loading...

вторник, 29 ноември 2016 г.

Реакцията на Кармен Виялобос като разбрала, че ще играе пак Каталина


Колумбийката ще протагонизира догодина новия сезон на "Без гърди ДА има рай" (Sin senos si hay paraiso).

Финалът, гледан от над 2,6 милиона зрители, на телемунделата пазеше изненада, която никой не очакваше: завръщането на Каталина 'голямата'. Героинята на Кармен Виялобос, която преди осем години покори всички в първата част на историята, не е умряла, както ни караха да вярваме през цялото време. Дъщерята на доня Хилда се появи 20г. след развръзката на "Силикон за рая", за да накара Дяволицата да си плати за цялото зло, което й причини. 

Тази история ще продължи...
Зрителите останаха шокирани, когато видяха Виялобос отново на екран в последните минути за сезона, сега превърната в специален агент на ТЕА. Същото се е случило и с Кармен, когато сценаристът Густаво Боливар я информирал, че ще съживи героинята й. "Когато говорих с Густаво Боливар и ми каза, че ще съживи Каталина и че ще е протагонистката на третия сезон, останах в шок". 

Още от самото начало на втората част публиката не спираше да моли за завръщането на любимата си Каталина. "Стана ми много приятно, че след 8 години все още имаше фенове, които продължаваха да обичат тази героиня въпреки недостатъците и грешките й, тя беше много обичана и остана в паметта на хората". 

Актрисата признава, че когато прочела сцената със завръщането си "се разтреперила от емоция". "Усетих същия адреналин, както когато играх в първия сезон". Същността на Каталина е същата, уверява Виялобос. "Очевидно дойде една различна Каталина, но същността й е същата. Продължава да е тази Ката, в която публиката се влюби, тъй като не е изгубила нежността и хитростта си". Каталина се върна като агент на ТЕА. "Това е драстична промяна. Идва да търси отмъщение от Дяволицата и то с право".

Сега трябва да изчака до другия сезон, чиито снимки започват в началото на 2017, за да разбере какво ще стане с историята след идването на Каталина. "Ако хората помнят последната сцена между Албейро (Фабиан Риос) и Каталина в "Силикон за рая", те си обещават любов сред сълзи. Очевидно тази любов продължава да е сърцата им, но Албейро сега има семейство с майка ми и дъщеря от нея. Наистина не знам как Густаво Боливар ще разреши това, защото е доста трудно".

"Вече искам да ми връчат сценария за третата част, за да започна да уча и да се подготвям тази Каталина, която ме изпълва с щастие", споделя красавицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...