loading...

понеделник, 30 януари 2012 г.

Теленовелас Новини вече е партньор с Telenovelas Fans

Теленовелас Новини вече има нов официален партньор - Telenovelas Fans. След като през лятото обявихме партньорството си с TV Bulgaria, а по-рано и с Telenovelas Chismes, време е и за едно ново развитие.
Адресът, на който можете да откриете Telenovelas Fans, е http://telenovelasfans.hit.bg/.
Теленовелас Новини продължава своето устремено развитие, като в блога скоро ще има нови членове, които ще Ви информират за най-новото от света на теленовелите, но за целта нека всички бъдем живи и здрави!

"Езел" спира по Нова Телевизия, ще се излъчва по Диема Фемили

След като от Нова Телевизия претърпяха пълен провал с "Езел" (повече за рейтинга му в България научете от тук), решиха да го затрият от програмата си. За щастие, сериалът няма да бъде спрян завинаги, както повечето от вас ще си помислят и каквато бе обичайната практика на канала. Днес (30 януари 2012 г.) от 20:00 ч. "Езел" ще се излъчи като за последно по Нова Телевизия. От утре (31 януари 2012 г.) продължават епизодите на "Хавай 5-0".
"Езел" продължава в ефира на Диема Фемили всеки четвъртък и петък от 22:00 ч., като започва на 02 февруари (четвъртък) с премиерните, неизлъчени по Нова Телевизия епизоди.
"Любов и наказание" ще се излъчва от понеделник до сряда и запазва часа си - 22:00. Така в прайм тайма на Диема Фемили в слот 22-23 ч. ще се излъчват двата най-хитови турски сериала.
Повторение на "Езел" ще се излъчва всеки петък и понеделник от 16 ч., а на "Любов и наказание" - от вторник до четвъртък, отново от 16 ч. по Диема Фемили.


Междувременно, от медиата ни довериха, че няма да правят промяната, която бяха запланували - да пуснат "Малки жени" в 19 ч. и "Когато се влюбиш" отново в 20 ч. "Когато се влюбиш" ще се излъчва всеки делник от 19:00 ч., а "Малки жени" ще се излъчва всеки делник от 20:00 ч. Промени няма да бъдат нанасяни! Напомняме, че не ние сме си измисляли, че "Когато се влюбиш" ще е отново в 20 ч. Програмата, изпратена ни от ПР-ката на Нова Телевизия е публикувана в официални сайтове като Data.bg, TV Guide и др.

събота, 28 януари 2012 г.

"Перла" отново постига отлични рейтинги

"Любов и наказание", "Истанбулска приказка" и "Перла" са най-гледаните програми в ефира на Диема Фемили. Това сочат предварителните рейтинги, които излязоха наскоро.
Разбира се, "Любов и наказание" е на челна позиция, тъй като е премиера, с 2.9%. След него е повторението на хита "Истанбулска приказка" с 2.4% рейтинг. Напомняме, че тези два сериала се излъчват в прайм тайма на Диема Фемили в слот 21-23 ч.
"Перла" заема трето място в класацията, с 2.3% рейтинг. Повторението на поредицата, превърнала се във феномен, постига почти същия рейтинг, като този на "Истанбулска приказка", но имайте в предвид, че се излъчва всяка събота и неделя от 16 ч.
Именно повторението на "Перла" и качествените продукции, които Диема Фемили предлага, го нареждат на челна позиция сред кабелните телевизии.
Латино сериалите по Диема Фемили ("Когато се влюбиш", "Дамата на Дон Хуан", "Касандра") отчитат среден рейтинг.

Проблеми с bTV Lady

Новата телевизия bTV Lady успя да разгневи зрителите си още преди старта си. За момента bTV Lady не се излъчва при Satellite BG, Vivacom TV, Bulsatcom, Blizoo и други оператори. Във Facebook бе съобщено следното: "bTV Lady вече се излъчва в мрежите на някои оператори, като процесът по добавяне на канала във всички кабелни и сателитни мрежи продължава. Очаквайте bTV Lady съвсем скоро и в мрежата на вашия доставчик."
Свързахме с по-големите доставчици у нас, а именно Blizoo и Bulsatcom. Ето и отговорите им:
Blizoo: Преговаряме с bTV Media Group (преговорите се водеха сутринта). Съвсем скоро ще има bTV Lady и допълнително ще съобщим в кои пакети ще се предлага канала. (За връзка с Blizoo: 0700 43 700);
Bulsatcom: Нямаме информация на коя честота ще тръгне канала. Ще пуснем повече информация в понеделник (30 януари). (За връзка с Bulsatcom: 0800 13 800).
Как ще се развият събитията с дългоочакваната дамска телевизия? Теленовелас Новини ще продължи да отразява най-новото за bTV Lady.


Рекламата на "Жестока любов" по bTV Lady вижте от тук.
Рекламата на "Забраненият плод" по bTV Lady вижте от тук.
Рекламата на "Любов край езерото Гарда" по bTV Lady вижте от тук.
Рекламата на "Хотел с 5 звезди" по bTV Lady вижте от тук.

петък, 27 януари 2012 г.

bTV, няма ли да спрете този "Листопад"?

"Листопад" - едно заглавие, което постигна изключително добри резултати, едно заглавие, което разплака цяла България, едно заглавие, което бе повтаряно, а сега се потретвано... Това е описанието на най-успешният турски сериал, който се излъчваше и в момента се излъчва по bTV.

Турската поредица бе повтаряна всеки делник от 15:30 ч., а сега пък се потретва от 14:30 ч. Със сигурност на bTV  не им се иска да се разделят с рейтинговата си мина, но това не зависи от тях. С второто си повторение "Листопад" събра много гневни коментари. "Отекчени сме от този сериал, излъчваха го, имаха си висок рейтинг - за какво сега ще тъпеем със старите му епизоди", коментират недоволни форумци.
И според нас bTV наистина прекалиха. Никой друг сериал, излъчван от медията не бе повтарян повече от един път. Разбира се, ако "Листопад" постигаше лоши резултати, bTV щяха да го изхвърлят от прайм-тайма и да го излъчват в следобедните часове. Пример за това е сериала "Малки тайни", който се излъчваше от 20:00ч., но поради провала, който претърпя, се премести в 13:30 ч. Със сигурност bTV няма и да им мине през ума да повторят някога тийн сериала с участието на Синем Кобал.

Друг сериал, който постигна огромен успех тук е "Забраненият плод", който се излъчваше цели 8 месеца (01.12.2010 год. - 01.07.2011 год.).Сега, след малко затишие, той започва наново, но по bTV Lady. Повторението на турската поредица с участието на Берен Саат стартира на 28 януари, като ще се излъчва всеки уикенд от 08:00 ч. до 12:00 ч.(по четири епизода).

