loading...

петък, 17 май 2013 г.

По два епизода на „Мелодията на сърцето” („Dudaktan Kalbe”) от юни месец по Диема Фемили

След като във вторник (14-ти май) обявихме акцентите към лятната програмна схема на bTV, то днес ще Ви предоставим и тази за Нова Телевизия и Диема Фемили.

От 10-ти юни (понеделник), всеки делник, между 17:00 и 18:00 ч., на мястото на приключващото повторение от първия сезон на „Черешката на тортата”, което бива преустановено на 07-ми юни (петък), Нова Телевизия ще започне излъчването на нов турски сериал. Към момента не бихме могли да съобщим заглавието му, тъй като от медиата отказаха да ни предоставят допълнителна информация, но най-спряганите заглавия са „Безкрайна песен” („Bitmeyen Şarkı”) с Бергюзар Корел, „Север-Юг” („Kuzey Güney”) с Къванч Татлату или „Ифет” („Iffet”) с Дениз Чакър. Повече информация за новото заглавие ще обявим най-късно на 03-ти юни (понеделник).


Отново от 10-ти юни (понеделник) стартира и нов сезон на кулинарното риалити шоу „Черешката на тортата”, като този път то ще се върти в праймтайма на Нова Телевизия. Всяка делнична вечер, точно в 20:00 ч., един от петима популярни личности ще се бори за титлата „домакин на седмицата”. Шоуто ще продължава до 21:00 ч.

След като вторият сезон на щатския хит „Отмъщението” („Revenge”) стартира премиерно в ефира на Fox Life преди няколко месеца, Нова Телевизия също ще завърти новите епизоди от драматичната история за Емили Торн в най-гледаното си ефирно време. „Отмъщението” („Revenge”) ще стартира също на 10-ти юни (понеделник), като ще се излъчва всяка делнична вечер, от 21:00 до 22:00 ч. Напомняме Ви, че дори и в момента вторият сезон от американската сага се ротира в ефира на Fox Life, с разписание всеки понеделник, от 20:55 ч.

„Черешката на тортата” и „Отмъщението” („Revenge”) ще замесят приключващите сезони на „Dancing Stars” (последните издания ще бъдат показани на 03-ти юни (понеделник) и 
07-ми юни (петък), от 20:00 до 22:00 ч.), „Стани богат” (последните издания ще бъдат показани на 04-ти юни (вторник) и 06-ти юни (четвъртък), от 20:00 до 22:00 ч.), „Като две капки вода” (последното издание ще бъде показано на 05-ти юни (сряда), от 20:00 до 22:00 ч.), „Пълна лудница” (последното издание ще бъде показано на 30-ти май (четвъртък), от 20:00 до 21:00 ч.) и „Етажна собственост” (последният епизод ще бъде показан на 30-ти май (четвъртък), от 21:00 до 22:00 ч.).

От 10-ти юни (понеделник) в ефира на Нова Телевизия стартира и повторение на друг американски сериал –
 „Травма” („Trauma”), който ще се излъчва от понеделник до четвъртък, от 23:45 ч. Поредицата ще замести приключващите на 06-ти юни (четвъртък) епизоди от третия сезон на историческата сага „Династията на Тюдорите” („Tudors”), които, от своя страна, стартират на 27-ми май (понеделник) и ще се излъчват също от 23:45 ч., в ефира на Нова Телевизия.

От 16-ти юни (неделя), всяка неделя, от 12:00 до 14:00 ч., ще се излъчват повторения от  шоуто на Гала „Имаш поща”. То ще замести приключващото на 09-ти юни (неделя), също от 12:00 до 14:00 ч., повторение на изданията от 
„Аз обичам България”.

Тук е мястото да обявим, че от месец юни, всяка делнична вечер, от 20:00 ч., Диема Фемили ще предлага по два епизода от турската мелодрама „Мелодията на сърцето” („Dudaktan Kalbe”), продължаващи до 22:00 ч., когато стартира премиерната сага „Сезони на любовта” („Lale devri”). Епизодите от „Мелодията на сърцето” („Dudaktan Kalbe”) ще замесят приключващия следващия месец сериал от същата народност 
 „Готова на всичко” („Aliye”). Съвсем скоро ще бъде публикувана и допълнителна информация.

2 коментара:

 1. Искам да попитам дали Диема фемили ще излъчва изобщо повторение на някоя латино класика, след като Истанбулска приказка ще се повтаря в 12,30часа?
  Този часови пояс беше подходящ за повторение на някой латино сериал, тъй като логично след края на Ева Луна да се пусне друга сапунена опера?
  Освен това не виждам смисъл защо Сделка или Не трябва да се излъчва общо три пъти с повторение по Нова и Бон Апети, а вместо това да се пусне някой сериал, различен от турските, забавно шоу или детско?

  ОтговорИзтриване
 2. 17 май 2013, 20:45,
  Здравейте,
  За сериала в 12:30 ч. – Диема Фемили повториха всички латино сериали, за които имат права. Затова пускат повторения на епизоди на турски сериал. За предаванията – от СЕМ ги задължават да излъчват поне две такива, за да не се нарушава профилът на медиата за семеен канал.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване

loading...