loading...

вторник, 30 август 2011 г.

Повторенията в България продължават...

България ТВ е подготвила на телевизионните си зрители повторение и то в прайм тайма. От 07 септември (сряда) в 20:00 ч. стартира "Преуспелите г-н и г-жа Пелс", сериал, излъчван по Евроком. За тези, които са пропуснали епизодите - повторения ще се излъчват на следващия ден от 06:00 и 10:00 ч.

Напомняме Ви, че Гордими ТВ излъчва повторение на "Грехът на Анхелика". То се излъчва всеки делник от 13:00, с повторение от 23:30 ч.

Друго латино повторение започва и по Зоун Романтика. От 08 септември (четвъртък) в 13:20 ч. стартира "Любов до смърт". Повторение на епизодите ще се излъчва всеки делничен ден от 23:05 и 04:30 ч.

петък, 26 август 2011 г.

Конкурс: "Твоята програмна идея"

Ако имахте собствена телевизия, какво бихте пуснали да се излъчва по нея? Ако искате да усъвършенствате вече създадена телевизия, какво бихте променили? Теленовелас Новини търси „Твоята програмна идея”. „Твоята програмна идея” е заглавието на новият конкурс на Теленовелас Новини. В него ще търсим най-добрата програма на твоята нова телевизия или най-добрата промяна на вече създадена такава. Правилата на играта са следните:

1) Трябва да изработите програмна схема на Вашата въображаема телевизия (трябва да се посочи името на телевизията; например: LadyTV) или да направите промяна на създадена вече медиа (например, промяна в програмата на Диема Фемили). За улеснение, разгледайте прикачения шаблон, от тук.

2) Изпратете ни програмата си до имейл адреса ни: telenovellas.news@email.bg, като в писмото посочете само имената си, а също така можете да използвате и псевдоним. Приемаме документите Ви, тип Microsoft Word.


3) Сроковете са следните:

26 август – 8 септември / приемаме вашите схеми
9 – 15 септември / предлагаме анкета на посетителите на сайта, където те могат да гласуват за своята фаворитна програмна схема
16 септември / обявяваме победителя

4) Не е задължително цялата програма да е запълнена с латиноамерикански сериали, може да има и риалити шоута, предавания, сутрешни блокове и т.н., с реални и нереални заглавия. Също така могат да присъстват сериали от всякаква народност, изборът е изцяло ваш. В програмите може да включвате както премиери, така и повторения.


Пожелаваме Ви успех и очакваме писмата Ви!

Новите епизоди на "Любовно наследство" - от 13 септември по Диема Фемили

Теленовелата "Любовно наследство", чийто първи серии се излъчват в момента по Диема Фемили, стартира премиерните си епизоди от 13 септември (вторник) от 16:00 ч. На този ден ще се излъчат отдавна чаканите 132 и 133 епизод.

Напомняме Ви, че аржентинската поредица се излъчваше през 2010 г. от 16:00 ч., всеки уикенд. Впоследствие беше спряна, заради старта на "Истинска дама".

четвъртък, 25 август 2011 г.

Лейля от „Листопад” пристига в България

След като в България пристигнаха знаменити турски актриси, като Сюнгюл Йоден и Бенну Йълдъръмлар, стана ясно, че bTV е поканила и актрисата Гюкче Бахадър от хитовия сериал „Листопад”. Тя ще посети България за старта на новия сезон на сагата, който започва от 30 август и ще се излъчва от вторник до петък в 20 ч., съобщава в-к „Всеки ден”. Актрисата, която играе Лейля в сериала трябва да пристигне у нас в началото на м. септември. Престоят й ще бъде само за ден, когато тя трябва да се срещне с журналисти и фенове на специална пресконференция. Тъй като Гюкче все още не е потвърдила пътуването си, не се знае точната дата и час.

bTV е закупила всички епизоди на "Малки тайни"

След като фенове на "Малки тайни", който спря във вторник (23 август), организираха Фейсбук група, където подканват bTV да продължи сериала, в сайта на bTV се публикуа информация, която гласи: "bTV е закупила всички епизоди на сериала "Малки тайни". Допълнително ще обявим кога ще бъдат излъчени останалите серии.".

Все още не е известно кога ще бъде обявено започването на новите серии, тъй като програмата им е напълно запълнена, а се очаква да стартират нови епизоди на "Мечтатели" (те ще стартират на по-късен етап).