Доказва се, че bTV повтаря само рейтинговите си сериали, но дали те ще постигнат подобни резултати с повторенията си не се знае.

15 неща, които не знаете за... Хуан Пабло Раба

Хуан Пабло Раба прави кариера във Венесуела, роден е в Колумбия, отраснал в Испания и живял в Аржентина. При тези странствания по света не е чудно, че владее няколко акцента и говори еднакво добре испански и английски език. Не се смята за надут, както всички мислят, и не всеки ден се чувства секси.
1. Винаги, когато ще пътувам, задължително си хапвам вкусна мини поничка, покрита с пудра захар.
2. Не се оповавам на никоя религия, нито на житейска философия като цяло. Семейството ми не одобрява моето положение, но аз съм свободомислещ, без предразсъдъци. Уважавам всичко, в което те вярват и те това,в  което вярвам аз.
3. От детството си най-много си спомням летата във Валенсия, Испания. Дните ми минаваха в каране на мотоциклет, играейки на война в басейните, запознавайки се с хубави момичета.
4. Иняки, Нерон, Родригес и Рамона бяха част от моите талисмани. Последната беше куче от породата Weimaraner, която трябваше да подаря след като претърпях инцидент с мотоциклета. Не можех да се грижа за нея.
5. Чувството за хумор е оръжието, което използвам, за да изляза от напрегнати ситуации. Например, когато чувствам, че някой "кокетничи с мен".
6. Големият ми проблем, когато си лягам, е, че спя малко. Преди да отида в леглото, изпълнявам един ритуал: мия си зъбите, лицето и се моля.
7. Аз съм най-големият от 6 братя и сестри. Тъй като родителите ми са се разделили, когато съм бил малък, имам сестра от мама и тате, друга сестра само от майка ми и 4 братя по сърце.
8. Мразя шкембе, не харесвам миризмата му. Обичам звукът на дъжда, защото ме изпълва със спокойствие.
9. Знам, че звучи егоистично, но девизът на живота ми го открих в "Самотата на първите числа" от Paolo Giordano. Буквалната фраза е "Кълна се в живота си и в любовта, която изпитвам към нея, че никога повече няма да живея заради някого и няма да позволя някой да живее заради мен".
10. "Атлас изправи рамене" от Ayn Rand не само е най-хубавата книга, която съм чел, но също и ми носи най-голяма наслада.
11. В главата са ми най-добрите истории. Обичам да ги превръщам в сюжет за пиеси; въпреки това все още нямам необходимата дисциплина, за да седна да пиша.
12. Единственото, което не бих извадил от шкафа, освен да го заменя с ново, е риза, напълно разкъсана от молци. Винаги ползвам ризи.
13. Първата си работа започнах на 16 години. Миех чаши в една дискотека на испанския бряг. Благодарение на този опит много ми харесва да танцувам и да се забавлявам.
14. Две песни постоянно се въртят в колата ми. Първата е "Plush" на групата "Stone Temple Pilots" и втората е "Mi primera cana" ("Първият ми бял косъм") на испанската група "Estopa".
15. Харесвам си тялото, каквото е, освен рамената, защото са малки. Чувствителен съм към светлина, но решението е да нося винаги слънчеви очила. Поддържам се във форма набирайки се на лоста в гимнастическия салон, за това сега ръцете ми са с мехури.

сряда, 25 януари 2012 г.

Отново ще гледаме "Незабравима", "Пепел от рози" превзема прайм тайма, а "Когато се влюбиш" отново в 20 ч.

Тази седмица е доста напрегната, особено с телевизионните новини, които отразяваме и които при всеки удобен момент се променят. Именно това накара някои хора да смятат, че ние Ви заблуждаваме, но не е така, екипът на Теленовелас Новини съобщава новините, изпратени ни от медиите, без никаква корекция, но засилената конкуренция принуждава да има много често промени, за които, пак повтаряме, ние не носим никаква вина.

Повторение на "Незабравима", турската новела, която се очакваше да стартира този месец по Нова Телевизия, все пак ще има. То ще стартира на 20 февруари и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч. по Нова Телевизия. Отново от 20 февруари, от 15:00 ч. стартира и повторение на "Савана", която пролетта завъртя поредното си повторение, но по Диема Фемили. Интересно е, че отново от 20 февруари по Нова Телевизия, но от 16 ч. се завръща легендарното предаване "Искрено и лично", което вървеше по bTV, по-късно по Нова, но бе спрян. Повече информация за предаването научете от тук.

Вече са ясни и дните, през които ще се върти "Пепел от рози" по bTV. Турската сага ще се излъчва от понеделник до петък от 20 ч., като от понеделник до четвъртък ще е до 22 ч. (по два епизода), а в петък - от 20 до 21 ч. (по един епизод). Това ще предизвика спиране на предавания и сериали по bTV, като "Аламинут", "Пълна лудница", "Престъпления от класа" и "Домашен арест" от прайм тайма. Запазва се само денят и часът на излъчване на "Комиците" - петък от 21 ч. по bTV. Ексклузивно ще ви съобщим и къде се местят падналите от прайм тайма предавания - комедийната поредица "Пълна лудница" ще се излъчва в събота от 22:30 ч., "Аламинут 007" ще се излъчва в неделя от 22.30 ч., а българският ситком "Домашен арест" излиза в много кратка ваканция. "Легендата за Испания" ще върви всяка събота от 20 до 22 ч. по bTV.


След като от bTV Lady съобщиха, че пускат "В името на любовта", за което писахме, от 19 ч. (часът съвпада с този на "Когато се влюбиш" по Диема Фемили), от медиата главен конкурент Диема Фемили, която се нарежда на четвърто място сред ефирните телевизии, ексклузивно ни съобщиха, че "Когато се влюбиш" ще е с нов стар час на излъчване - от 20 ч., от 30 януари. Така той ще избегне пряка конкуренция с "В името на любовта", който ще трябва да мери сили срещу "Малки жени", който от 30 януари ще се излъчва от 19 ч. по Диема Фемили. Промяната с "Малки жени" от 19:00 ч. от 30 януари по Диема Фемили е и отговор на хилядите молби към телевизията от почитатели да преместят сериала, така че да могат да гледат и "Езел" или "Пепел от рози".


Интересен факт е, че след вчерашната битка между "Пепел от рози" и "Езел", победител е първият по bTV. Повече за това прочетете от тук.

вторник, 24 януари 2012 г.

