loading...

сряда, 7 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Мукта чупи огледало в яростта си (08-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (08-ми декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта плаче в стаята си. Нани я вижда и невинно я пита дали е тъжна за сестра си Митхи. Муку разпалено ѝ казва, че не иска да говори за нея. Моли я да остане сама. Нани тръгва да излиза и си мисли, че няма да допусне Мукта да повтори грешките на Тапася. Добавя, че никога няма да позволи Муку да се ожени за просяк. 

Митхи се събужда сама, подпряла глава на ръба на леглото. Тя си припомня обвиненията на Мукта и Вишну. Повтаря си, че са прави и решава да каже истината на Дамини. Тапася отива в ареста. Ратхор я пита как е минала сватбата. Тапу му отговаря, че е имало известни трудности, но ритуалите са се състояли. Добавя, че днес очакват Вишну и Митхи. Ратхор я пита Вишну и Мукта? Тапу му отговаря: Митхи и Вишну. Ратхор е зашеметен. Той ѝ казва, че Вишну обича Мукта. Тапася е изненадана. Пита го защо не го е казал по-рано. Ратхор ѝ обяснява, че и той го е разбрал едва вчера. Мукта и Вишну са влюбени и Митхи обича Акаш. Тапася си спомня реакцията на Мукта. Ратхор ѝ казва, че това не е трябвало да се случва. Изпраща я да говори с Мукта. Добавя, че не трябва да се случва отново онова, което е станало с нея и Ичха. 

Вишну е сам на една скала. Митхи го чака да се върне. Акаш не е на себе си. Мукта в яростта си разбива огледалото в стаята си на малки парчета. Дамини си говори със снимката на Ичха. Тя ѝ споделя, че е щастлива, че Акаш вече не е в живота на Митхи. Митхи казва на Вишну, че иска да оправи нещата и го моли за един шанс. Той ѝ отговаря, че е невъзможно. Митхи го уверява, че ще каже истината. Вишну ѝ казва, че е още със сватбената си рокля. Ако Ичха е била жива, никога не би позволила връзката им да приключи просто така. Митхи му отговаря, че макар да са изпълнили ритуалите тя няма право на брачното колие и на самия него. Вишну ѝ казва, че вече е сгрешила и няма връщане назад. Митхи го умолява да приключат с връзката им още сега. Той ѝ отговаря, че не са оковани с белезници, че да ги отключат и да си тръгнат. Добавя, че ритуалите са свещени и той вярва в тях. Допълва, че принципите му не му позволяват да се разведе. Добавя, че сега ще живеят цял живот в лъжа и връзката им ще е наказание и за двамата. Мукта плаче. Тапася я вижда и си припомня собствената си сватба, когато Дамини ѝ дава булчинската рокля на Ичха. Двете се прегръщат. Тапу ѝ казва, че е разбрала всичко от Ратхор. Моли дъщеря си да ѝ каже нещо, но Муку се отдалечава. Тапася ѝ казва, че съдбата е била такава и Вишну и Митхи е трябвало да са заедно. Мукта ѝ отговаря, че не съдбата е виновна, а ината на Митхи. Тя добавя, че обича Вишну, а Митхи и го е откраднала. 

Ратхор умолява полицая да се обади само веднъж, но получава отказ. Той е притеснен за дъщеря си. Митхи си представя Акаш. Тя му показва брачното си колие, а той се отдалечава от нея. Тя решава да му се обади и да му обясни. Тъкмо го набира по телефона, когато телефонът на Вишну звъни. Той ѝ казва, че се обаждат от дама и за ритуалите след сватбата. Добавя, че трябва да тръгват. Митхи е притеснена какво да каже на Мукта. Вишну ѝ казва, че вече всичко е свършило. Вече са съпруг и съпруга и трябва да понесат всичко. 

Нани идва в стаята на Мукта и ѝ казва, че младоженците ще пристигнат всеки момент за ритуалите. Муку ѝ отговаря, че не я интересува. Нани я дразни за Митхи, а Мукта ѝ отговаря, че Митхи е постъпила както е искала. Нани иска да знае какво е направила сестра ѝ, а Муку и казва, че няма сестра. Добавя, че тя обича Вишну, Вишну също я обича, но Митхи си е заинатила и въпреки че е знаела, ѝ го е отмъкнала, за да си отмъсти на Акаш. Нани ѝ казва, че не може да се очаква друго от дъщерята на Ичха. Мукта иска да я остави сама. Нани продължава, че сега Митхи ще се върне разплакана и ще иска да и върне Вишну. Тя допълва, че внучка ѝ в никакъв случай не трябва да приема подаянието на дъщерята на Ичха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...