще пресъздава българската действителност много точно и автентично. Зрителите ще следят историите в живота на няколко поколения, които ще преминават през драматични обрати, любов и интриги и ще стигат до комични и забавни моменти, но изцяло лишени от "сапунен" привкус.

Сериалът ще се снима с най-нова дигитална технология, което доближава продукцията до качеството на кинолента. Филми като "Беднякът милионер" и "Рокенрола" са снимани именно по този начин.

"Сериалът е един от най-амбициозните и мащабни проекти на bTV досега заради огромния труд, инвестиция и оригинална творческа мисъл, които този тип продукция изисква. Именно затова отделихме доста време за подготовката му и зрителите много скоро ще се убедят, че чакането си е заслужавало. "Стъклен дом" е в жанр, който не е правен досега в България, с качество, което можем да видим в киносалоните и с динамичен сценарий, който ще заинтригува зрителите от всички възрасти", коментира програмният директор на bTV Апостол Пенчев.

вторник, 6 април 2010 г.

Подигравката с нас и какви са причините

За Даниела Алварадо: 
Особена спекулация към нас е, че сме нарекли Даниела Алаварадо (Естела от "Съпруг за Естела") "освинена" и т.н. Та не е ли истина!?. С това искаме да ви покажем за какво зрителите предпочетоха "Непокорно сърце" пред "Съпруг за Естела". Към феновете на Даниела искрено се извиняваме. Както виждате преименували сме изречението. 
За източниците и дали сме "медия":
Който е пуснал слуха, че не сме достоверен източник - жестоко се лъже. Първо ние, ако имаме възможност показваме източника под статията. Можеби сте забелязали под новината за "Хамелеони" и "В името на любовта". Тази седмица ще се помъчим да ви даден източника и за другите теленовели. Доколкото знам "Наследството на любовта" и "Пътища към Индия" е плъзнал слуха един от админите или модераторина на "ТЕЛЕМАНИАК". Не мисля, че трябва да правите от мухата - слон. Доколкото медията - не сме никаква медия. Ние предоставяме информация за вас от източници и скоро ще ви се представим. 
За "Доня Барбара" и критичните отзиви: 
Някои потребители в интернет форумите все още не вярват на нашата новина за това, че "Доня Барбара" няма да продължи. Източника отново ни е сигурен на сто процента. Ако желаете пишете имейл на Про.БГ и ги попитайте. 
Благодарим ви предварително за разбирането!

Поредната подигравка: "Доня Барбара" няма да се "вихри" в Про БГ

Вчера (5 април) стана ясно, че хитовият латино сериал на Телемундо - "Доня Барбара" няма да види отново бял свят по Про БГ. Причината е, че нов американски още по хитов сериал ще тръгне на нейно място (цитат на човек от ПРО.БГ). Засега колкото знаем е започнало озвучаването на телевизионния хит на Телмундо - Ninos ricos, podres padres с участието на Каталина от "Силикон за рая". Другата теленовела закупепена от Про БГ не е известна. След като бТВ се отказаха да закупят "Mas sabe el diablo" да се надяваме, че Про БГ ще я закупи. Също така любопитен факт е, че Акаса.БГ ще започне от септември, а телевизията е пригодена за теленовели. По непотвърдена информация "Доня Барбара" трябваше да стартира на 26 април в 14.00 ч.

понеделник, 5 април 2010 г.

Първият конкурс на Telenovelas NEWS - най-добра графика на "Гибелна красота"

Правила: 
Направи графика на сериала Bella calamidades (Гибелна красота) и ни я изпрати на имейла ни telenovellas. news@email.bg. Графиката да включва: снимки и надпис (друго - пожелание). 
Награди: 
За да спечелиш голямата награда - членство в блога, трябва да спечелиш три пъти конкурси организирани от блога. Чрез членство в блога вие можете да пиште публикации съгласно с екипа. 
Контакти: 
Молим ви да оставите името в имейла си и града в който живеете (местоположението). 
Срок: 
Крайният срок на конкурса е на 20 април, а на 21 ще съобщим резултатите. 
Въпроси: 
Въпроси задавайте както на имейла ни, както и в чата по-долу.

неделя, 4 април 2010 г.

Сериалите един срещу друг

Теленовели се излъчват най-много следобяд и нямат чак толкова голяма гледаемост, отколкото турските сериали в прайм тайма. Най-много теленовели се гледат от тинейджърите и възрастните хора. Сега да видим теленовелите един срещу друг, за да разберем какъв тип теленовели обичаме ние - българските зрители.

"Гибелна красота" VS "Среща с непознат"
Зрителите напоследък залагат на сериалите на Телемундо и Телевиса, а не на аржентинските, понеже наскоро Нова ТВ и теленовелите бяха жестоко скарани. "Среща с непознат" дойде като гръм от ясно небе и разбира се Нова ни изненадаха приятно като завърнаха най-силният жарн в следобедите си. Доколкото "Гибелна красота" беше съвсем очакван. Историята на "душата от отвъдното" грабна повече зрители, отколкото историята за "намиране на гадже за 258 дни". Така в този дуел бие "Гибелна красота" с хилядите си фенове.