"Тишина" (Suskunlar) с Мине от "Мечтатели" тръгва в Турция

"Тишина" (Suskunlar) е най-новият сериал в Турция. Разказва историята на четири деца, които нямат друго в живота си, на което да държат, освен един на друг. Четирима приятели - и четиримата повече от братя. Те мислят, че с годините ще пораснат, но някои деца не порастват за един ден. Обикновени, невинни, направили една грешка... и се сбогували с детството си. От този ден нататък си дали дума - да мълчат. И се разпръснали в четирите страни на града.
Но един от тях не удържа на думата си. Години по-късно една несправедливост ги събира отново, за да довършат започнатото...
Очаква се сериала да се завърти в Турция през м. февруари - март 2012. Все още не е ясен целият каст, но засега знаем за участието на Мурат Йълдъръм (Мурат от "Гордата Аси", Саваш от "Любов и Наказание"), Аслъ Енвер (Мине от "Мечтатели") и Седеф Авджъ (Менекше от "Двама Завинаги").Очаква се сериала да стане хит във Турция, а канала, по който ще се излъчва, е SHOW TV.

"Легендата за Испания" ще се излъчва само в събота по bTV

"Легендата за Испания", испанската поредица, която се излъчваше всеки делник от 20 ч., ще се излъчва само в събота от 20 ч., но за сметка на това ще се излъчват по два епизода, до 22 ч.
Продължението на "Легендата за Испания" ще стартира на 28 януари (събота).
Междувременно, стана ясно, че "Пепел от рози" ще се излъчва по следния график: в понеделник - един епизод, до 21 ч.; във вторник - един епизод, до 21 ч. (изключение беше днес, когато се излъчиха първите два епизода); в сряда - по два епизода, до 22 ч.; в четвъртък - един епизод, до 21 ч. и в петък отново до 21 ч., по един епизод.

"Пепел от рози" стартира днес (24 януари) по bTV

Веднага след като от Нова Телевизия обявиха, че ще стартират излъчването на "Езел" от 24 януари, на следващият ден (тоест днес, 24 януари) от bTV съобщиха, че и те ще позиционират своя дългоочакван хит "Пепел от рози" от 24 януари. Така днес (24 януари) ще гледаме два хитови турски сериала - "Пепел от рози" и "Езел" от 20:00 ч., като от първия ("Пепел от рози") днес ще се излъчат първите два епизода, до 22 ч., а "Езел" - също два епизода (само днес), до 22 ч. Нова Телевизия ще излъчва по един епизод от "Езел" от 25 януари (утре) нататък - от 20 до 21 ч., а "Пепел от рози" ще върви вторник и петък от 20 до 21 ч. (един епизод), а в сряда и четвъртък - от 20 до 22 ч. (два епизода).
Повторение на епизодите на "Езел" ще има - то ще се излъчва всяка сутрин от 05:40 ч. (от 25 януари) , като утре сутрин ще се излъчи повторението на двойния епизод от 05:00 ч.
Напомняме Ви, че се очакваше "Пепел от рози" да стартира от 15 февруари, но това няма да стане именно заради огромната конкуренция, при която bTV отново играха нечестно, обявявайки гарантиран провал на стойностния "Езел", резултатите ще бъдат ясни съвсем скоро.
"Легендата за Испания" ще се излъчва всеки понеделник от 20 ч., по един епизод, като на 30 януари ще се излъчи епизод 11. Американският сериал "Престъпления от класа" спира излъчване, а сезона на българският "Домашен арест" най-вероятно приключва.
Рекламната кампания на "Пепел от рози" бе къде, къде по-мащабна, а днес в горния ъгъл на екрана се появи и логото на сериала (можете да видите от тук и от тук), информация за който бихте могли да получите от тук.
Ето и каква ще бъде програмата на Нова Телевизия и bTV... поне до следващата промяна (за по-голяма визуализация, цъкнете върху изображението):

понеделник, 23 януари 2012 г.

"Езел" - от утре (24 януари) от 20:00 ч. по Нова Телевизия

Един от най-скъпите и хитови турски сериали, а именно "Езел", най-после започва у нас. След дълго и търпеливо от страна на феновете чакане, най-после ще видим и драмата с участието на главният герой от "До последен дъх" -  Кенан Имирзальолу. "Езел" стартира на 24 януари (утре, вторник) от 20 ч., като ще се излъчва един едночасов епизод, до 21 ч. всеки делничен ден. Турският доказан хит, със специалното участие на Къванч Татлъту, ще се изправи в пряка битка с "Легендата за Испания", а по късно и с предстоящият "Пепел от рози", който тръгва от 15 февруари от 20 ч.
Информацията за стартирането на сериала излиза първо в Теленовелас Новини. Напомняме Ви, че финалът на "Езел" бе излъчен съвсем скоро в Турция, а сега успешно се налага в Македония. Състои се от 71 оригинални епизода.

Междувременно, от 04 февруари започва сериалът "Хиляди пъти любов" - всяка събота и неделя от 12:15 ч. по Диема Фемили. Отново от 04 февруари започва и повторение на романтичното риалити "Фермер търси жена", като то ще се върти всяка събота и неделя от 13:15 ч.


Изтеглете програмата на bTV за периода 30 януари-05 февруари 2012 г. от тук
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода  30 януари-05 февруари  2012 г. от тук
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода  30 януари-05 февруари  2012 г. от тук.


неделя, 22 януари 2012 г.

Продукциите по bTV Lady

"Хамелеони" - всеки делник от 18:00 ч.
Продукцията на Телевиса "Хамелеони" стартира на 30 януари от 18:00 ч. по bTV Lady, като ще се излъчва всеки делник, до 19:00 ч. Повторение на епизодите ще се излъчва на следващия ден от 07:30 ч. Повече информация за сериала ще намерите от тук.


"В името на любовта" - всеки делник от 19:00 ч.
Хитовата сага "В името на любовта" стартира на 30 януари от 19:00 по bTV Lady, като и той ще се излъчва всеки делник, до 20:00 ч., по един епизод. Повторение на епизодите ще се излъчва на следващия ден от 13:00 ч. Повече информация за сериала ще намерите от тук.


"Морска звезда" - всеки ден от 21:00 ч.
Турският сериал "Морска звезда" стартира с повторение от първи епизод от 28 януари от 21:00 ч. по bTV Lady, като той ще се излъчва всеки ден, до 22:30 ч., по един епизод. Повторение ще се излъчва отново всеки ден, от 06:00 ч.
Повече информация за сериала ще намерите от тук.