Интересен факт е, че подобно съобщение има и в папката на сериала "Мечтатели", което гласи: "bTV е закупила и ще излъчи всички епизоди на сериала "Мечтатели".".

Все пак можем да заявим, че "Малки тайни" няма да се излъчва в прайм тайма, а най-вероятно в следобедните часове.

сряда, 24 август 2011 г.

Нови заглавия в българският ефир

ТВ+:
На мястото на „Куклите на мафията” (сериалът приключва тази неделя – 28 август), от 03 септември започва излъчването на игрални филми.

Нова Телевизия:
В петък (02.09.2011 г.) ще се излъчи само един епизод от поредицата "Дъщерята на елиза" (от 09:30 до 10:30). В десет и половина ще се излъчи повторение на пилотния епизод на "Фермер търси жена".

Зоун Романтика:
От 01 септември започва излъчването на сериала „Жена” по Зоун Романтика. Сериалът ще се върти всяка делнична вечер от 00:00 ч.

bTV:
На мястото на „Ирис” (сериалът приключва този петък – 26 август), от 29 август започва излъчването на игрални филми. Те ще продължат до 08 септември (четвъртък), тъй като от 09.09 (петък) започва нов сезон на „Шоуто на Слави”.

От 19 септември започва излъчването на предаването „Преди обед”, от 10 ч.

От 19 септември „Опасни улици” ще е с нов начален час: 17:30 ч., тъй като от 17:00 ще се върти следобедната емисия на bTV Новините.

Очаква се през 2012 г. да стартира нов турски сериал по водещата национална телевизия - "С течение на времето" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki).

Подробности за есенната програма на bTV разгледайте от тук.

понеделник, 22 август 2011 г.

"Листопад" се завръща, "Малки тайни" и "Физика или химия" спират

"Листопад", сериълът, който bTV спря в края на м. Ноември, се завръща в ефира на медиата. Водещата телевизия в България вече анонсира, че тази сряда (24.08), четвъртък (25.08) и петък (26.08) в 20 ч. ще излъчи "Какво се случи досега в "Листопад"". Епизодите, които има за цел да припомнят на зрителите какво се е случило преди драмата да излезе в зимно-лятна почивка, ще са с продължителност три епизода.

От 30 август (вторник) "Листопад" се завръща с премиерните си епизоди. Тогава (на 30 август) ще се излъчат епизоди 252 и 253. Новите серии ще се въртят всеки вторник (2 епизода), сряда (2 епизода), четвъртък (1 епизод) и петък (1 епизод), което ще наложи прекратяване на сериала "Малки тайни" (следващият и последен (
преди прекъсването) епизод ще се излъчи утре от 20 ч.). Повторенията на "Листопад" от 15:30 ч. продължават.

Не само "Малки тайни" спират, bTV премахва от програмата си и "Физика или химия". Сериалът ще се излъчва до 31 август, включително. От 01 септември в 09:30 ч. се завръща кулинарното предаване "Кухнята на Звездев", а от 10 до 12 ч. ще се излъчват по два епизода от повторението на "Мечтатели".

Изтеглете програмата на bTV за периода 29 август-04 септември 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода 29 август-04 септември 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода 29 август-04 септември 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на ТВ+ за периода 29 август-04 септември 2011 2011 г. от тук.

събота, 20 август 2011 г.

"Мис Амбиция" - новото повторение в програмата на Евроком

"Мис Амбиция" е новото повторение, което Евроком ще предложи на зрителите си. Теленовелата, която трябваше да стартира в края на м. Януари, но Евроком внезапно взе решение да пусне "Да бъдеш Ева", ще стартира от 01 септември от 18:30 ч.

петък, 19 август 2011 г.

"Млечен път" ("Samanyolu") започва по Нова Телевизия

След като Диема Фемили обяви, че от м. Септември ще започне да излъчва премиерната турска теленовела "Любов и наказание" (прочети повече от тук), изненадите за феновете на турските сериали не свършват. От 12 септември (понеделник) в 12:00 ч. започва нов хитов турски сериал - "Млечен път" ("Samanyolu"). Поредицата ще бъде с продължителност един час, до 13:00 ч., всеки делник. В програмата на Нова Телевизия има и още промени, които можете да разгладате от тук.