"Непокорно сърце" VS "Съпруг за Естела"
Бтв жестоко разочароваха феновете си като излъгаха зрителите, че Освалдо Риос се завръща. Да, вярно е, че участва в теленовелата,но само първите 6-7 епизода. Но въпреки това историята на Рехина и Хуан грабна зретелите от пръв поглед. Ситуацията с "Съпруг за Естела" е критична в буквален смисъл. Диема Фемили купиха сериала без да преценяват дали ще се хареса тук. Зрителите се ужасиха като видяха Даниела Алварадо като леличка с очила и на всичкото отгоре закръглена. И така отново бТВ бият с "Непокорно сърце" пред "Съпруг за Естела".

"Утре и завинаги" VS "Дивият ангел" VS "Преуспелите г-н и г-жа Пелс"
"Утре и завинаги" е чист хит на Телевиса (един от многото). Диема Фемили дълго се колебаха за закупуването на хита, защото и Евроком имаха желание да го закупят, но Диема Фемили бяха по адекватни и успяха да зарадват доста приятно своите фенове. "Дивият ангел" е една от най-незабравимите теленовели в родния ефир. Тя се излъчва за втори път тук и се радва на много стабилен рейтинг. Зрителите видяха отново Факундо Арана и Наталия Орейро след "Ти си моят живот", който също е един незабравим сериал. "Преуспелите г-н и г-жа Пелс" също са с доста стабилен рейтинг. Всички тези сериали се излъчват в часовит пояс 18.00-20.30 и затова имат феноменален и почти равен рейтинг.

събота, 3 април 2010 г.

Прочетете сюжетите на новите теленовели закупени в България

El clon |bTV|


Сюжет:
Една магическа любов, която разбива бариерите на времето и дистанцията, в която две сърца следват своя път, събирайки се с един вечен поглед!
По причина неочакваната смърт на майка си в САЩ, Хаде се завръща да живее в Мароко заедно със семейството си, без да подозира, че там ще открие мъжът, който е определен от съдбата като нейната единствена любов. Тя се чувства принудена да навлезе в една мюсюлманска култура, която на нейната възраст е напълно непозната. Благодарение на своето умение да танцува, господарят на сърцето й се появява, за да се влюби в него от пръв поглед.
Красотата на Хаде и нейните изкусителни движения подлудяват Лукас, който от любопитства влиза с къщата на чичо й Али – защитник на мюсюлманските традиции, готов да се противопостави дори на целия свят и се противопоставя на съюз, който не може да бъде благословен от религията му.
Чичо Али се превръща във враг номер едно на любовта между Хаде и Лукас, тъй като така му диктуват неговите схващания. Той не може да приеме един непознат да нарушава правилата на Корана. Али урежда браковете на своите племенници – Саид и Моамед.
Лукас се наслаждава на лукс и удобства благодарение на успеха на Леонардо Ферер, баща му, и влиянието на неговите компании за износ. Той мечтае да стане музикант, докато семейството му се опитва да го притисне да се заинтересува от бизнеса. Диего е пълна противоположност на брат си близнак и е кандидатът за наследник на империята на Леонардо, един сваляч, който е способен да се бори с баща си заради жена.
За нещастие на Леонардо, Диего умира при катастрофа, докато отива на посещение при годеницата си Мариса, ситуация, която се превръща в пречка за една любов, която е решена да се противопостави на Божите закони. Изпълнен с болка, Лукас загърбва своята любов с Хаде, която се вижда принудена, от срам и заради своя скрит грях, да се омъжи за Саид.
Лукас и Хаде се разделят за първи път и тази раздяла изглежда, че е окончателна под заплахи за смърт. Той заема мястото на брат си както в компанията, така и до неговата годеница Мариса.
Допуснатите грешки не слагат край на тяхната история. При всяка среща между Лукас и Хаде тяхната любов се възражда, докато не се появяват две деца, които отново ги разделят и ги принуждават да продължат пътя, по който са поели от отчаяние.
В това време, в Маями, ученият Аугусто Алберти, разтърсен от смъртта на Диего, тайно клонира Лукас... и се заема да осъществи митичната любов между Хаде и Лукас, за да може да осъществи магическата легенда, написана от съдбата...

Персонажите:

Лукас Ферер

Романтичен, чувствителен и срамежлив младеж, който се опитва да се дистанцира от радостния дух на своя брат. Лукас е човек, влюбен в идеята за музиката и изкуството, един идеалист, който е убеден, че любовта и страстта са възможни, само когато се влага цялото сърце. Среща Хаде и се влюбва безумно в нея и въпреки че е решен да се бори за връзката им, смъртта на Диего променя неговия път, принуждавайки го да заеме неговото място не само в семейството, но и в любовта и така той предава собственото си сърце. Неговите погрешни решения го превръщат в сухар, твърд и озлобен мъж, който се научава да крие своята чувствителност и нежност в опит да осъществи мечтите на брат си след смъртта му.