"Забраненият плод" - всеки уикенд от 08:00 ч.
"Забраненият плод" стартира повторение от първи епизод от 28 януари от 08:00 ч. по bTV Lady, като той ще се излъчва всяка събота и неделя, до 12:00 ч., по четири епизода. Повече информация за сериала ще намерите от тук.


"Жестока любов" - всеки уикенд от 18:00 ч.
"Perro amor", както е заглавието на испански на "Жестока любов", ще стартира с повторение от първи епизод от 28 януари от 18:00 ч. по bTV Lady, като той ще се излъчва всяка събота и неделя, до 20:00 ч., по два епизода. Повече информация за сериала ще намерите от тук.
Напомняме Ви, че сериала се върти и по bTV, всеки делничен ден от 11:00 ч.


"Цената на живота" - всеки делник от 23:30 ч.
"Цената на живота" стартира на 30 януари от 23:30 ч., с повторение от първи епизод, по bTV Lady. Ще се излъчва по един епизод всеки делник, като той ще продължава до 00:30 ч. Повече информация за сериала ще намерите от тук.


"Долината на вълците" - всеки ден от 00:30 ч.
Въпреки че в момента се върти по bTV, "Долината на вълците" стартира от 30 януари и ще се излъчва всеки ден от 00:30 ч. по bTV Lady. Стартира от първи епизод. Повече информация за сериала ще намерите от тук.
Напомняме Ви, че сериала се върти и по bTV, всеки делничен ден от 00:00 ч.


"Любов край езерото Гарда" - всеки ден от 20:00 ч.
"Любов край езерото Гарда" ще се излъчва всеки ден от 30 януари от 20:00 ч., като повторенията ще се въртят само през делниците от 09:00 ч. по bTV Lady. Ще се излъчва до 21:00 ч., по един едночасов епизод. Повече информация за сериала ще намерите от тук.


"Хотел с 5 звезди" - всеки ден от 22:30 ч.
"Хотел с 5 звезди" е поредния немски сериал, повторение, който ще се излъчва всеки ден от 22:30 ч., като ще стартира от 28 януари. Сериалът ще се излъчва до 23:30 ч. по bTV Lady. Повече информация за сериала ще намерите от тук.


bTV Lady ще привлече вниманието на аудиторията си и с други програми, като американските предавания "Шоуто на Нейт Бъркъс" и "Шоуто на д-р Оз". Освен тях, в програмата присъстват и български продукции, като "Кухнята на Звездев" и "Модерно", ще има и много интересни немски поредици, превърнали се в световни хитове.


Изтеглете програмата на bTV Lady за периода 28-29 януари 2012 г. от тук.
Изтеглете програмата на bTV Lady за периода 30 януари-05 февруари 2012 г. от тук.

събота, 21 януари 2012 г.

"Морска звезда", "Забраненият плод" и "Жестока любов" - теленовелите през уикенда по bTV Lady

"Морска звезда", "Забраненият плод" и "Жестока любов" са теленовелите, запазени за програмата за уикенда на новия канал bTV Lady.


"Забраненият плод" ще се излъчва всяка събота и неделя от 08 до 12 ч., като ще бъдат показани по четири епизода. bTV Lady ще стартира сериала от първи епизод.


"Жестока любов" ще се излъчва отново всяка събота и неделя, като ще започва от 18:00 и ще приключва в 20:00 ч., ще предлага по два епизода. bTV Lady ще стартира сериала от първи епизод.


"Морска звезда" е запазената прайм-тайм новела през почивните дни (събота и неделя). Тя стартира от 21:00 ч., като ще се излъчва до 22:30 ч., по един епизод. Ще започне от първи епизод, със заявка за нови при успех на излъчването на старите по bTV Lady.


bTV Lady ще предлага и други продукции през уикендите, сред които са "Застраховка за щастие" (събота и неделя от 06:00 ч., два епизода), "Хотел с 5 звезди" (събота и неделя от 22:30 ч.).


Всички тези продукции ще стартират на 28 януари, когато е и стартът на 5-тия подред bTV канал.


Изтеглете програмата на bTV Lady за периода 28-29 януари 2012 г. от тук.

Деница Томова отговаря на въпросите Ви за трети път

Деница Томова, която е автор на сп. Теленовели, днес, 21 януари, отговори на въпросите Ви за трети, пореден път. Днес, в 11 ч., тя отдели повече от час, за да отговори на въпросите на почитателите си. За целта, тя направи TwitCam. Избрахме няколко по-важни въпроса, които тя разгледа:

Какво става със сп. "Теленовели"?
Засега варианта, който сме решили, е да обновяваме ежедневно нашата интернет страница. Там информацията е напълно безплатна, могат да се четат интервютата, които правим. Съвсем скоро ще има възможности за видео интервюта, така че ще можете да виждате и актьорите, както и да ги чувате - те ще бъдат със субтитри. Работим в тази насока - да обновяваме нашият сайт. Колкото и странно да звучи, смятам, че с публикуването на ежедневни новини в сайта, е по-добре за всички. Списанието, така или иначе, излизаше на месечна база. Продължаваме да правим интервюта и ще ги публикуваме. И все пак, за тези, които не могат без списание на хартиен носител, ние имаме и хартиен вариант на списанията, но те са с малко по-луксозен вариант - с постери, които липсват в изданията на нашата страница. Има изключително много желаещи, които искат да си поръчат броевете в хартиен вариант - нека да ни пишат и нашите колеги ще им отговорят и ще Ви обяснят какви са условията за получаване на списанието на хартиен вариант. Само в някои части на Пазарджик можете да намерите списание "Теленовели" по реповете. Брой 131 съвсем скоро ще бъде достъпен на страницата ни.

bTV Lady и новите сериали?
"Хамелеони" и "В името на любовта" са двете премиери по новият bTV канал - bTV Lady. Другата седмица програмата ще бъде обявена официално и ще видите часовете, през които ще се излъчват. Като цяло, ние сме информирани за тези часове, като те ще бъдат удобни - т.е. няма да има проблем за хората, които ходят на училище или на работа. Няма как повече да ви кажа за новите сериали - засега са известни само първите четири - "Забраненият плод", "Жестока любов" и двата нови сериала - "Хамелеони" и "В името на любовта". За останалите не сме актуализирани да даваме информация. "Хамелеони" и "В името на любовта" са за делниците. Ще се излъчва повторение на "Жестока любов", както знаете, той вървеше в часови слот 14:30, преместиха го в 11:00 ч. - има хора, които очевидно не могат да го гледат в новият часови пояс, така че ще бъде пуснат отначало. Има доста заглавия, които са предвидени за този канал, включително една от тях беше "Единствено ти".

