неделя, 23 октомври 2016 г.

В предпоследния епизод на "Кварталът на богатите" по bTV: Мерт предлага брак на Ейлюл, а Селим признава любовта си на Седеф


Прочетете какво ще се случи утре (24-ти октомври) в предпоследния епизод на хитовия турски сериал "Кварталът на богатите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Оркун лекува раните по лицето на Лейля. Моли го да я освободи, а той й отговаря, че след като се възстанови и раните по лицето й зараснат, заедно ще изчезнат, за да се спасят от нещата, които е сътворил Яман.

Седеф моли Селим да управлява фирмата на Асъм. Той не иска. Мерт също казва на леля си, че не желае да управлява компания. Селим иска да се върне към преподавателската си дейност в университета. Той успокоява Седеф, че е борбена и ще вдигне компанията на крака.

Докато Мира, Берен и Яман обядват в едно заведение, Арас и Али отиват при тях. Берен се притеснява за фигурата си пред Али. Двамата братя носят сватбения албум. Мира е много щастлива. Въпреки това тя отново получава халюцинации. Освен това тя започва да забравя.

Оркун се появява в болницата, уж за да посети Суде. Среща Мира и Яман в коридора. Оркун пита за Лейля. Яман му отвръща, че в момента не му е до вдовицата на Надир. 

Гирай се появява в колата на Оркун. Казва на шефа си, че полицията го издирва. Оркун обещава да скрие шофьора си на сигурно място.

Младоженците гледат видеото от сватбата. Двамата отново са много щастливи. Мира е притеснена за операцията. Мисли, че няма да се събуди след това. Яман отново се опитва да я успокои и вдъхне надежда.

Изписват Суде от болницата. Мира и Яман са до нея. Селим и Седф й казват, че не са открили следи от лекарството по чашата. Суде обаче я е измила. Въпреки това вдига скандал на Седеф и иска да направят пресконференция. Пред журналистите тя казва, че ще се грижи за наследството си.

Младежите организират фестивал в чест на завършването на университета, който носи името на Асъм Шекип Кая. Оркун също се появява на празника. Яман го пита дали е открил Лейля. Той отговаря, че в момента разпродава всичко и заминава за Америка.

Селим все още не може да приеме, че Суде е победила. Седеф му казва, че ще го упълномощи да управлява нейния пакет от акции и с тези на Мерт, адвокатът трябва да приеме управлението на компанията заедно с Каан. Седеф също се готви да замине. Селим не е много доволен от това нейно решение.

Суде се среща с Кенан. Казва му, че детето е негово, но няма да му принадлежи. Лъже го, че Асъм е приел бебето и е отменил развода. Казва на Кенан, че я е загубил когато е взел парите, за да свидетелства. Дава му пари и флашка със запис, направен от Надир. Кенан подписва документа и иска да върне парите, които е получил от Асъм. 

Кенан праща съобщение на Оркун, в което го пита за Лейля.

Мерт и останалите момчета излизат да пеят на сцената. Мерт и Бурак се надпреварват кой по-напред да предложи брак на любимото момиче. Ейлюл и Еда приемат с голяма радост.

Селим от мъка започва да сече дърва. Седеф също го наблюдава с тъга.

Оркун се обажда на  майката на Лейля. Тя го успокоява, че момичето си почива. Оркун урежда последните неща около заминаването си.

На фестивала Яман и Мира изпълняват заедно тяхната песен.

Селим настоява Седеф да не си тръгва. Моли я да не напуска живота му. Двамата се прегръщат. 

На Мира й се завива свят. Тя отива да си ляга, но Селим отива при тях, защото е научил за предложението на Мерт към Ейлюл. Адвокатът се извинява на Мира. Казва й, че никога не е искал да я обиди с поведението си към Суде. Тя му прощава, тъй като го обича като неин роден баща...