Хаде

Красива, срамежлива, но със свободолюбив дух и изпълнена с мечти за любов. Тя е силна жена, невинна, но решена да осъществи целите си въпреки конфликтите между две противоположни култури, към които не се причислява напълно. Живяла е в два различни свята и това я кара да се чувства чужда както на мюсюлманския, така и на западния свят, а животът й не се ръководи от религиозните закони, а нейното желание да се реализира като личност. Вярва в любовта, в романтичните истории и се възхищава на красотата на света, въпреки че е принудена да живее непълноценно. Животът й се превръща в ежедневна борба за постигане на свобода с ум и ловкост.

Диего Ферер

Весел, общителен и амбициозен, луд по красивите жени и игричките на Дон Жуан. Брат-близнак на Лукас, но напълно различен от него заради своята увереност и умения на съблазнител. За разлика от брат си, Диего има много ясни цели и желания в живота, тъй като много добре знае кой е, къде иска да стигне и границите, които трябва да преодолее, за да го постигне. Обикновен и практичен, изкуството не влиза в плановете му – той е човек на бизнеса, с много по-силен и доминиращ характер от брат си. Страстите и желанията го предават в една нощ на слабост, когато слага край на сърдечната връзка със семейството и се бори за една непозната жена...

En nombre del amor |- - -|
Сюжет:Макарена и Карлота са две сестри, които са преживели много болка, самота и разочарование след като са се влюбили в един и същи мъж. Тази любов бележи живота им завинаги.
Палома и Ромина са две приятелки от детинство. Приятелството им е изпълнено със солидарност и симпатия. Но с времето, тези две девойки се изправят пред проблемите на младостта, когато идва първата любов, а с нея и ревността, завистта и съперничеството.
Палома е една девойка, която след трагичната смърт на родителите си, е принудена да живее в дома на своите лели, стари моми, Макарена и Карлота.
Макарена е нежна, разбираща и има близка връзка с племенницата си, докато леля й Карлота е прекалено авторитарна и както изглежда, си е поставила за цел да превърне живота на Палома в истински ад.
Една тайна на семейството е пазена ревностно през годините и тя засяга най-много живота на Палома. Когато тя я разкрива, живота й се променя драстично.
Палома вярва, че е срещнала първата любов с Иняки, с когото планират да се оженят, докато леля й Карлота прави всичко възможно да ги раздели завинаги. И успява. Палома вярва, че никога повече няма да срещне любовта, въпреки че това не е нейния случай. Появата на Емилано променя живота й.
Но има един проблем - Емилиано е годеник на Ромина, най-добрата приятелка на Палома, а също така и е най-омразния мъж за леля й Карлота, която прави тази връзка невъзможна. Но Емилиано не се предава и се бори, за да бъде с нея.

Персонажите:

Карлота Еспиноса де лос Монтерос

Въпреки че докато е живяла на село, тя е била добра и щедра, сега се е превърнала в жестока жена и манипулаторка. Жена със силен характер, добре образована, тя спазва строга дисциплина. От съвсем млада, тя е била принудена да се грижи за братята си и използва шантажи и обиди, за да поддържа властта си. За да попречи на племенницата си да попречи на нейната доминираща роля, тя е готова на убийство. Тя е нещастна и не може да позволи никой около нея да бъде щастлив, най-вече сестра й Макарена.

Макарена Еспиноса де лос Монтерос

Изцяло под властта на сестра си Карлота, която я е убедила, че е виновна за смъртта на родителите им. Това и болката от мисълта за смъртта на мъжа, когото обича, пречупват волята й. Разкрила, че е бременна и ражда дъщеря си Палома. След това Карлота я е принудила да даде детето си за благото на семейството. Само страданието на „племенницата" й Палома й дава сили, за да се противопостави на Карлота.

Палома Еспиноса де лос Монтерос

Жизнерадостна девойка по природа, но животът с леля й Катлота я е превърнал в неуверена, тъжна и изпълнена със страхове и вина, които дори майчинската нежност на леля й Макарена не може да заличи. Единствената й приятелка е Ромина, въпреки че са много различни. След като изгубва родителите си и домашния си любимец, както и смъртта на годеника й Иняки я убеждават, че любовта й е проклятие. За това много трудно приема, че се е влюбила е Емилиано.

Емилиано Саенс Нориега

Искрен, великодушен, кавалер и самоуверен младеж. Като приятел е много верен. Не разбира как така се е оказал годеник на Ромина. Той знае, че тя е повърхностна и капризна девойка, но е прекалено вежлив, за да скъса с нея. Въпреки че е влюбен в Палома, той мълчи, защото тя обича годеника си Иняки. След смъртта на Иняки, Емилиано най-накрая признава любовта си към Палома, но тя е приятелка на Ромина и не е готова да я предаде.

Ромина Мондрагон

Изоставена от баща си, тя е отгледана от майка си, която я е превърнала в егоистична и капризна девойка, която винаги има нужда да е в центъра на вниманието. Най-добрата приятелка на Палома, но вижда в нея съперница за Емилано, когото успява да излъже, за да станат годеници, докато му изневерява с приятеля му Херман. Без да знае, Ромина се превръща в това, което най-много мрази: твърда, самотна и огорчена жена, като Карлота.

