понеделник, 24 октомври 2016 г.

Във ФИНАЛА на "Кварталът на богатите" по bTV: Оркун наръгва Яман, а Мира се оперира


Прочетете какво ще се случи утре (25-и октомври) в последния епизод на хитовия турски сериал "Кварталът на богатите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Яман се прибира при Мира в неговата стая. Двамата са все още омаяни от любовта си един към друг.

Полицията арестува Кенан.

През нощта телефонът на Яман звъни. Лейля му се обажда. Казва му, че Гирай иска да ги убие с Айше. Моли го да ги спаси.

Оркун е направил постановката. Закарал е в къщата за гости на фондацията Гирай и Лейля и ги е вързал. Сега се кани да убие Яман. Оркун съчинява история за убийството на Айше, като обвинява бившия си шофьор за това. Гирай реагира остро и Оркун го удря с пистолета. После съчинява, че Гирай се е обадил на Яман за помощ.

Мира се събужда и търси Яман. Получава видение, че любимият й се е удавил в басейна. Мерт и Селим отиват да й помогнат. Мира припада. Селим вика линейка.

Яман пристига в къщата за гости. Оркун го дебне. Яман влиза вътре. Гирай се опитва да се освободи. Вдига щорите, за да покаже на приятеля си, че това е клопка. За по-голяма достоверност Гирай скача от втория етаж. Яман му се притичва на помощ. Оркун стреля и ранява съперника си. Яман хуква да бяга. Оркун го преследва в гората.

Лейля също се опитва да се освободи.

Мерт звъни на Яман. Селим тръгва да търси Яман. Седеф и Мерт придружават линейката. Мира е готова за операция, но лекарят е в командировка.

Оркун продължава да стреля на посоки в гората.

Мира пита за съпруга си.

Оркун настига Яман и насочва пистолет към него.

Лейля се освобождава. Намира телефон и звъни в полицията. После взима нож и излиза навън. Открива Гирай в безсъзнание. Мисли го за мъртъв....

Оркун обвинява Яман, че заради него е загубил Мира. Стреля, но пистолетът е празен. Яман се хвърля и започва да бие нападателя си.

Мира все още чака да се върне лекарят, за да бъде оперирана. Спомня си как са се срещнали и запознали със съпруга си. Цялата им любов преминава през съзнанието й като на кинолента.

Яман и Оркун продължават да се бият.

Лейля се качва в колата и избягва. По пътя се разминават със Селим.

Боят между двамата младежи продължава. Оркун се подхлъзва и полита към пропастта. Яман го хваща за ръката. Оркун реве, че не иска да умира. Селим пристига на място.

Лекарят идва. Искат да оперират Мира, но тя чака любимия си да се появи. 

Селим помага на Яман да измъкнат Оркун. Накрая двамата успяват.

Полицията идва. Селим съобщава на сина си, че Мира е в болницата. Изпраща го директно там.

Мира е готова за операцията. Прощава се със семейството и приятелите си. Моли Ейлюл и Мерт да се грижат за Яман. Правят анестезия на болната. Докато упойката започне да действа, Яман се появява при нея...

Мерт успокоява Яман. Пипа го и разбира, че е ранен.

В последния момент, Оркун наръгва съперника си с нож. Селим отива при Яман, а полицията арестува нападателя.

В болницата Яман припада от загубата на кръв...

Три месеца по-късно...

Селим преподава право в университета...

Седеф се опитва да готви в дома на Серез, за да приготви любимите му пелмени...

Суде е родила. Фарук гледа бебето...

Сюрея движи ателието, а Арас сключва договор с нов клуб...

Лейля предлага на Хасан и Невин заедно да живеят в Алтънкьой. Гирай работи в заведението. Единият от похитителите на Мерт носи поздрави от Кенан на родителите му...

Оркун е в клиника за душевноболни...

Озай раздава автографи за новия им комикс с Мерт...

Мерт и Ейлюл намират бележката, оставена от Яман и Мира в къщата, където двамата влюбени се сдобряват. Мира е добре след операцията. Тя помага на приятелите си да открият бележката.

Яман пристига там. Любимата му съобщава, че вече няма пречка да си имат дете. Двамата се прегръщат силно от радост...

Сериалът завършва с огромен купон на плажа, в който участва целият снимачен екип, танцувайки на прекрасното изпълнение на Сезен Аксу.