Книжката с постери на "Непокорните"?
Много се радвам, че Ви е харесала книжката с постери на "Непокорните", и на нас ни харесва. Има много голям интерес към нея - почти сме я изчерпали. Съвсем скоро ще има книжки с постери и на други сериали.

Премиерните сериали у нас?
"Тереса" все още не е закупен в България, така че ще се наложи да почакате още малко. Има и други заглавия, за които непрекъснато ни питате дали ще се излъчват в България, дали са закупени. Има солиден брой закупени теленовели тук. "Съседската къща" (La casa de al lado) не е закупен все още в България, но има преговори на телевизионните канали с Телемундо, така че може да бъде закупен и този сериал в България. Информацията, овсен всичко, ни е от Марица Родригес, така че е сигурно. Много скоро ще можете да видите и нашето ексклузивно интервю с нея на сайта на "Теленовели", който е telenoveli.com. "Единствено ти" също е закупен, но има проблеми с този сериал - някакъв чисто технически проблем и честно казано нямам представа кога ще бъде пуснат и въобще в какъв часови пояс. "Две семейства" (Dos hogares) все още не е закупен в България, съжалявам, но и за него ще трябва да почакате. Той всъщност сега тепърва свършва, в смисъл, че не е чудно защо все още не е закупен. Все пак има още много продукции, които "отлежават" много дълго време и затова ще се изчака още малко за тях, докато започнат всичките. Много неща се пишат по форумите, има въпроси към много неща, непрекъснато се пускат заглавия на сериали, които уж, в кавички, са закупени в България. Има сериали, които са закупени наистина, но поред причини, независещи от нас, разбира се, не стартират. Това касае единствено телевизионните канали. Както виждате, все пак има някакво раздвижване в сферата на латиноамериканските сериали, така че се надявам тази година да има повече латино заглавия. За колумбийски продукции, закупени в България, все още нямаме информация, засега, както виждате, българските телевизионни канали се ориентират към новели на Телемундо и Телевиса. "Желязната дама" (Soy tu dueña) и "Къде е Елиса?" (¿Dónde está Elisa?) са закупени в България и доколкото сме информирани поне единия ще се излъчи още тази година, главно "Soy tu dueña". Освен "Желязната дама", има и други сериали на Телевиса, които още не са обявени, така че се надявам да има съвсем скоро още нови продукции. "Сърцето ми настоява" (Mi corazón insiste) за съжаление не е закупен все още в България. Често питат за този сериал, особено заради Жанкарлос Канела - и за него ще трябва да почакате. "Жени убийци" (Mujeres Asesinas) най-вероятно няма да бъде закупен. Както знаете, това е сериал, всеки епизод е сам за себе си и е с много известни актьори. Много успешно се излъчва поредния сезон в Мексико, доста хора, всъщност, следят епизодите, но доколкото сме информирани - за България няма такава възможност. Някой те наблюдава (Alguien te mira) на Телемундо също не е закупен. Доколкото знам "Триумфът на любовта" (El triunfo del amor) е закупен. Знам, че за "Лятото на любовта" (Verano de amor) също са се водили някакви преговори. Море от любов (Mar de Amor) не е закупен. Доколкото ми е известно, и "Призракът на Елена" (El fantasma de Elena) е закупен у нас, надявам се да стартира много скоро.

"Мечтатели" - продължението?
Този сериал предизвиква огромен интерес сред младежите. Както знаете за продължението на "Мечтатели" - закупен е до последния епизод, докрай. Предполагам, че при първия удобен момент, сериалът ще бъде наместен в програмата на bTV.

Деница Томова отговори и на много други въпроси - разказа за посещението си в Мексико, за впечатлението си от повечето любими актьори и актриси и др. В края на своя TwitCam, тя сподели, че скоро ще се състои и друг...


Целият материал виж директно в блога:

четвъртък, 19 януари 2012 г.

"Хамелеони" и "В името на любовта" започват по bTV Lady

Теленовелите по bTV Lady вече са ясни! В ефира на bTV се завъртя промо, в което се представиха теленовелите, които започват със самият старт на телевизията. Голямата изненада са чисто новите две премиерни заглавия на Телевиса - "Хамелеони" (Camaleones) и "В името на любовта" (En nombre del amor), които ще стартират съвсем скоро (все още не е уточнена дата, допълнително ще Ви информираме).
Освен двата премиерни хитови сериала, които очакваме от много време, bTV Lady ще ни предложи повторение на турската сага "Забраненият плод", както и на поредицата на Телемундо - "Жестока любов" (не е потвърдена новината, че "Жестока любов" ще се излъчва само по новият bTV канал, възможно е да върви паралелно с новите епизоди на bTV). Датата на старта им, както и часът, все още не са ясни.
Ще продължим да следим темата с програмата на bTV Lady и ще Ви информираме за всяка подробност.

сряда, 18 януари 2012 г.

Анахи дебютира като моден съветник, Карла Монрой е бременна, а Маите е най-харесвана