Камила Риос

Предприемчива жена с характер, която след развода си допуска сериозна грешка - прекалено снизходителна е с дъщеря си Ромина. Въпреки това, тя не е сляпа и много добре знае недостатъците на Ромина и я кара да види и тя. Камила има две приятелки: Макарена и Диана. Тя знае и пази тайната на Макарена, а приятелството й с Диана приключва, когато Рафаел, бившият съпруг на Диана, се влюбва в нея.

Рафаел Саенс

Баща на Емилиано. Работлив, честен и много толерантен мъж, докато съпругата му Диана има силен характер. Когато Рафаел преминава през финансова и професионална криза, той очаква подкрепата на съпругата си, но получава само обиди и унижения, което го карат да действа. Рафаел започва постъпки за развод и открива подкрепа в приятелката й Камила, в която се влюбва малко по малко, но не се осмелява да й го каже.

Кристобал Гамбоа

Отдава се на алкохола, изтерзан от вина. Открива изкупление в живот, отдаден на Бог и ближните. Превръща се в свещеник, той се връща в Бернал след почти двадесет години, за да открие, че неговото чувство за вина не е имало основание. Карлота го е накарала да повярва, че неговата любима Макарена се е самоубила заради него. Откривайки я жива, той се изпълва със съмнения. Той не знае дали призванието му е реално или е било просто начин, за да избяга от болезнената реалност.

Руфина

Вярна прислужница в дома на семейство Еспиноса де лос Монтерос. Руфи е до Макарена и Карлота от много години. Познава живота им и най-важното, знае тайните им.

Орландо Ферер

Добър бизнесмен, честен и много предприемчив, но живее сам и без никакви обвързвания. Шеф на Емилиано, към когото изпитва силна симпатия. Той е бил изоставен от жената, която е обичал в младостта си и не е искал да има друга връзка, докато не се запознава с Камила.

Иняки

Младеж с испански произход. Свободен, бохем и много честен. Чувствителен, отговорен, интелигенте и истински кавалер. Майка му го е научила да следва мечтите си, а баща му го е възпитал на дисциплина. Бори се за това, в което вярва и никога не се предава. Започва работа, но неговата страст е музиката. Палома е жената на неговия живот и заради нея е способен да се изправи срещу всичко. Не се бои от Карлота и не се отказва от Палома.

Caminho das Índias |Diema Family/Nova|

Сюжет:Ориента и Запада, любов и страст, здрав разум и лудост! Една история, която показва по неповторим начин цветовете на Бразилия и Индия, както и начина за възприемане на света на тези две толкова различни страни.
В центъра на историята е забранената любов между двама индийци с различен произход.
Мая е умна, жизнерадостна, работи в централния офис по телемаркетинг в Раджастан и принадлежи на едно традиционно семейство да търговци. Бауан е учил в САЩ, работи за една американска компания, но никога не е успял да забрави униженията, които е преживял в детството си, за това че е недосегаем - част от каста, за която важи свещения текст „Прах в краката на Бог Брахма" и която разглежда нечистите и ги осъжда да не докосва дори със сянката си някой от членовете на кастата. Тази система е била отхвърлена от закона, но не и от посветените.
Мая е на възраст за женен и нейните родители, Ману и Коши, усилено й търсят подходящ съпруг. Като истинска индийка, тя винаги е вярвала, че никой не може да избере подходящ мъж за нея по-добре от родителите й. Докато не се запознава с Бауан. Водена от пленителните чувства, Мая е решена да наложи волята си на семейството и не разбира защо младежа се показва толкова сдържан. Но когато истината за произхода на младежите излиза наяве, те се сблъскват с оправдани страхове и това разкритие предизвиква истинско цунами в дома й. Сред обещания, рискове, срещи и откази, двамата заедно планират бъдещето, но съдбата им е подготвила изненади. На пътя им се изправят Радж, мечтаният от родилите съпруг за Мая, израстването на Бауан в кариерата и бразилската компания „Кадоре", с която младежът е станал партньор преди няколко години.
„Кадоре" се ръководи от братята Раул и Рамиро. Рамиро е амбициозен бизнесмен, обсебен от собствения си успех, който обвинява сина си Тарсо, за когото предвижда блестящо бъдеще в бизнеса, за неговия непокорен характер. Рамиро не може да си представи ефекта от това притискане...

Персонажите:

Бауан

Богат и възпитан младеж, който се е формирал в САЩ и работи в американска компания. но никога не е успял да забрави униженията, които е преживял в детството си, за това че е недосегаем - част от каста, за която важи свещения текст „Прах в краката на Бог Брахма" и която разглежда нечистите и ги осъжда да не докосва дори със сянката си някой от членовете на кастата. Съвсем малък е загубил родителите си и е отгледан от Шанкар, член на кастата на Брахма - най-висшата каста, който се превръща в негов приятел и ментор. Той е причината Бауан да се върне в Индия и да се запознае с Мая, с която преживява вълнуваща, но невъзможна любов.

