loading...

сряда, 30 ноември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Акаш подписва документите за развод (01-ви декември)


Прочетете какво ще се случи утре (01-ви декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Екадеши отива при Нирбхай. Казва му, че полицията е по петите им, но сега ще го отведат на място, където никой няма да може да го намери. Добавя, че съпругата му се моли за негово здраве, но тя не знае, че животът му е в нейните ръце. Нирбхай я стиска за гърлото. Казва ѝ, че по същия начин е убил момчето в бара, разпознало Акаш и приятелката на Мукта. Добавя, че с нея ще свърши също толкова бързо и ще хвърли вината на Акаш. Нирбхай тръгва да бяга, влачейки Екадеши. Достига един мост, където я пуска и продължава сам. Наемниците на Екадеши го гонят и стрелят по него. В този момент се приближава камион и го блъска. Нирбхай полита от моста.... 

Рохини и Сурбхи са навън и извършват ритуалите по случай празника Тидж срещу изгрялата луна. Дамини идва при тях и се оглежда. Тя забелязва тъжния поглед на снаха си. Влиза вътре и довежда Канха. Той протестира, но Дамини го пита няма ли да даде вода на майката на детето му. Канха се подчинява. Сурбхи пие и се навежда да докосне нозете му, но той се отдръпва. 

Митхи се подготвя в стаята си и си мисли за Акаш. На вратата се чука и тя става да отвори. Акаш стои пред нея с таали с чаша вода. Пита дали може да влезе и Митхи му разрешава. Акаш ѝ казва, че това е първото ѝ постене за Тидж след брака и се надява да е постила за него. Добавя, че едва ли ще го направи пред всички, затова е и дошъл при нея в стаята ѝ. Поднася чашата, но Митхи не отваря уста. От очите ѝ се стичат сълзи. Акаш оставя чашата и казва, че на този празник съпрузите дават подарък на своите жени. Вади документите за развод, отваря ги и ги подписва. Казва ѝ, че от този ден нататък тя вече не е г-жа Акаш Чатарджи. Добавя, че е обещал да остане 23 дни и сега изпълнява обещанието си. С треперещи ръце ѝ подава документите. Излиза от стаята. На вратата се обръща и със сълзи ѝ казва, че ще му липсва много. Митхи също плаче. Митхи взима таалито с водата и изпълнява ритуала към луната. Мисли си за Акаш и отпива глътка. След това избухва в сълзи. Митхи си мисли как ще забрави 23 дена в Атишгарх и след това 23 дни тук с Акаш. Говори си, че е на път да започне нова връзка с Вишну, но как ще успее да я направи пълноценна. Щастието на баба ѝ, щастието на всички се крие във факта, че е забравила Акаш. Но може ли да го забрави. Митхи си повтаря, че го обича много и никога не ще успее да го забрави. Тя е на кръстопът и се чуди какво да направи. 

Мукта също извършва ритуала. Вишну влиза и е на път да каже нещо, но Акаш ги прекъсва и ги моли да го последват в хола, където иска да съобщи нещо на цялото семейство. Акаш им благодари и добавя, че е дошло времето да се сбогува с тях. 23 дена са изминали, даже са и повече. Добавя, че е подписал документите и ги е предал на Митхи. Благодари на Джоги за това, че първи му се е доверил. Дамини е изненадана. Акаш продължава, че се е надявал да успее да си върне Митхи, но 23 дена злодеяния, не могат да бъдат опростени за 23 дни. Той добавя, че неговата и грешката на майка му, не трябва да се прехвърлят на Сурбхи. Моли Канха да ѝ прости. Мукта плаче. Той се обръща към Вишну и му казва, че сам си е виновен. Използвал е името му и изглежда съдбата е такава, че Митхи трябва да е свързана с Вишну. Акаш го умолява да не прави неговата грешка и да започва една нова връзка с лъжа. Добавя, че ще се моли двамата да са много щастливи. Застава пред портрета на Ичха и се моли. Избърсва сълзите си с ръка и добавя, че макар връзката му да е приключила по документи, той няма да спре да обича Митхи. 

Някой блъска вратата в Атишгарх късно през нощта. Всички се втурват, мислейки, че Нирбхай се прибира. Но за жалост е друг. Шамбу пада в краката на Агарт и му казва, че носи лоши новини. Съобщава му, че е бил свидетел на смъртта на сина му. Каджри пищи... тя повтаря, че това не е истина. Агарт пита кой е убил сина му. Шамбу отговаря Ратхор. Добавя, че двамата са се били в джунглата и след това Ратхор е хвърлил Нирбхай от моста. Шамбу се извинява, че не е последвал убиеца, но решил, че е по-добре да дойде и да им съобщи. Вишну минава покрай стаята на Мукта. Много емоционален момент – Мукта плаче на леглото си, прегърнала възглавница. Вишну е много натъжен. Акаш страда, гледайки през прозореца. Митхи и тя...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...