Диема Фемили също ще заложи с новости. На мястото на "Магия за любов" (сериалът приключва на 15 септември), от 19 септември (понеделник) в 07:00 ч. ще стартира повторение на кулинарното предаване "Бон Апети", а от 07:30 ч. ще се излъчва повторение епизодите на "Предградие на рая" (датската поредица се излъчва всеки делник от 15:30 ч.). Очакват се и други промени в програмата на Диема Фемили, за които ще Ви информираме на по-късен етап...


четвъртък, 18 август 2011 г.

"Любов и наказание" по Диема Фемили от м. Септември

Една от най-успешните турски теленовели започва у нас – „Любов и наказание” (Ask ve ceza). Серийният филм, от режисьора на „1001 нощи”, започва от м. Септември по Диема Фемили. „Любов и наказание” ще се излъчва в прайм тайма на телевизията, като все още не е обявена дата и начален час. Вече се върти и реклама на новото заглавие в ефира на една от най-гледаните ефирни телевизии, а дублажът се прави с пълна сила. В България се очаква да започне и „Каква е вината на Фатмагюл”. При появяване на повече информация, Теленовелас Новини ще публикува.

"Опасна любов" ("Perro amor") и "Единствено ти" ("Cuidado con el angel") - от септември по bTV

„Опасна любов”("Perro amor") и „Единствено ти” („Cuidado con el angel”) са двете латиноамерикански заглавия, които bTV ще предложи на аудиторията си от м. Септември. Според източници двата сериала ще се излъчат в слот 13:30-15:30 ч., след „Двама завинаги”. Постоянното отлагане приключва - най-после ще видим „Perro amor” и „Cuidado con el angel” в българския ефир…

„Опасна любов” и „Единствено ти” няма да бъдат единствените нови заглавия в есенната програма на bTV. Очакват се нови сезони на „Листопад”, „Мечтатели”, „Опасни улици” и други. При появяване на повече информация, Теленовелас Новини ще публикува.

понеделник, 15 август 2011 г.

„Тайни в рая” – повторение на гръцки сериал по Диема Фемили

През м. Декември Нова Телевизия стартира премиерен гръцки сериал, носещ заглавието „Тайни в рая”. Няколко месеца по-късно, гръцката драма бе свалена от ефира на телевизията, заради нисък рейтинг. От 27 август (събота) телевизия Диема Фемили се заема с нелеката задача да повтори „Тайни в рая” и многобройните му епизоди. Начален час ще бъде 13:15, като той ще замести „Любовна диагноза” – друго повторение в програмата на една от най-гледаните ефирни телевизии. Гръцкият „Тайни в рая” ще предлага по един епизод, до 14:15 ч., всяка събота и неделя.

Следващата седмица (22-28 август 2011 г.) ще се излъчат по четири епизода на „Малки тайни”. Тогава серийната поредица, която тази седмица ще се върти по пет епизода, от понеделник до петък в 20:00 ч., ще се излъчва от вторник до петък, отново по един епизод, от 20 до 21 ч. В понеделник от 20:00 ч. ще се излъчи „Гласът на България”, а от 21:30 ч. bTV ще предложи на зрителите си половинчасов епизод на „Аламунут”, до 22:00 ч.

Промяна ще настъпи и при „Куклите на мафията”. Тази събота и неделя теленовелата ще се излъчи от 15:30, по два епизода, до 17:30 ч. Следващият уикенд също ще е така. Епизодите от 20, 21, 27 и 28 август ще бъдат повторени съответно на 21 август в 08:00 ч. (повторение от 20.08), на 22 август от 14:30 ч. (повторение от 21.08), на 28 август от 08 ч. (повторение от 27.08) и на 29 август от 14:30 часа (повторение от 28.08).

Изтеглете програмата на bTV за периода 22-28 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода 22-28 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода 22-28 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на ТВ+ за периода 22-28 август 2011 г. от тук.

събота, 13 август 2011 г.

