loading...

неделя, 27 ноември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Отвличат Митхи (28-ми ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми ноември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Наетите убийци влизат в къщата като казват, че са дошли да оставят килими. Шефът им звъни. Казват му, че са успели да влязат в къщата. Вишну говори с гостите. Излиза. В същия момент Мукта го среща. Сблъскват се и се поглеждат. Акаш забелязва това и е сигурен, че между тях има нещо. Вишну й се извинява. Мисли си как да й признае чувствата си към нея. Мукта е отчаяна. Акаш ги прекъсва. Пита Вишну дали се нуждае от помощ. Вишну не казва нищо и излиза. Акаш казва на Мукта, че е разбрал, че е влюбена във Вишну, но го крият от всички. Мукта отрича. Акаш я пита дали вярва на това, че Вишну обича Митхи. Добавя, че след като му е помогнала, много добре знае, че Митхи е негова и не може да бъде на никого друг. Мукта казва, че въпреки всичко те ще се женят. Акаш й казва, че времето ще покаже. Мукта излиза. Акаш я спира. Пита я дали помни обещанието му. Мукта си спомня как Акаш й каза, че ще й помогне, ако има проблем в любовта. Тя кима. Излиза. Акаш си казва, че трябва да разбере какво става между тях двамата, но със сигурност има нещо. 

Митхи мие ръцете си. Поглежда в огледалото и си мисли за Акаш. Убийците се крият в стаята. Тъкмо излизат и Акаш почуква на вратата. Скриват се отново. Митхи се ядосва, че я безпокои. Акаш й казва, че е дошъл да види къната й. Взима ръката й. .Акаш й казва, че 24 часа са много време и че животът й може да се промени за това време. Добавя, че няма да я безпокои повече. Прави й комплимент за роклята, че е много красива с нея и излиза. Убийците излизат и тя е в безсъзнание.Слагат я на килима. Акаш спира за малко, но не се обръща. Излиза. Полицията идва в имението в Атишгарх. Агхар ги кара да открият Нирбхай. Екадаши е ядосана. Танците са отвън.

На Акаш му липсва Митхи. Вишну и Мукта изглеждат тъжни. Убийците излизат с Митхи, която е скрита в килима. Акаш ги спира. Пита ги къде отиват с този килим. Те му казват, че са донесли грешен килим и отиват да го сменят. Казват, че ще се върнат скоро. Акаш ги пуска. Вишну танцува без никакво настроение. Мукта също. Поглеждат се. Джоги пита Дамини къде е Митхи. Дамини му отвръща, че е в стаята си и че има малко работа. Джоги вика Мукта, но Дамини го спира. Казва му да я остави да танцува, а тя самата ще отиде да извика Митхи. Дамини вижда стаята разхвърляна. 

Канха и Сурбхи се гледат. Дамини не открива Митхи. Акаш отново вижда как Мукта и Вишну се гледат, но те бързо отделят погледите си. Сурбхи и Канха танцуват заедно по грешка. Сурбхи се натъжава. Акаш й прави знак да се държи. Дамини тича до долу. Казва на всички, че стаята на Митхи е разхвърляна и нея я няма. Джоги й казва да не се успокои, Митхи е някъде наоколо. Тръгват да я търсят. Акаш подозира мъжете с килима. Той е шокиран. Тръгва. Дамини го спира и му удря шамар. Пита го защо бяга и къде е Митхи. Той отговаря, че отива да я търси. Дамини му казва да не ходи никъде. Бута го навътре. Продължава да го удря. Той я моли да го пусне, но тя не го слуша. Джоги я пита какво прави. Дамини казва, че Акаш е отвлякъл Митхи и трябва да се обадят на полицията. Не иска да го вижда. Акаш я пита защо би направил това. Бил е през цялото време пред тях. Дамини го кара да замълчи. Джоги я моли да се успокои. Акаш казва, че ще я отведат много далеч. Дамини казва, че лъже. Акаш я пита защо да лъже. Нарича я бабо. Тя му казва, че не му е баба. Акаш заявява на Джоги, че е видял трима мъже да излизат от къщата. Джоги му отвръща да отиде в стаята си и да не излиза докато не дойде полицията. Акаш го моли отново да го пусне да я открие. Канха го хваща и му казва да прави каквото му е казано .Бута го. Акаш продължава да ги моли, но Канха не слуша никого.