Мая

Силна, жизнерадостна девойка, която произлиза от традиционно семейство от кастата на търговците. В началото на историята, тя работи в една централа по телемаркетинг с Раджастан и е на възраст да се задоми. Родителите й, Ману и Коши, се опитват да й намерят най-подходящия съпруг и като истинска индийка, тя вярва, че те ще изберат най-добрия. Когато се запознава с Бауан, преживява една вълнуваща и невъзможна любов.

Радж

Възпитан, елегантен и съблазнителен младеж, почитател на поло, един от най-разпространените спортове в Индия. Учил е в Англия и живее раздвоен от ценностите на Ориента и Запада. В началото на историята, той е влюбен в бразилката Дуда и страда, когато семейството му се противопоставя на евентуален брак между двамата. По-късно се запознава с Мая - съпругата, която са му избрали неговите родители, Опаш и Индира.

Опаш

Съпруг на Индира, с която има четири деца - Радж, Амитав, Рави и Шанти. Горд и сериозен мъж, който следва традициите. Защитава системата на кастите и често влиза в спорове със стария Каран. Крайно религиозен, ревностно следва обредите на Химдуизма. В началото на историята, той подготвя семейството си за изпълнението на най-важния обред за индийците: да се изкъпят в свещените води на река Ганг. Притежава магазин за платове и има конфликти със сина си Радж, който иска да го модернизира.

Раул

Син на г-н Кадоре, управител на семейната компания заедно с брат си Рамиро, с когото има търкания. В началото на историята, той е отегчен от живота си и мечтае да опознае нови места. Бракът му със Силвия не върви добре и проблемите им се задълбочават, когато в дома им се появява Ивет, нейна приятелка от детинство. Раул е баща на Жулия.

Силвия

Честна и великодушна жена, която е измамена от съпруга й и нейната най-добра приятелка, Ивон. Става свидетел на това как нейния свят се срива и накрая решава да изгради живота си сама след дълги години на брак. Дъщеря й Жулия остава с нея.

Ивон

Красива и съблазнителна жена. Един истински вълк в овча кожа. Истински психопат. Представя се за великодушна, но е способна на всичко, за да постигне целите си, без да оставя следи и улики за това, което прави. Приятелка от детинство на Силвия, Ивон я предава с Раул, предизвиквайки обрат в живота й.

Шанкар

Член на кастата на Брахма - най-висшата каста. Той е отгледал Бауан и се е превърнал в негов ментор. Богат и успял мъж, който в един момент в историята решава да загърби всичко материално. Последовател на Хиндуизма и преминава през четирите етапа през живота си, определени от религията. Първият е обучението, когато трябва да покаже своята култура и ум, както и уважение към възрастните, с което се подготвя да живее независимо. Втората е свързана с удоволствието от секса и включва периода, когато мъжа трябва да сформира семейство и да започне да печели пари. През третия етап децата са отраснали и са поели по своя път, а той може да се подготви за последния етап от живота си. На 75 години, той практикува йога, за да поддържа тялото и духа си.

Шиара

Красива и харизматична жена, която постоянно търси любовта, чете книги по самоусъвършенстване и скрива своите желания, за да не разбере никой за тях. В началото на историята се влюбва в Мурило и отваря естетичен център с приятелката си Илана.

Тарсо

Чувствителен младеж, отдаден на артистични занимания. Чувства се притиснат от очакваният, които имат за него. Майка му, Мелиса, о е възпитала да бъде добър и да умее да съблазнява жените, а баща му, Рамиро, има големи очаквания от него и очаква от него по-агресивно поведение, за да успее в бизнеса. Цялото напрежение, на което е подложен, накрая го подлудява. За това той се подлага на различни лечения и накрая се оказва в психиатрична клиника, където е подложен на метода на д-р Низе да Силвейра, реномирана бразилска психиатърка.
Herencia de amor |Diema Family/Nova|
Сюжет:Борбата за власт и желанието пресича съдбите на Педро Соса - млад работник в ранчо, Лаутаро Ледесма - синът на собственика, неговата годеница Вероника Кабаняс и Морена Алонсо, съпругата на господаря.
Със задължителните съставки на една теленовела, „Herencia de amor" разкрива игра от интриги и съучастничества между персонажите, които се сблъскват с любовта и омразата, която събира или разрушават съдбите им завинаги.

Персонажите:

Педро Соса

Много привлекателен, но също така много импулсивен младеж. От съвсем малък работи в ранчото на Ледесма и се грижи за конете. Той е покровителстван от Аугусто Ледесма. Отгледан е от Дора, която е дъщеря на интенданта. След появяването на Вероника в селото, годеницата на Лаутаро, животът му се променя.

Лаутаро Ледесма

Най-голямото дете на Аугусто Ледесма. Обожава властта и е много амбициозен. Не се разбира с баща си и никога не се е интересувал от селския живот. Има успех като модел и е заминал за Мексико с майка си Мерседес. За да получи наследството на баща си, той се завръща в ранчото, придружен от годеницата си.