Турските сериали - Все по-малко в България, все повече в Турция

След като българсите телевизионни канали предлагат на своята аудитория повече повторения на турски сериали, в другите Балкански страни тв каналите буквално се състезават за дадена сеседна новела – кой да го закупи и предложи. Този факт накара Южната ни съседка да предлага на пазара нови сезони на хитови сериали и премиерни теленовели. Факт е, че почти всеки телевизионен турски канал предлага собствен сериал. Наесен в Турция ще се излъчат нови сезони на „Каква е вината на Фатмагюл?”, „Нарекох те Фериха”, „Запленяваща сърцето”, „Къде е дъщеря ми?”, „Великолепният век”, „Опасни улици” и други. От тогава няма да липсват и нови заглавия. Едни от тях ще са „Север - Юг”, с участието на Къванч Татлъту („Перла”, „Двама завинаги”, „Забраненият плод”), „Лъжовна пролет”, с участието на Фахрие Евджен („Листопад”) и „Лунно затъмнение”, с участието на Наз Елмас („Късчета живот”). Твърде вероятно е тези заглавия да видим и в България, но това може да стане след 2012 година. Доколкото сме информирани, bTV скоро е закупила нов хитов турски сериал. Става въпрос за драма, която върви още в Турция и предлага на широката си аудитория нови епизоди и сезони. При получаване на повече информация, ще я предложим на читателите ни.

Медиата, №1 в България, обаче не може да се похвали със силни рейтинг данни около „Малки тайни”. Вчера TV Bulgaria предложи на редовните си читатели статия за рейтинга на сериала, която можете да прочетете от тук.

четвъртък, 11 август 2011 г.

bTV отмени повторението на "Малки тайни", станала е грешка

Вчера (10 август) вместо втория епизод на "Двама завинаги", bTV внезапно пусна повторение на осми епизод на тийн поредицата "Малки тайни" (епизод 8-ми е излъчен на 9-ти август) в 14:30 часа. Днес се оказа, че това е грешка. Двойно-епизодното повторение на турския сериал "Двама завинаги" продължава, както бе до сега - от 13:30 до 15:30 часа. Желаем да се извиним за погрешната информация, която Ви предоставихме.

сряда, 10 август 2011 г.

"Малки тайни" с повторение на епизодите

След като bTV внезапно взе решение да стартира седми сезон на "Монк" (прочети повече от тук), промените в програмата на канала продължават. Считано от днес (10 август) медиата ще излъчва повторение на епизодите на сериала "Малки тайни" от предния ден. То ще е с начален час 14:30. Повторението на "Двама завинаги" остава, но от него ще се излъчва само по един епизод, от 13:30 до 14:30 ч. Напомняме Ви, че "Малки тайни" се излъчва всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч., по едни епизод. Решението на bTV да повтаря сериала "Малки тайни" в 14:30 се взе минути преди започването на 15 епизод от поредицата "Двама завинаги" (този епизод се излъчи днес от 13:30 ч.). Днес bTV ще излъчи премиерен епизод на сериала със Синем Кобал в 20 часа, следователно той ще бъде повторен утре (11 август) от 14:30 часа.

Марица Родригес: Не съм жена, която се оставя да я ръководят

Протагонистката на La casa de al lado ни разкрива, че чрез тази новела търси начин да покаже решение на милионите жени, малтретирани от половинките си, които си мълчат от страх. Сподели също, че живее в много реален свят.

Марица, каква беше като дете?
Бях много спокойна, усмихната, харесваше ми да играя с братята ми, които са близнаци. Имах спокойно детство, бях послушна. Нямах конфликти с майка ми, винаги бях прилежна в училище, организирана, както и до днес.

Каква беше първата ти работа?
Майка ми винаги ни е учила да работим ,както и баща ни. Бях на 15. Спомням си, че беше в един магазин за дрехи и обувки. Братята ми се занимаваха с обувките, а аз с дрехите. Не знаех да комбинирам една дреха с друга, но накрая станах най-добрата продавачка.

Какво направи с първата си заплата?
Тъй като майка ми не ме оставяше да се гримирам, си купих кафява спирала и парфюм.

Трудно ли ти е да пресъздадеш безкористна и малтретирана жена в "La casa de al lado"?
Много ми харесва Пилар, защото е честна, искрена. Прилича на мен, много е организирана, жена, която знае какво прави. Лошото е, че се отмята бързо и не може така. Аз не съм жена, която се оставя да я ръководят. Нито мъжът управлява жената, нито обратното. Двойките сме така, да се подкрепяме взаимно и да разчитаме един на друг.