В тази статия накратко ще Ви представя какво се случва около някои от любимите ни звезди от теленовелите. Някои новини са хубави, други не чак толкова. Започвам с една новина, която би направила щастлива всяко семейство и това е новината за бременността на Карла Монрой. Казват, че една снимка казва много повече от хиляди думи и доказателство за това е, че Карла публикува снимка с положителния тест за бременност в своя профил в Туитър, с което съобщи новината и на съпруга си и на целия свят. Реакцията на съпруга й Томи Торес е била: "Някой ще ми обясни ли?", а отговорът бил: "Опитай се да поспиш тези 9 месеца, после ще е... невъзможно". Актрисата получи много поздравления от свои приятели и колеги за прекрасната новина. Двойката сподели, че бебето е в 12-тата седмица и му се наслаждават всяка секунда. Те са много доволни и въодушевени от започването на този нов етап в живота им. Да им е честито!
Анахи препоръчва на своите последователи какви обувки да използват. В Туитър актрисата представи магазин за обувки, на който е моден директор. На този линк може да видите какво предлага тя. Според логистиката на уеб сайта, клиентите трябва първо да направят един тест, който ще определи стила им и след това Анахи ще се ръководи по резултатите, за да им даде съвет при избора на желаните обувки. Желанието й е "Да се почувстват като звезда. Моят екип от стилисти от Холивуд и аз ще им помогнем да изберат перфектните обувки за всеки месец", обясни актрисата и певица.
Маите Перони увери, че наскоро приклювилата година е била много важна за нея, тъй като се превърна в актрисата от теленовели, която най-много се харесва на публиката. Според едно мексиканско издание бившата RBD има кариера, която върви напред и нагоре, след като се раздели с групата и след сериала "Непокорните". Следват "Внимавай с ангела", "Моят грях" и скорошното й участие в "Триумфът на любовта", които й носят голяма слава. Също така реализира дует с певеца Марко ди Мауро, а песента е "A partir de hoy", която се позиционира сред една от петте най-предпочитани песни от публиката за 2011. За певицата и актриса 2012 започна с много очаквания, краят на март ще се осъществи Първата световна среща на Маите Перони в град Мексико.
Даниела Ромо, около която в последните дни се говореше, че има рак на гърдата, реши да изпрати писмо до някои медии в Мексико и да каже каква е истината около здравословното й състояние. В писмото с големи букви е написала, че "нямам рак, ракът ми беше премахнат на 04 ноември 2011 г., а лечението е само превантивна мярка". Дори е изпратила и медицинското изследване от нейния доктор.
Итати Канторал също има повод за празнуване, тъй като вчера, вторник, се роди нейната втора племенница, дъщеря на брат й Хосе Канторал, която носи името Есмералда Итати. Ето какво написа по този повод на страницата си в Туитър: "Благословен да бъде този ден, в който се роди моята племенница Есмералда Итати, един светъл дух, който да подобри света, юпииии".
Хералдин Басан се връща в родното Мексико, за да участва в "Жената на Юда", след близо 10-годишно отсъствие. Актрисата се чувства много щастлива. Запитана какво предпочита - дансингът или снимачната площадка, тя отговори така: "Истината е, че съм актриса, "Mira quién baila" беше голям опит, нещо ново за мен и за моите приятели. Беше чудесно предизвикателство, не го заменям за нищо, но съм актриса и живея от това. За теленовелата, в която играе лошата героиня, казва, че е пълна с мистерия, любов, интриги. Нейната героиня е интелигентна и подготвена. С връщането си в Мексико тя ще бъде и близо до своя съпруг Габриел Сото, който също работи в Мексико. Басан споделя, че и двамата работят в момента в различни теленовели, но те започват по едно и също време и имат еднаква продължителност на снимане от 6 месеца.
Давид Сепеда сподели, че се чувства секси, когато е човекът, който иска. Призна, че спи без пижама и, че никога не се е провалял в леглото.
Красивата мексиканска актриса Бланка Сото увери, че целувките с Гай Екер, партньорът й в Ева Луна, се помнят дълго и са най-добрите в нейната кариера, поне до този момент, понеже все още не е записала любовни сцени с Аарон Диас в най-новия й сериал "Талисман". "Новият й персонаж е по-близък до модерните героини. Добрите протагонистки обикновено плачат, в този случай тя е много силна от първия ден. Има много отговорности, тя е управител на ранчо, образована жена е и подготвена", обясни Сото.
Преди броени дни излезе новината, че между Мариана Сеоане и Себастиан Рули има нещо повече от приятелство. Ето какво коментира Сеоане по този въпрос, давайки да се разбере, че става дума за поредната клюка: "Нека се множат слуховете. Нещата не са такива, каквито изглеждат". Рули предпочете да не коментира нищо и се ограничи да отговори само на казаното от Мариана: "Силата на фантастичните бинокли, ха-ха".
За Лорена Рохас да бъде биологична майка е почти невъзможно, поради химиотерапиите, на които се подлагаше, за да се излекува успешно от рака на гърдата. "Има жени, които нямат проблем след лечението да станат биологични майки, но в моя случай не е така. "За нея в момента най-важното е здравето й. Актрисата има цялата подкрепа на своя съпруг, той разбира напълно нейното положение. Накрая Лорена сподели, че "най-доброто лечение, на което се подложих е състоянието на духа, шанса да продължа напред".

вторник, 17 януари 2012 г.

"Пепел от рози" стартира на 15 февруари от 20:00 ч. по bTV

Датата, от която тръгва дългоочакваният сериал "Пепел от рози", и часът му вече са ясни...
Въпреки че се очакваше драмата с Берен Саат да стартира още този месец, това няма да стане. "Пепел от рози" стартира на 15 февруари (сряда) и ще се излъчва от вторник до петък от 20 до 21 ч., по един епизод.
Трябва да бъде отбелязано, че bTV ще излъчи предпоследен и последен епизод на испанската поредица "Легендата за Испания" съответно на 14 февруари (вторник) и 20 февруари (понеделник). Испанската сага ще освободи място на "Пепел от рози" и вторият сезон на шоуто "България търси талант", който стартира на 27 февруари (понеделник) от 20:00 ч. (риалитито ще продължава до 21 ч. всеки понеделник, като първоначално ще бъдат излъчвани епизодите от кастингите).
Друга промяна в програмата на bTV за следващият месец е, че началният час на всекидневното предаване "Преди обед" ще бъде променен - шоуто се мести половин час по-рано - 09:30 ч. "Кухнята на Звездев" ще е от 10:30 ч. Тези промени ще влязат в сила от 13 февруари.
Обобщени, новините можете да намерите в "Страницата на Деси". Там ще откриете и още любопитни подробности.

понеделник, 16 януари 2012 г.

"Листопад" с поредно повторение

След като "Листопад" приключи повече от успешно, събирайки близо два милиона зрители пред екраните, стартира и поредното му повторение.
От 23 януари (следващият понеделник), всеки делничен ден от 14:30 ч. ще се излъчва повторението на последните сто епизода от сагата. Именно тогава (23 януари 2012 г.) ще се излъчи 227 епизод (от номерацията на епизодите за прайм тайм). "Листопад" ще върви до 15:30 ч., по един епизод.
Напомняме Ви, че допреди края на 2011 г. драмата за семейство Текин се въртеше от 15:30 ч.


Другата турска сага, а именно "До последен дъх", се премества от 14:30 в 15:30 ч., като от нея ще бъдат показвани по един епизод, до 16:30 ч. Промяната ще настъпи отново на 23 януари.


Изтеглете програмата на bTV за периода 23-29 януари 2012 г. от тук
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода  23-29  януари 2012 г. от тук
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода 23-29 януари 2012 г. от тук.

неделя, 15 януари 2012 г.

"Утре и завинаги" с повторение скоро по Диема Фемили

"Утре и завинаги" (Mañana es para siempre), с участието на знаменити актьори и актриси като Силвия Наваро, Фернандо Колунга и Лусеро, ще бъде повторена скоро по Диема Фемили.
Напомняме Ви, че "Утре и завинаги" бе излъчена през 2010 г. по Диема Фемили, като вървеше всеки делник от 18 ч. по два епизода, до 20 ч.
Теленовелата на Телевиса най-вероятно ще започне през втората половина на 2012 г. Тогава се очаква да стартира и нов латиноамерикански премиерен сериал отново на същата компания.