Вероника Кабаняс

Привлекателната годеница на Лаутаро Ледесма, с когото смята да се ожени. Също като него, работи като модел и е много капризна. Но от друга страна, тя е много груба и може да рискува всичко заради чувствата си. Въпреки че идват от различни светове, тя остава заслепена от качествата и простотата на Педро Соса.

Морена Алонсо

Чувствителна, красива, млада и амбициозна, тя е втората съпруга на Аугусто Ледесма, собственикът на ранчото. Преди да се омъжи за него, тя е била годеница на Лаутаро Ледесма, сина му. Тя използва всички средства, за да задържи милионите от наследството на съпруга си, увличайки в конфликти децата на собственика на ранчото.

Томас Гармендия

Най-добрият приятел на Аугусто Ледесма и бивш любовник на Морена.

Мерседес Отаменди

Майка на Лаутаро. Тя е жена, която харчи много пари заради своята страст към играта.

Дора Соса

Готвачка в ранчото и майка на Педро, която крие неговия истински произход.

Тере

Собственица на къщата за срещи в селото.

Camaleones |- - -|
Сюжет:Теленовелата разказва историята на Валентина – двадесетгодишна девойка, която е останала сираче. Още съвсем млада, тя е избягала от сиропиталището, в което е живяла, за да се събере с гаджето си Педро, който е принуден да краде, за да преживяват. За нещастие, той е задържан и затворен, поради което тя е принудена да краде, за да оцелее. И за Себастиан – преподавател в колеж, който също е крадец и човек, който търси справедливост и изпълнява мисии, възложени му от мафията. В началото, Себастиан и Валентина работят сами, но съвсем случайно се събират.
„Хамелеони“ е история, в която персонажите са притиснати от любовта и обхванати от своята свобода. Приключението започва със срещата между двама непознати маскирани, които крадат скъпи бижута и произведения на изкуствата, но за нещастие са разкрити и въпреки че успяват да избягат, те стават известни по много необичаен начин.
Това са Валентина Исагире – секси, пъргава и привлекателна девойка, която краде от любов, и Себастин Харамийо – атлетичен, прозорлив и напорист, който краде, воден от желание за справедливост. Двамата са принудени да извършват грабежите по нареждане на „Шефа“ - загадъчен и анонимен персонаж, който постига целите си чрез заплахи за смърт към Педро Рекалде, гаджето на Валентина, дребен крадец, който лежи в затвора, и Дон Армандо Харамийо, бащата на Себастиан, който е несправедливо затворен.
Валентина и Себастиан се наричат „Хамелеоните“, тъй като са принудени да крадат маскирани. Никой не знае до къде може да стигне този дует, защото те са като водата и маслото, но любовта е като хамелеон и... може да се случи всичко...
Преследвани от полицията и като начин да ги защити, „Шефът“ ги моли да се престорят, че са брат и сестра, които учат в престижния колеж „Сан Бартоломе“ - училище от висока класа, собственост на Аугусто Понсе де Леон, директор в полицията, и което се управлява от Франсиска Кампос, неговата бивша съпруга. Да се скрият в леговището на лъва?!
Предизвикателството не е никак леко... Себастиан е длъжен да използва всичките си умения, за да се представя достоверно за преподавател по изкуствата, а Валентина се справя с лекота със задачата. Там те се запознават с група състоятелни младежи, като Соланж – красива девойка, дъщеря на собствениците; Патрисио, годеника й, добър младеж, агресивен и жесток... както и с други младежи, които не казват нищо, но и не ги приемат с отворени обятия. И като че ли това не стига, но се носят слухове, че в колежа се случват необясними и мистериозни неща.
За Аугусто колежът е само параван, който му помага да изгради образ на благодетел, за да прикрие едно от престъпленията си. Той отпуска пълна стипендия на Улисес – скромно момче, син на Лупита, смирена жена, която е изгубила другия си син Роберто, който е бил полицай под прикритие.
Улисес е унижаван от Патрисио, но благодарение на своите спортни умения, пристига в колежа триумфиращ и спечелва обичта на съучениците си, по-специално на Соланж.
Няколко нощи, принудени от „Шефа“, „Хамелеоните“ се излагат на риск и отиват да крадат. След като не са заловени, репутацията им расте, което побърква Аугусто. Никой не подозира, че преподавателят по изкуства и сестра му са крадци, въпреки че винаги съществува заплахата да бъдат разкрити.
Положението се усложнява, когато Армандо и Педро успяват да избягат от затвора след пожар. Педро отива в колежа като преподавател по физическо възпитание и не само притеснява Валентина, която вече не е безразлична към Себастиан, но също така се влюбва във Франсиска – директорката на колежа, която се разделя с Аугусто, виждайки нова възможност да открие любовта.
Сега всичко е готово за бягството – Себастиан с баща си и Валентина с годеника си, и пред тях се открива възможност да се избавят от „Шефа“. Но „Хамелеоните“, които вече са спечелили доверието на младежите, са неспособни да ги изоставят. Те решават да останат и да им помогнат да разрешат проблемите си. Но вземайки това решение, те не подозират какви неприятности може да им донесе това тяхно действие...

