loading...

неделя, 27 ноември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": В последния момент Дилара отказва да плати гаранцията (28-ми ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми ноември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу се обажда на Гюлсерен, пита я за Хазал. Майка ѝ се опитва да защити детето, което е отгледала.

Алпер лъже Харун, че се е отказал от собствен бизнес. Представя на бизнесмена новите си планова и между другото му казва, че съдът е определил гаранция от 5 млн. лири.

Джихан казва на баща си, че едва ли ще могат да платят тази сума. Рахми моли сина си да представи лаптопа на Тео на съдията и да си ходят. Джихан упорства. Не иска никой да вижда видеото с Хазал. Рахми също продължава да настоява, като казва, че няма защо да пазят честта на една лъжкиня.

Джихам се среща с Йълдъръм. Адвокатът му казва, че Дилара ще поиска пари назаем от майка си. Освен това съобщава, че полицаите са намерили оръжието на Джихан в стаята на Хазал.

Семейството на Нурай виждат за първи път детето ѝ. Кериман пита брат си кой ще плаща за престоя на болната. Йозкан се кара на сестра си, че мисли само за пари...

Дилара иска пари за гаранцията от майка си...

Джихан говори по телефона с Джансу. Тя иска да отиде на свиждане. Баща ѝ не ѝ дава.

Дилара иска само 3,5 млн., за да изкарат Джихан. Джансу недоволства, но майка ѝ я срязва.

Хазал не иска да се храни. Гюлсерен казва на приятелката си, че Хазал страда от загубата на луксозния живот, който е имала в имението. В това време Джихан се обажда на Гюлсерен. Пита я за Хазал. Гюлсерен му казва, че ще отиде на свиждане. Джихан иска да се чуе с Хазал, но тя отказва.

Бащата на Нурай казва лекарите да изключат апаратите на дъщеря му.

Дилара научава от инспекторите, че са намерили фалшиви фактури. Йълдърм казва, че има грешка. Адвокатът се опитва да се свържи с финансовия директор, но телефонът на човека е изключен.

В болницата Джансу се сблъсква с един младеж, който я упътва до интензивното...

Дилара отива на свиждане на Джихан. Той я пита защо Озан не е дошъл с нея. Тя отговаря, че всичко е наред с гаранцията и двамата с Рахми ще излязат. На излизане от затвора, Дилара вижда, че Гюлсерен чака на опашка, за да влезе на свиждане. За съжаление обаче охраната не я пуска.

Дилара се прибира във вилата бясна от видяното. Вдига телефона и казва на майка си да не плаща гаранцията на Джихан.

Съдебният изпълнител съобщава на Кериман, че ще продадат частта на Йозкан от жилището, защото не е платил дълга си.

Младежът, сблъскал се с Джансу, се казва Дениз. Неговата майка е на смъртно легло в интензивното.

Охраната вика Джихан, защото има посетител. Той отива и остава изненадан от човека, който вижда...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...