"Чифликът на господарката" е закупен в България

Турската поредица "Чифликът на господарката" (Hanımın Çiftliği) е закупена в България. Сагата приключи в края на миналия пролетен сезон в Турция, придобивайки огромен успех. "Чифликът на господарката" е излъчена в редица държави и отново е постигнала същата популярност.
Историческата драма ще стартира най-вероятно през втората половина на 2012 година. Медиата, закупила сериала в България, все още не е ясна.
Освен 70-серийният "Чифликът на господарката", много други турски теленовели са закупени тук - "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen), "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), "Нарекох те Фериха" (Adını Feriha Koydum) и др. 
Според непотвърдена информация, най-вероятно през следващата година ще гледаме и най-новият сериал на Дениз Чакър (Ферхунде от "Листопад") - "Целомъдрие" (İffet). Там запомнящата се от всеки българин актриса се въплъщава в кожата на героиня, коренно различна от Ферхунде. "Целомъдрие" се излъчва все още в Турция, като върви със стабилен успех. Засега са се излъчили 7 епизода (към 12 януари 2012 г.), което прави почти невъзможно излъчването на сериала в най-скоро време.
Разбира се, телевизиите в България ще излъчат и продължение на някои от спрените си сериали. Продължение ще има на сериали като "Мечтатели", "Незабравима" и "Малки жени". За съжаление, не се предвижда да догледаме сериали като "Морска звезда" и "Цената на живота", за което редовно ни пишете.

петък, 13 януари 2012 г.

"Пепел от рози" ще гони популярността на "Забраненият плод"

Фактът, че турската сага "Забраненият плод", който приключи миналата година, е най-гледаната програма за 2011 г. в България (повече за това можете да прочетете от тук) съблазни bTV да прибърза с премиерата на "Пепел от рози", чийто оригинален превод е "Каква е вината на Фатмагюл?". Така, една от най-рейтинговите и скъпи продукции, създавани някога, а именно "Пепел от рози", ще стартира още в края на този месец и ще се излъчва в най-гледаното телевизионно време  - прайм тайма.
Атрактивната история и доброто заснемане говорят за успешността на сериала - именно в това бихте могли да се убедите, гледайки сериите от предстоящата теленовела. Препоръчваме Ви ги!
"Пепел от рози" първоначално ще дели праймтайма с "Легендата за Испания", който също отбелязва страхотни рейтинги (повече за рейтинга на испанската продукция вижте от тук). Пролетта ще се излъчва паралелно с втория сезон на "България търси талант" и новите сезони на българските сериали на bTV (сред които ще има и един чисто нов).
Междувременно, в ефира на bTV се завъртя и второ промо със страхотно и оригинално добре подбрано съдържание, което определено привлича окото. Него можете да намерите онлайн от тук.
За момента е закупен само първия сезон на "Пепел от рози", със заявка за втори.
Тепърва се очаква да се разбере точната дата, час и дни на излъчване, за което ще информираме нашите читатели.
Интересен факт е, че след появяването на новините около "Пепел от рози", рейтингът на Теленовелас Новини се увеличи многократно. Статията ""Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne) - скоро по bTV" е най-разгледжаната статия в блога през цялото му съществуване, събирайки рекордните 6294 показвания. Благодарим Ви! 

събота, 7 януари 2012 г.

Три нови сериала за зимния праймтайм на bTV

Три нови сериала ни очакват пред екраните през зимният сезон в ефира на bTV. От 10 януари, както отдавна стана ясно, стартира нова испанска историческа поредица. "Легендата за Испания" е заглавието, което ще замести "Листопад" и ще се излъчва от 20:00 ч. "Престъпления от класа" е новият криминален сериал, който bTV ще излъчва всяка сряда, от 21:00 ч. Поредицата стартира миналата сряда. Последният (трети) сериал, който bTV ще излъчва е "Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne). Датата на старта и часа на излъчването все още не са ясни. При излизане на повече подробности ще Ви информираме.

сряда, 4 януари 2012 г.

"Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne) - скоро по bTV

"Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne) е новото заглавие в ефира на bTV, което стартира съвсем скоро. Сериалът, с участието на великолепната Берен Саат (Бихтер от "Забраненият плод"), ще се излъчва в прайм тайма на най-гледаната телевизия в България.
Напомняме Ви, че оригиналният превод на "Fatmagülün Suçu Ne" е "Каква е вината на Фатмагюл".
По непотвърдена информация "Пепел от рози" ще стартира още този месец, като ще дели прайм тайма с "Легендата за Испания", който стартира следващия вторник (10 януари) и ще се излъчва всеки делник от 20 ч.
При получаване на повече информация, Теленовелас Новини ще Ви информира.


вторник, 3 януари 2012 г.

Турските сериали завладяват арабските страни (част 1)

Турските сериали се налагат не само в България, отдавна те се позиционират в Македония, Гърция, Сърбия, Босна и Херциговина, но вероятно най-голям успех постигат в арабските страни, заемайки челните позиции там. С тази статия ще се опитаме да обогатим представите Ви за това колко турски сериала е излъчила дадена Азиатска страна и да Ви разкрием кои от тях ще се излъчат в България... Ще разгърнем поредицата на четири части, като в първата ще ви предложим 16 турски сериала.


1001 нощи/снимка:
resimupload.org
1001 нощ/Binbir Gece
С него започна всичко. Именно "1001 нощ" предизвика фурора в България и благодарение на него гледаме другите турски сериали. Именно този сериал е предизвикал огромен успех и в арабските страни и едва ли никой не знае историята на Онур и Шехерезада. Приказката приключи повече от успешно във всички страни, в които е излъчвана. Напомняме Ви, че "1001 нощ" се излъчи по Нова Телевизия, след което се завъртяха хиляди повторения.

До последен дъх/снимка:  
hepnet.net
До последен дъх/Acı Hayat
Наскоро започналият в България сериал "До последен дъх" е доказателство за успешен сериал. 60-серийната поредица стана успешна не само в Турция, предстои да разберем дали тя е толкова успешна и у нас.
"До последен дъх", чието заснемане протича две години, предстои да се излъчи и в други европейски страни, като вече успешно се налага в Македония.

Мъжът от Адана/снимка:
dizifilmblog.com
Мъжът от Адана/Adanali
Главна женска роля в "Мъжът от Адана" изпълнява Селин Демиратар, която в момента гледаме в "До последен дъх".
Запленяващата история грабва зрителите както в Турция, така и в другите европейски и азиатски държави. Ако сериала ви хареса, той се превежда на български - кликнете тук.