Истината за теленовелите в България

Напоследък в интернет пространството се появиха страшно много новини за започващи латиноамерикански и турски сериали в българския ефир.  Кои от тях, обаче са истина!?
Никой от сериалите Soñarás, Vale todo, Los ángeles de Estela, Hasta que el dinero nos separe, Tengo todo не са закупени от българските телевизии, или пък най-малко от Романтика. Други слухове са че сериала на Телемундо от 2004 г. Anita, no te rajes! е закупен от ТВ+ (телевизия на Бълсатком) и другият сериал на Телевиса ог 2006 - La fea mas bella по ТВ 7. За голямо разочарование теленовелите не са закупени тук в България и това е поредната глупава и измислена новина. Но не само това са измислените новини,защото има и още доста. Друг слух е, че по Диема Фемили ще стартират следните сериали: Todos quieren con Merilyn, Cuidado con el ángel, Mi prima Ciela, Vieja Yo?, La vida entera, Vidas robadas, Valeria, A Escrava Isaura (2004). 1/5 от тези сериали са закупени от Диема Фемили и скоро ще съобщим кои са те. Преди Нова Година в един форум се пуснаха слухове,че започват отново по Диема Фемили следните сериали: Herencia de amor, El amor no tiene precio, Calle Luna, Calle Sol, Las detectivas y el Víctor, Valeria, Amores cruzados. 2/5 от тези сериали наистина са закупени.
Друг слух е, че хита
Pasión de Gavilanes ще бъде повторен от бТВ още есента и това за съжаление е поредния фалшив слух или поредната лъжа измислена от луди фенове на сериала.

Това е самата истина и се надяваме да сме ви помогнали, а вие влизайте от време на време и гласувайте в анкетите ни, разглеждайте, пишете коментари.

четвъртък, 1 април 2010 г.

Диема Фемили повтаря силните си сериали

След като Диема Фемили повтори "Купена любов" и "Непокорен ангел" и след като забелязаха, че предпочитат повторенията на незабравимите си сериали, а не "освинената" Дениела Алварадо в "Съпруг за Естела", решиха да повтарят още свои незабравими сериали. Все още не са решени кои сериали ще се повторят, но се надяваме да са наистина незабравими, а не нискорейтинговите си бози.

"Хамелеоните" са закупени и в България

Хитовата теленовела "Хамелеони" на Телевиса с Едит Гонсалез е закупена от българска медия научи telenovelas news. Според статия в българия са закупени два сериала на Телевиса - "В името на любовта" и "Хамелеони". Източника ще покаже изображението по долу. Историята е следната:„Хамелеони“ е история, в която персонажите са притиснати от любовта и обхванати от своята свобода. Приключението започва със срещата между двама непознати маскирани, които крадат скъпи бижута и произведения на изкуствата, но за нещастие са разкрити и въпреки че успяват да избягат, те стават известни по много необичаен начин.Това са Валентина Исагире – секси, пъргава и привлекателна девойка, която краде от любов, и Себастин Харамийо – атлетичен, прозорлив и напорист, който краде, воден от желание за справедливост. Двамата са принудени да извършват грабежите по нареждане на „Шефа“ - загадъчен и анонимен персонаж, който постига целите си чрез заплахи за смърт към Педро Рекалде, гаджето на Валентина, дребен крадец, който лежи в затвора, и Дон Армандо Харамийо, бащата на Себастиан, който е несправедливо затворен.Валентина и Себастиан се наричат „Хамелеоните“, тъй като са принудени да крадат маскирани. Никой не знае до къде може да стигне този дует, защото те са като водата и маслото, но любовта е като хамелеон и... може да се случи всичко...Преследвани от полицията и като начин да ги защити, „Шефът“ ги моли да се престорят, че са брат и сестра, които учат в престижния колеж „Сан Бартоломе“ - училище от висока класа, собственост на Аугусто Понсе де Леон, директор в полицията, и което се управлява от Франсиска Кампос, неговата бивша съпруга. Да се скрият в леговището на лъва?!Предизвикателството не е никак леко... Себастиан е длъжен да използва всичките си умения, за да се представя достоверно за преподавател по изкуствата, а Валентина се справя с лекота със задачата. Там те се запознават с група състоятелни младежи, като Соланж – красива девойка, дъщеря на собствениците; Патрисио, годеника й, добър младеж, агресивен и жесток... както и с други младежи, които не казват нищо, но и не ги приемат с отворени обятия. И като че ли това не стига, но се носят слухове, че в колежа се случват необясними и мистериозни неща.За Аугусто колежът е само параван, който му помага да изгради образ на благодетел, за да прикрие едно от престъпленията си. Той отпуска пълна стипендия на Улисес – скромно момче, син на Лупита, смирена жена, която е изгубила другия си син Роберто, който е бил полицай под прикритие.Улисес е унижаван от Патрисио, но благодарение на своите спортни умения, пристига в колежа триумфиращ и спечелва обичта на съучениците си, по-специално на Соланж.Няколко нощи, принудени от „Шефа“, „Хамелеоните“ се излагат на риск и отиват да крадат. След като не са заловени, репутацията им расте, което побърква Аугусто. Никой не подозира, че преподавателят по изкуства и сестра му са крадци, въпреки че винаги съществува заплахата да бъдат разкрити.Положението се усложнява, когато Армандо и Педро успяват да избягат от затвора след пожар. Педро отива в колежа като преподавател по физическо възпитание и не само притеснява Валентина, която вече не е безразлична към Себастиан, но също така се влюбва във Франсиска – директорката на колежа, която се разделя с Аугусто, виждайки нова възможност да открие любовта.Сега всичко е готово за бягството – Себастиан с баща си и Валентина с годеника си, и пред тях се открива възможност да се избавят от „Шефа“. Но „Хамелеоните“, които вече са спечелили доверието на младежите, са неспособни да ги изоставят. Те решават да останат и да им помогнат да разрешат проблемите си. Но вземайки това решение, те не подозират какви неприятности може да им донесе това тяхно действие...Ето и източника:

