сряда, 12 октомври 2016 г.

В следващия епизод на "Кварталът на богатите" по bTV: Фарук подпалва ателието на Мира


Прочетете какво ще се случи утре (13-и октомври) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Кварталът на богатите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Оркун и Яман се сбиват. Яман го обвинява, че е навредил на Мира, като е поръчал бетоновоза. Полицията проверява Оркун за носене на оръжие без разрешително. Пистолетът е на баща му. Оркун се оплаква от Яман. Полицията е объркана от взаимните нападки между младежите. Яман е бесен. Обвинява Оркун за всичко. Селим се кара на Яман. Оркун ги наблюдава и се кефи.

В ателието всички работят, за да възстановят дрехите. Една от шивачките докладва на лихварите, че Фарук се е провалил.

Годениците отиват на кино.Мира пита Яман какво му е. Той отговаря, че е добре. Мерт му се обажда по телефона и го пита за Ейлюл. Така Яман закъснява и влиза в тъмния киносалон.

В киното пускат филм за Яман, направен от неговите приятели и семейство от Алтънкьой. Това е подарък за рождения му ден. След филма Мира изпълнява една от неговите песни. Към изпълнителите се включват Селим, Невин и Мерт. 

В ателието на Мира някой причинява пожар. 

Оркун се присъединява към празненството на Яман.

Фарук запалва ателието, докато всички се веселят. 

Празненството се проваля, когато Арас казва, че ателието е изгоряло. Мира е съсипана. Яман отново се нахвърля върху Оркун. Обвинява го, че е запалил пожара. Фарук признава, че той е запалил ателието, заради това че са били в невъзможност да изпълнят поръчката.

Застрахователите са провели разследването и са установили, че пожарът е започнал от късо съединение в електрическата мрежа.

Яман вижда специалния подарък от Мира. Той се обажда на любимата си, за да й благодари, а тя му отговаря от входната врата на стаята му. Двамата стоят на брега и си говорят. Мира все още е тъжна заради ателието. Влюбените започват да правят планове за сватбата. Яман предлага да се оженят на плажа.

Суде отново се опитва да организира огромна сватба. Наела е консултант и със Седеф и Селим обсъждат предложението й. Мира не се съгласява с нещата, които майка й е измислила. Суде е шокирана от решението на младите. Селим пита Яман дали са сигурни за мястото на тържеството. Адвокатът е притеснен за мерките за сигурност на плажа.

Оркун се заяжда с Лейля. Тя все още му е бясна, заради татуировката. Младежът отива при Асъм, но старец не иска да го приеме.

Яман моли Суде да ушият нова рокля на Мира по нейния модел.

Мерт отново се извинява на Ейлюл. Чака да му прости...