В този смисъл с мъжът ти допълвате ли се?
Разбира се, всеки е опора за другия. Никой не може да пречи на мечтите ти, човекът, който те обича трябва да те тласка към успехите ти. Такава трябва да е твоята половинка.

понеделник, 8 август 2011 г.

Новини за теленовелите в България

Практиката на bTV да променя програмната си схема продължава. След като миналия понеделник медиата обяви, че ще пусне по седем епизода на „Малки тайни”, за което писахме, внезапно в интернет се пусна прес съобщение, което гласи, че от 09 август започва седмия сезон на крими сериала „Монк”. Детектив Ейдриън Монк ще радва почитателите си всеки вторник и сряда от 21 часа. Така „Малки тайни” ще се излъчва от понеделник до петък от 20:00, по един епизод, до 21:00 ч. Премиерният турски сериал със Синем Кобал ще предлага на аудиторията пет епизода седмично, а не по седем, както бе позиционирано. Напомняме Ви, че в понеделник и четвъртък в 21 ще се излъчва „Гласът на България”, а в петък отново от 21:00 часа ще се излъчват „Комиците”. Промяната влиза в сила от тази седмица.

Желаем да информираме феновете на сериала „Семеен сарай” по Диема Фемили, че епизод на сериала ще се излъчи и на 20 август (събота) от 19:00 часа. Причината е, че на тази дата ще се излъчат последните три епизода на сериала „Грешница”, от 16:00 до 19:00 ч. От неделя (21 август), както Ви информирахме, започва нов сериал – „Ева Луна”.

„Куклите на мафията” продължава и на 20 и 21 август. Другият уикенд теленовелата на Каракол ще е с начален час 15:30, като от нея ще бъдат показани отново два епизода, до 17:30 ч. Епизодите от 20 и 21 август съответно ще бъдат повторени на 21 и 22.08.2011 г. от 08:00 до 10:00 ч. Тази седмица ще се излъчат четири епизода, повече подробности прочетете тук.

Изтеглете програмата на bTV за периода 15-21 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода 15-21 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода 15-21 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на ТВ+ за периода 15-21 август 2011 г. от тук.

неделя, 7 август 2011 г.

Деница Томова отговори на въпросите Ви за втори път

Днес, 07 август 2011 г., Деница Томова отговори на въпросите на почитателите си чрез TwitCam за втори път. Напомняме на читетелите ни, че създателката на единственото списание за теленовели в България имаше среща с любителите на тв новелите на 22 януари тази година, за която сме писали. Ето и едни от най-интересните въпроси, на които Деница отговори:

Защо „Едиствено ти” не започва?
Това в крайна сметка е програмна политика на каналите. Сериалът е закупен, дублиран е, кога ще започне и дали ще започне вече е въпрос на тяхна преценка. Няма официално становище по въпроса дали ще започне скоро и въобще дали ще бъде излъчен в България. Искрено се надявам, когато започнат есенните програмни схеми на каналите, да има повече сериали, защото в момента страдат всички, включително и ние, с тези повторения. Засега това е. През есента може би ще има доста повече нови заглавия.

„Моят грях” скоро в България?
Всъщност любимия сериал на Майте е „Mi pecado”. Тя казва, че това е сериалът, който най-много й е харесал като сюжет. Доколкото сме информирани той е закупен в България, но заедно с всичките други сериали, които чакат да намерят подходящо ефирно време, и той е в листата на чакащите.

Скоро ще има ли… визита на латино актьори в България?
Засега такава визита не се предвижда. Няма и сериали… - не се излъчват толкова латиноамерикански сериали, че да има смисъл да се организира визита на актьор. Доколкото сме запознати, ще има визита на Марио Симаро в Испания през есента. В момента се подготвя, но още не е официално потвърдено, даже има предложения да се включим в тази визита, по-скоро да има хора от България, които да отидат до Испания да се видят на живо с Марио Симаро, но засега не е потвърдено от испанска страна на кои дати въобще ще пристигне актьора в Испания и колко време ще остане, защото и това е важно – дали въобще ще има среща с почитатели, твърде вероятно е да има все пак такава, но става въпрос за визита на актьор в Испания, не в България. За сега, за съжаление, няма предвидени такива визити, по обективни причини.

