loading...

неделя, 11 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Паулина заплашва Нурия (12-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Властта на Гонсало започва да губи силата си над Инес, която е изгубила доверие и уважение в съпруга си. Сега тя поставя условия и предлага своята прошка в замяна на разрешението му Паулина да се омъжи.

Сестрите Мура се изправят лице в лице. Паулина заплашва Нурия и ѝ дава ясно да разбере, че няма да ѝ позволи да се меси в живота ѝ. Дали това е началото на война между двете?!

Желанието да унищожи семейство Мурат е толкова силно, че Хулиета успява да открие доказателство, което може да вкара Гонсало в затвора. Положението, обаче, се усложнява, след като искат прекалено висока цена за исканите от нея документи. Дали е готова да плати за тях?!

С огромно разочарование, Камило разкрива истината за самоличността на Моника. При така стеклите се обстоятелства, той разговаря с баща си и го моли за извинение, без да подозира, че майка му вече знае тайната на Гонсало. Дали това ще сложи край на двойнствения му живот?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...