Нарекох те Фериха/снимка: 
adiniferihakoydumdizi.com
Нарекох те Фериха/Adını Feriha Koydum
Турската сага с участието на Хазал Кая от "Забраненият плод" е доказан хит на турската Шоу ТВ. В момента успешно се позиционира втори сезон, като първия е продаден в десетки страни, сред които и България.
Сериалът бе сполетян и от една тъжна новина - Вахиде Гьордюм, позната ни и от "Да върнеш времето назад" се бори с рак на гърдата. Скорошно оздравяване, Вахиде!

Да върнеш времето
назад/снимка: dizifilmblog.com
Да върнеш времето назад/Annem
"Да върнеш времето назад" също е успешно заглавие, показано в Арабските страни. У нас теленовелата бе показана по Нова Телевизия и Диема Фемили. 
В главни роли видяхме Талят Булут, Вахиде Гьордюм, Илхан Шешен, Дуйгу Йетиш, Седа Акман и др., а музиката бе дело на пленителния Кърач.
Сериалът се състои от 72 епизода.


Гордата Аси/
снимка: 
tr-seriali.com 
Гордата Аси/Asi
"Гордата Аси" е един от най-успешните турски сериали, излъчвани в Турция. Именно от там идва славата на някои знаменити актьори, които сега се снимат в сериали №1 в южната ни съседка.
"Гордата Аси" е един от най-успешните сериали и в Арабските страни, като и там има своите верни почитатели.
Напомняме, че "Гордата Аси" се излъчи преди две години по Нова Телевизия.
Турската поредица многократно бе най-гледаната програма на Нова Телевизия.


Забраненият плод/
снимка: 
iphonewall-
papersdownload.com
 
Забраненият плод/Aşk-ı Memnu
Хитовата поредица за Бехлюл и Бихтер е най-гледаната продукция за 2011 г. в България. Събрала близо 2 милиона зрители пред екрана на bTV, сагата е една от най-гледаните и в Турция. Двата сезона на "Забраненият плод" са успешно лансирани и в другите страни на Балканския полуостров, като и там "Aşk-ı Memnu" се превръща в хит №1.
С този сериал идва и огромната слава на Берен Саат, която се превръща в най-харесваната турска актриса, наред с други доказали се нейни колежки. Берен позира на кориците на десетки списания, става рекламно лице на успешни фирми...
Със "Забраненият плод" Къванч Татлъту затвърдява позицията си на най-успешния турски актьор. В момента той участва в един от най-новите сериали на Kanal D "Север-Юг" и за пореден път получава огромни хонорари и е повече от успешен.
Не само Берен и Къванч придобиват слава със "Забраненият плод", а и млади актриси като Хазал Кая и др.


Asmali konak/снимка: 
diziport.com 
Asmali konak
Поредицата от 2002 година "Asmali konak" събира на едно място едни от най-успешните и доказали се актьори - Озджан Дениз ("Млечният път"), Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание") и др. Снимките на драмата приключват през 2004 г., като са заснети 54 епизода.


Ayrilik/снимка: dizi.nl
Раздяла/Ayrilik
Теленовелата "Раздяла" от 2007 г. предлага атрактивна история, но и много непознати актьори. Сред главните актори са доказали се лица като Сьонмез Атасой, Фадиг Севин Атасой и др.


Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi/
снимка: yayinakisi.net
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Турският полецейски сериал "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" е заснет през 2010 г., но не постига огромен успех. Телевизията, по която се върти, е Стар ТВ. Има различни мнения за сериала, като той се сдобива с висока оценка сред коментарите из интернет.
Сценаристите залагат и на комични ситуации, което досущ копира най-успешния турски сериал "Опасни улици".


Бяла невестулка/снимка:
pakcd.ir
Бяла невестулка/Beyaz Gelincik
"Бяла невестулка" е сериал, заснет през 2005 година и е с участието на любимият актьор от "Любов назаем" - Еркан Петеккая. Там той изпълнява ролята на Йомер.
Сериалът се излъчваше по АТВ в продължение на две години, до 2007 г., като музиката на сериала е на Кърач.
Най-вероятно "Бяла невестулка" върви в пакет с друг сериал (на TMC Film), излъчен у нас, но това не гарантира на 100% излъчването му тук.


Истанбулска приказка/
снимка: diziler.com
Истанбулска приказка/Bir Istanbul masali
"Истанбулска приказка", която се излъчи миналата година по Нова Телевизия, а сега се върти повторение по Диема Фемили, е една от най-успешните теленовели, излъчена в Арабските страни. Освен там, "Истанбулска приказка" ще се излъчи и в страни от Балканския полуостров.
Сериалът е заснет през 2003 година, като са заснети 71 епизода.


Ако бях облак/снимка:
online-dizi.com
Ако бях облак/Bir bulut olsam
"Ако бях облак" е един от най-качествените турски сериали, който предстои да бъде излъчен тук. В главни роли са Аслихан Гюрбюз, Мелиса Созен и сексапилният актьор от "Каква е вината на Фатмагюл" Енгин Акюрек.
"Ако бях облак" е заснет през 2009 г., като има два сезона.
Преведени епизоди от сериала можете да намерите тук.


Безкрайна песен/снимка:
cazforum.net
Безкрайна песен/Bitmeyen sarki
Главна роля в "Безкрайна песен" играе Бергюзар Корел. Сериалът все още се снима и излъчва в Турция и предстои да бъде излъчен в другите Балкански страни, сред които и България.
Освен в "Безкрайна песен", Бергюзар има роля и в сериала "Великолепният век".


Златната клетка/снимка:
resimrehberi.com
Златната клетка/Biçak sirti
"Златната клетка" се излъчи миналата година по bTV. "Biçak sirti" многократно заемаше челни позиции в топ 50 за летните месеци.
Заснетият през 2007 година, е с участието на Фикрет Кюшкан, Неджат Ишлер и др.
"Златната клетка" предстои да се излъчи в страни като Македония и Босна и Херцеговина, заедно с доста други сериали.
Епизодите в български вариант са 49.


Небесни деца/снимка:
ozgunresimler.com
Небесни деца/Cennetin çocuklari
"Небесни деца" е сериал от 2008 г., с участието на любимата актриса от "Малки тайни" Синем Кобал. Там красивата актриса играе ролята на Гюнюл.
"Небесни деца" не постига кой знае какъв успех в Турция, но определено има зашеметяващ каст.
Втора част очаквайте през м. Февруари.
loading...