Закупен ли е „Триумфът на любовта” в България?
Все още не е, но доколкото знам вече има телевизионни канали, които проявяват интерес към този сериал с Майте и Уилям.

Ще влизаме ли в час с „Клас 406”?
Закупен е, но и той е в листата на чакащите, заедно с „Хамелеони”, така че няма гаранция. Има някои закупени сериали в България, които според мен никога няма да видят бял свят, защото вече са поостарели, независимо че са купени – те се продават в пакет и някои сериали просто така и не се излъчват в България, други пък чакат пет години, докато се излъчат, което е малко жалко, при положение, че са закупени сравнително скоро след като са приключили снимките, но в момента се снимат доста сериали и от Телемундо – има някои, които ще се закупят в бъдеще.


Колко сезона на „Физика или химия” ще бъдат показани в България?
Всъщност закупени са и други сезони, първият е 22 епизода, ако не се лъжа. Това е новоста в програмната схема на bTV, да има един испански сериал, надявам се да видим всички сезони, в крайна сметка е хубаво като се започне нещо, да се види докрай.

Накрая Деница заяви, че при стартиране на повече сериали от есента, отново може да се срещне и поговори със своите почитатели пред камерата на компютъра си…

Целият материал виж директно в блога:

събота, 6 август 2011 г.

"Ева Луна" ще стартира по Диема Фемили от 21 август

Теленовелата "Ева Луна", която се превърна в тотален хит по света и е продадена в десетки държави, започва и у нас. 120-серийната ко-продукция на Univision и Venevision започва от 21 август (неделя) в 16:00 ч. "Ева Луна" ще се върти на мястото на "Грешница", чиито последни епизоди ще се излъчат ден по-рано, на 20 август, от 16:00 часа, всяка събота и неделя по четири епизода, до 20:00 ч. Историята за Ева ще предлага и повторение - всяка събота и неделя от 01:25 ч. "Ева Луна" е поредното заглавие, за която ние първи писахме, че предстои да бъде излъчено в България по Диема Фемили.

петък, 5 август 2011 г.

Повторенията на турските сериали по bTV не постигат очаквания рейтинг

В интернет вече излязоха рейтингите за м. Юли (разгледайте ги от тук), които смело показват, че заради летния сезон или не, спада интереса към турските сериали (прочети от тук). Единствено "Забраненият плод", "Златната клетка" и "Опасни улици" запазват стабилни позиции. Първият и третият отчитат по-висок рейтинг, "Златната клетка", който днес приключва, отчита малко по-нисък рейтинг от този през м. Юни. "Листопад" показва почти едни и същи резултати през м. Юни и през м. Юли. Два други турски сериала, които bTV предлагаше (в мин. вр., понеже "Късчета живот" приключи, но "Мечтатели" продължава излъчването си) на аудиторията си, обаче не влизат в Топ 50 за изминалия месец - "Мечтатели" (09:30-11:00 ч.) и "Късчета живот" (13:30-15:30 ч.). Въпреки големите очаквания на телевизията, че "Късчета живот" ще последва "Пътищата на съдбата" и ще донесе по-голям рейтинг, не стана така и турската сага, която започна на 1 и завърши на 29 юли 2011 г., заема място, което не задоволява очакванията на първата по гледаемост медиа в България. Ако това се повтори и с "Двама завинаги", останалите турски новели - повторения, подготвени да се излъчат след историята на Менекше и Халил, няма да видят бял свят, а феновете им ще могат да си ги припомнят в сайтове за видео споделяне или в торенти.

"Забраненият плод" заема първо място в класацията за изминалия място (през м. Юни сагата заемаше второ място), "Златната клетка" е на пето и шесто място (
през м. Юни сагата заемаше пето място), "Малки тайни" - единадесето място, "Опасни улици" застава на тридесет и осмо място (през м. Юни полицейската турска поредица беше на тридесет и пети и четиридесет и първо място), а повторението на "Листопад" е на четиридесет и четвърто място, на което беше и по-миналия месец, Юни. В класацията попада и повторението на петия сезон на "Отчаяни съпруги". Макар и на 48 място от доста време американски сериал, излъчващ се в полунощ, не е попадал в подобна класация, при това този сезон е повторение.

За повече детайли посетете TV Bulgaria и разгледайте тази статия.

