loading...

вторник, 29 ноември 2016 г.

Днес в "Малката булка": Акираш вдига ръка на Камли (29-и ноември)


Прочетете какво ще се случи днес (29-и ноември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Пуджа решава, че ако забременее никой няма да иска да я раздели от Ману. Акираш отива да покани сватовете на предстоящото тържество. Свекървата на Камли отказва, но момичето подозира баща си в нов заговор. Разбира, че Акираш просто иска помощта и подкрепата на свекър ѝ, за да спечели изборите. 

Нимболи, без да иска, признава пред Урми как е умрял Гопал. Момичето е шокирано. Празникът на братята и сестрите е. Шивам си мисли за своята изгубена близначка. Доктор Ананд води дъщеря си при Шивам, за да му завърже гривна и това го успокоява. След това отиват да празнуват в имението. 

Водят Камли в дома на родителите ѝ заради празника. Влизайки, тя се запътва директно към Нимболи и не обръща внимание на никого друг. Моли свекърите си да я вземат за няколко дни. Притиснат от обстоятелствата, Акираш се съгласява. Камли моли Урмила да ѝ обещае, че ще се грижи за Нимболи. Новата снаха се съгласява. 

Камли отказва да завърже гривна на брат си, казва му, че не я заслужава. Акираш вдига ръка да я удари. Диса предупреждава Нимболи да се държи добре в чуждата къща. Тръгват си. Шофьорът на колата им обаче е в заговор с някого...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...