loading...

вторник, 29 ноември 2016 г.

Днес в "Не ме оставяй": Едгар умира, а Маурисио е тежко ранен (29-и ноември)


Прочетете какво ще се случи днес (29-и ноември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

След всички опити да събере пари, за да си плати дълговете, Едгар е заловен малко преди да пристигне в дома на семейство Мурат. Няколко мъже са твърдо решени да го убият, ако не плати. Обладан от страх и отчаяние, той побягва заедно с Маурисио в опит да спаси живота си. Последват няколко изстрела... и баща, и син са тежко ранени.

Не далеч от случилото се, семейство Мурат чуват изстрелите и незабавно се обаждат за линейка, за да се погрижат за Маурисио, който е много тежко ранен. За разлика от него, Едгар не успява да оцелее и умира от раните си.

Сега Мау, след като Мау остава сираче, Паулина обещава да се грижи за него, въпреки че нейните планове да замине надалеч може да се провалят.

Моника и синът ѝ Алан се срещат в същата болница, в която е настанен Мау. И така, Гонсало се оказва в ужасна ситуация, от която успява да се измъкне без да бъде забелязан.

Най-накрая лекарите имат новини за семейство Мурат. За нещастие, Мау е изпаднал в кома и здравословното му състояние е нестабилно. Може да минат дни, месеци, дори години преди да се събуди. На фона на последните събития, Паулина решава да сложи край на връзката си с Адриан. 

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...