Хитови сериали започват в България

Започват хитови сериали в българският ефир, които ще завладеят напълно зрителите на теленовели. Радостната новина е, че теленовелите се завръщат и ще станат повече от турските. Сега да не се отплесваме, а да видим кои теленовели са закупени в българският телевизионен ефир. Първата както пише по долу е El clon на Телемундо и Глобо, която е истински хит в момента и бие по рейтинг всички. Теленовелата е закупена от бТВ и започва или скоро или след края на латиноамерикански сериал. Втората е En nombre del amor, а в главни роли са Виктория Руфо и Артуро Пениче, които сме гледали и в изключително добрата теленовела на Телемундо - "Виктория", която тук в България сме гледали по Нова и Диема Фемили. Теленовелата е на Телевиса и засега не се знае коя българска телевизия е закупила телевизионния хит, но най-вероятно е закупен от Диема Фемили, понеже теленовелата върви с пакет с Manana es para siempre. Следващият бразилски хит е невероятно успешната теленовела успешната Caminho das Índias (която е сензационен хит на Глобо и една от най-успешните му проекти. Сценарист е Глория Пирез (Амазония, Америка, Клонинг). Теленовелата е закупена от Нова, но най-вероятно ще се излъчи по Диема Фемили, въпреки че не е сигурно. Следващата теленовела закупена тук е аржентинската Herencia de amor, която ще ни напомни за Себастиан Естеванес, Диего Оливера и още много други хитови актьори от любимите ни серилали излъчвани в близкото минало. Теленовелата отново като Caminho das Índias е закупена от Нова, но най-вероятно ще се излъчи по Диема Фемили. Това са теленовелите закупени до момента в България, но скоро се надяваме да има и още много.

"Клетва" - bTV

Мендерес и Лейля са лудо влюбени и нямат търпение да отпразнуват четвъртата годишнина от сватбата си. Той е собственик на голям холдинг, което налага често да пътува в Дамаск във връзка със строежа на хотел. Тя работи в оранжерия и обича цветята. Единственото, което помрачава щастието им е липсата на дете - от години се опитват да имат наследник. 


Годишнината на двамата влюбени ще бъде отпразнувана в дома на бащата на Лейля – Баки. За всеобщо съжаление, Мендерес получава обаждане спешно да замине за Дамаск и оставя натъжената си съпруга. 


Междувременно, Асуман, която има две деца, се подготвя за завръщането на съпруга си от пътуване по бизнес. Синът и дъщеря й също са развълнувани от завръщането на баща им. Късно вечерта той най-после се прибира. 


Преди години, Мендерес е дал клетва на вече покойния си брат Кемал да се ожени за Асуман (вдовицата на Кемал) и да се грижи за нея и децата й. Оказва се, че Мендерес е женен освен за Лейля, която живее в Истанбул, и за Асуман, която отглежда децата си в Айдън. 


Без Мендерес да знае, в Истанбул се появява Джихан, адвокатът на семейството на Лейля, който е тайно влюбен в нея. 


Дали любовта на Мендерес и Лейля ще устои на предизвикателствата и бурите, които ги очакват, или тя никога няма да намери сили да прости на своя любим? 


Мендерес – млад и красив бизнесмен, който се занимава със строителство. Лудо влюбен е в Лейля, за която е женен от четири години. Същевременно е дал клетва на брат си Кемал да се ожени и за Асуман, за да й помогне да отгледат децата им. 


Лейля – млада и красива жена, която работи в оранжерия. Омъжена е за Мендерес. Щастието й е помрачено единствено от липсата на дете в живота й. 


Асуман – вдовицата на Кемал, брат на Мендерес. След смъртта му, Мендерес се жени за нея, но това не е брак по любов, а по задължение. Тя е влюбена в новия си съпруг и не е готова да се откаже от него. 


Джихан – отраснал е в дома на Лейля и е отгледан от баща й Баки. Джихан е влюбен в Лейля, но тя не забелязва чувствата му, заслепена от любовта си към Мендерес.
loading...