loading...

неделя, 27 ноември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Едгар и Нурия отвличат Маурисио (28-ми ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми ноември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Пред учудените погледи на всички, Камило се застъпва за Паулина, за да не я разкрият и по този начин да могат да се срещат тайно. И въпреки интригите на Нурия, двамата заявяват, че съществува възможност да възстановят старата си връзка.

Представата за нова работа в Плая Линда развълнува силно Адриан. Така той може да започне нов живот далеч от онези, които са против тяхната връзка.

Хулиета успява да излезе от болницата след опита си за самоубийство. Положението за нея не е никак лесно, особено сега, когато брат ѝ заминава далеч. Още по-лошо, тя се страхува, че той ще избяга с Паулина.

След като изгубва парите, които Гонсало му е дал, Едгар, заедно с Нурия, планира да отвлече Маурисио и да поиска откуп за него. Изчезването на Мау разтревожва семейство Мурат. Страхът и тревогата стават причина да заподозрат, че баща му го държи, а това е още по-тревожно, защото той е способен да го нарани.

Накрая, Едгар убеждава Гонсало да му даде още пари в замяна на връщането на Маурисио, жив и здрав. Докато се връщат към дома на семейство Мурат, Едгар и синът му са пресрещнати от няколко мъже, които очевидно имат намерението да го убият, ако не си плати дълговете... 

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...