вторник, 2 август 2011 г.

"Хубавеца" и "Амазония" тръгват по Зоун Романтика, ТВ+ пуска повече епизоди на "Куклите на мафията"

Практиката, с повторение на всички сериали, която Зоун Романтика прилага от самото си създаване, продължава. Този път мишена са две теленовели - "Хубавеца" и "Амазония". Първата ("Хубавеца") започва от 11 август (следващия четвъртък) в 10:40 ч., на мястото на "Маса за трима", който приключва на 10 август (следващата сряда) от 10:40 ч. Повторение епизодите на "Хубавеца" ще има в 20:30, на същия ден, и на следващия от 07:55 ч. Обзор на епизодите ще има всяка неделя, 13:20 ч., Зоун Романтика (на 14.08.2011 омнибусът ще започне от 16 часа, от 20.08.2011 нататък ще е от 13:20 ч.).

Както ви информирахме преди седмица, "Амазония" също ще бъди повторена по Романтика. Стартът е на 09 август (следващия вторник) в 19:35 ч., на мястото на "Живей за мига", който приключва на 08 август (следващия понеделник) от 19:35 ч., тогава ще се излъчи последен епизод 100. Повторение епизодите на "Амазония" ще има в 22:10, на същия ден, и на следващия от 16:00 ч. Обзор на епизодите ще има всяка събота, 13:20 ч., Зоун Романтика (на 13.08.2011 омнибусът ще започне от 14:10 часа, от 20.08.2011 нататък ще е от 13:20 ч.). В чуждестранни интернет форуми за теленовели се появи слух, че след "Муньос - мъж за две жени" ще започне излъчване на "Чуй, красавице", излъчван преди, по Зоун Романтика. Предстои това да бъде официално потвърдено.

Желаем да споделим с Вас, че промени ще има и със сериала "Куклите на мафията", който досега се излъчваше всяка неделя от 19:00 ч. по ТВ+. От медиата заявиха, че теленовелата на Каракол ще се излъчва и в събота, и в неделя. На 06 август (събота) ще се излъчи епизод 44, от 19 до 20 ч. Повторение на този епизод ще има в неделя (07 август) от 15:30 часа. Тогава (на 07 август 2011 г., неделя) ще се излъчат два премиерни епизода (съответно 45 и 46). Те ще са с начален час 19:00 и ще продължат до 21:00 ч. Тези два епизода (45 и 46) ще бъдат повторени в понеделник (08 август) от 14:30 до 16:30 ч.
Следващата събота (13 август) ще бъдат излъчени два епизода (47 и 48 еп.), от 19 до 21. Тези два епизода ще бъдат повторени на 14 август (идната неделя) от 14:30 до 16:25 ч. Тогава (на 14 август) ще бъдат излъчени и последните 49 и 50 епизод от 19 до 21 ч. Финалните серии ще бъдат повторени на 15.08.2011 г., понеделник, от 14:30 до 16:30 ч.

понеделник, 1 август 2011 г.

"Малки тайни" с повече епизоди от следващата седмица

Преминаването на "Гласът на България" в нов етап и приключването на турската сага "Златната клетка" (поредицата приключва този петък (05 август) от 20:00 часа) ще наложи излъчване на повече епизоди от "Малки тайни", считано от 08 август (следващия понеделник) нататък. Така вместо три, ще се излъчват по седем епизода всяка седмица.

В понеделник няма промени (от 20:00 ч. ще гледаме "Малки тайни", а от 21:00 "Гласът на България"). Във вторник ще се излъчват по два епизода на "Малки тайни" (от 20:00 до 22:00 часа). Същото ще е и в сряда (от 20 до 22 ще се излъчва "Малки тайни", два епизода). В четвъртък от 20:00 ч. ще гледаме по един епизод от "Малки тайни", в 21:00 ще се излъчва едночасов епизод на "Гласът на България". В петъчната вечер няма да има промени (20:00 - "Малки тайни", 21:00 - "Комиците").

Ако ни се предостави възможност, ще продължим да ви информираме за рейтингите около "Малки тайни", тъй като публикацията за рейтинга на първия епизод на сериала постигна голям успех.

Изтеглете програмата на bTV за периода 08-14 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода 08-14 август 2011 г. от тук.
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода 08-14 август 2011 г. от тук.
loading...