Водят Митхи при шефа им. Обясняват му, че са я отвлекли пред всички, а те дори не подозират. Шефът им се възхищава на красотата й. Сега знае защо го е направил. Ще й дадат урок. Един мъж идва и казва, че заради това момиче е прекарал една нощ в затвора. Друг казва почакат, докато дойде в съзнание. Гледат уплашеното й лице. Смеят се и я оставят заключена в една стая. Канха затваря Акаш. Митхи е в съзнание. Опитва се да се измъкне, но вратата е заключена. Двамата пият отвън. Единият иска да си отмъсти, другият го моли да има търпение. Митхи гледа през дупка, шокирана е да види единия мъж. Спомня си как ги е убидил двете с Мукта и Вишну му дал заслуженото и го е накарал да им се извини. Митхи е уплашена. Опитва се се да се измъкне през прозорците, но и те са заключени. Опитва се да се обади, но линията е заета. Звъни на Мукта, но телефонът е в стаята й.З въни на Канха, но той говори с полицията и дава заето. Митхи мисли да се обади на Дамини, но се сеща, че това няма да е добре за здравето й. Мисли си за Акаш. Акаш е разтревожен за Митхи. Телефонът му звъни. Пита Митхи къде е. Тя му казва какво се е случило. Моли го да побърза и да я спаси. Той й казва, че сигурно помни някои места, докато е пътувала с мъжете. Добавя, че няма да позволи нещо да й се случи. Пита я дали му има доверие. Мъжете се приближават. Митхи му казва, че влизат при нея. Акаш й казва да слуша внимателно и да си скрие телефона някъде, където да не го видят, но да има връзка. Митхи го слага в един от джобовете си. Пита ги различни въпроси, а те ядосано отговарят. Акаш чува всичко. Единият мъж я докосва, тя маха ръката му. Казват й, че когато излезе оттук няма да посмее да покаже лицето си. Ще си плати за всичко. Тя плаче и ги моли да я пуснат. Казват й да вика колкото иска, никой няма да я чуе. Акаш си казва, че трябва да съобщи за обаждането на семейството на Митхи. Чува сирената на полицията. Ако им каже, ще го предадат на полицията. Няма много време. Излиза от стаята. Чува как Канха го обвинява .Мисли си, че ако им каже няма да му повярват, но е много важно да спаси Митхи и времето е ценно. Дамини също се оплаква на полицията. Казва, че Акаш не иска Митхи да се омъжи повторно и затова я е отвлякъл. Отиват в стаята, когато Акаш вече е излязъл от имението. 

Единият мъж е близо до Митхи. Докосва лицето й. Тя се опитва да скрие телефона си. Мъжът го вижда. Другият се ядосва и го чупи. Митхи плаче. Акаш не може да чуе нищо повече. Хваща такси. Казва на шофьора да кара по-бързо. Не могат да намерят Акаш. Канха казва, че е избягал. Дамини моли полицаите да спасят Митхи. Единият мъж казва,ч е ако някой дойде същото ще му се случи. Показва счупения телефон. Добавя, че никой няма да я спаси. Моли другия да започнат. Митхи е уплашена. 

В Атишгарх няма никаква информация за Нирбхай. Екадаши е щастлива. Казват на семейството, че това не е свършено от някой външен човек, а от някой от семейството. Агхар е шокиран и не разбира нищо. Казва, че никой от семейството му не би отвлякъл Нирбхай. Екадаши казва да разследват повече. Агхар казва, че този, който го е отвлякъл от болницата, го е видял за последно. Колебае се. Полицаите казват, че са били в болницата, но не са открили нищо. Последно са срещнали Ратход. Екадаши казва, че сигурно е той. Полицаите казват, че Ратход си е тръгнал със Сурбхи и няма как да е той. Търсят го на тихи места. Възможно е да е скрит някъде. Екадаши си мисли, че преди да го открият трябва да го премести някъде. Чуди се къде. 

Митхи бяга, но я хващат. Тя ги хапе и се опитва да ги удари. Удря единия мъж. Той казва, че няма да я пощади. Хваща косата й, когато Акаш влиза като разбива вратата. Митхи е много щастлива да го види. Питат го кой е. Спомнят си. Казват, че съпругът й не е дошъл да я спаси, а е изпратил този мъж. Питат каква е връзката й с него. Питат я дали той е герой номер 2. Всички се смеят. Митхи не отговаря. Изпращат мъже да се бият с Акаш. Акаш ги набива. Един от мъжете порязва Акаш с нож и раната започва да кърви, но Акаш продължава да го бие. Единият мъж отива да се бие с Акаш, а другият държи Митхи. Акаш го бие много тежко и казва да пуснат съпругата му. Акаш чупи бутилка и я държи близо до мъжът, с когото се бие. Акаш казва, че ще хванат ръцете му и като го направят той ще счупи краката им. Мъжът започва да вика от болка. Другият мъж му казва да го остави. Първият крещи, че Акаш ще го убие, защото е полудял. Моли за помощ. Другият пуска Митхи в замяна на това Акаш да спре да се бие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...