loading...

вторник, 6 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Мукта и Вишну обвиняват Митхи (07-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (07-ми декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Дамини поздравява младоженците. Тя казва на Митхи, че майка ѝ е щастлива днес, защото двамата с Вишну са се оженили, както е искала. Тапася им пожелава да са много щастливи. След нея ги поздравява Нани. Тя напомня на Вишну да не забравя думите ѝ. Митхи вижда Акаш, който си тръгва с разбито сърце от там. Тапася забелязва Мукта и я пита кога е пристигнала. Муку е бясна и хваща здраво ръката на Митхи и я моли да я последва. Всички са изненадани от реакцията ѝ. 

Ратхор плаче в затвора. Той съжалява, че не е с дъщеря си на нейния сватбен ден. Мукта влачи Митхи. Тя я моли да я пусне, защото я боли. Мукта ѝ казва ядосано, че се е уморила да се опитва да я убеди. Добавя, че отношенията на Митхи с Акаш не я интересуват, но защо ѝ го е причинила. Защо отмъщава на нея. Добавя, че толкова се е заинатила да си отмъсти на Акаш, че е съсипала и нейната любов с лека ръка. Митхи е изненадана и пита Мукта за какво говори. Мукта сърдито отговаря никога повече да не я нарича така. Добавя, че обича Вишну и той я обича. Двамата са искали да се оженят днес. Митхи е шокирана. Тя отрича, но Мукта я моли да престане с лъжите. Казва ѝ, че ѝ е написала всичко в писмо. Митхи ѝ казва, че не е виждала никакво писмо. Добавя, че е била в банята, след това в стаята е била Нани и ѝ е дала медальон. Мукта не иска да я чуе. Казва ѝ да не се оправдава с Нани. Пита Митхи как може да е такъв егоист. Митхи отрича за писмото и Мукта я повежда към стаята ѝ. През това време Нани връща писмото. Мукта намира писмото и Митхи започва да го чете. Муку не ѝ вярва, че го вижда за първи път. Митхи се опитва да се извини, но Мукта я прекъсва. Тя ѝ крещи, че вече е късно и животът ѝ е разрушен. На Вишну и Акаш също. 

Акаш е съкрушен. Той си припомня моменти от сватбената церемония на Митхи. Спомня си обещанието ѝ, че ще му се обади и да ѝ има доверие. Думите ѝ „обичам те“ отекват в главата му. 

Мукта казва на Митхи, че няма смисъл от сълзите ѝ сега. Те няма да могат да ѝ върнат Вишну. В това време влиза и самият той. Вишну също пита защо се е омъжила за него като е знаела за любовта им с Мукта. Пита я защо тя е седяла на мястото отредено за Муку. Добавя, че я е подкрепял, а тя го е измамила. Митхи се опитва да каже нещо, но той я прекъсва. 

В стаята идва и Дамини и казва на младоженците, че започва ритуалът по изпращането. Тя объркано гледа, че и Мукта и Митхи са разплакани. Митхи напуска бащиния си дом. Дамини я благославя любовта им да бъде като на Виир и Ичха. Митхи се сбогува с Тапася и Нани. Следва Сурбхи. Тя ѝ казва, че сърцето ѝ прошепва, че ако не е била Екадеши, сега нещата да са различни. Добавя, че е убедена, че никой няма да я обича повече от брат и Акаш. Казва на Митхи, че ще се моли и двамата да са доволни сега. Митхи се разплаква. Следва Рохини и последна остава Мукта. Митхи иска да я прегърне и да и се извини, но Муку я отблъсква. 

Акаш плаче. Някой го докосва и той вижда майка си. Екадеши бърше сълзите му. Казва му, че няма нужда да ѝ казва нищо, защото вече го знае. Добавя, че болката от загубата е много силна. Екадеши казва на Акаш, че Ичха е убийцата на баща му. Добавя, че любовта към момиче е нищо в сравнение с майчината. Моли го да забрави Митхи и да спре сълзите си. 

Митхи и Вишну са заедно в красиво украсена стая. Вишну я пита защо му е причинила това. Днес е трябвало да се ожени за Мукта. Казва ѝ, че е искала да си отмъсти на Акаш и умишлено е отнела щастието им. Митхи отрича. Вишну продължава, че са омъжени, как ще живеят сега? Добавя че, Ичха го е научила винаги да казва истината, а тя, макар нейна дъщеря, в живота си има само лъжи. Той иска да излезе, но Митхи го спира. Тя му казва, че иска да обясни. Добавя, че обича Акаш и се е върнала да спре сватбата. Но в хола им е заварила Екадеши и Дамини да се карат. Баба ѝ била много зле и я накарала да се закълне, че ще се омъжи тази вечер за него. Тя пита Вишну какво е трябвало да направи. Той ѝ казва, че никой не я е карал да се връща в Атишгарх. Можела е да каже на баба си истината, че не се обичат . Добавя, че с решението си е разрушила 4 живота – неговия, нейния, на Мукта, и на Акаш. Митхи го моли да ѝ повярва. Казва му, че не е знаела за любовта им с Муку. Вишну не и вярва. Казва ѝ, че е направила всичко адски погрешно и напуска стаята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...