loading...

вторник, 13 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Акаш съобщава на Митхи, че ще живеят под един покрив (14-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Касап помага на Митхи със сутрешните молитви. В този момент пред вратата спира кола и пред дома на Бундела се оказва Акаш. Джоги и Мукта са при Ратхор. Инспекторът казва, че трябва само да се подпише и Ратхор е свободен. Всички са щастливи, но точно тогава влизат Агарт, Екадеши и техният адвокат. Акаш е на вратата, а Митхи му отваря. Той я пита защо го е излъгала. Митхи се опива да му обясни. Казва му, че когато се е прибрала са се случили толкова неща, че просто е било невъзможно сватбата да бъде спряна. Добавя, че се е опитвала да му се обади. Акаш ѝ казва, че я е чакал. Чакал я да се обади, но какво става – намира я омъжена за Вишну. Пита я след като го обича толкова много, защо се е омъжила. Митхи му отговаря - заради майка ти.

Инспекторът отказва гаранцията, заради новите доказателства. Акаш казва на Митхи, че ще я чака в дома ѝ. Добавя, че двамата ще живеят под един покрив. Митхи е шокирана. Тя го моли да си тръгне. Казва му, че е омъжена и какво ли ще си помисли Вишну. Акаш ѝ казва, че вече ще живее тук и тръгва да се качва по стълбището. Митхи е притеснена. Тя се чуди къде ли е Вишну. А той е при Ратхор.

Бащата на Мукта казва на Вишну, че е искал като излезе днес да каже на всички истината. Тъй като няма как да го направи, моли Вишну той да свърши тази работа. Вишну казва, че не може да го направи. Той добавя, че не може да разруши щастието на Дамини и Джоги. Ратхор го пита дали смята, че са щастливи. Добавя, че ако не е бил арестуван, нищо от това, което се е случило, е щяло да стане. Казва му, че сватбата му не е никаква съдба, а подла игра на Екадеши.

Сурбхи се обажда в бащиния си дом. Каджри ѝ съобщава лошите новини. Сурбхи се чувства зле. Нани казва на Дамини, че след като има труп, Ратхор няма да бъде свободен. Вишну се прибира и е изненадан да види стаята украсена. Някой се приближава и той е шокиран при вида на Акаш. Пита какво прави тук. Акаш му отговаря, че е подготвил подарък от стария за новия съпруг на Митхи. Вишну го пита защо се шегува. Акаш го пита дали му прилича на шега. Украсата, свещите, храната. Шега ли е да види любимата си да се жени за друг. Вишну изгася с ръце свещите. Той казва, че тъмнината повече подхожда на злия нрав на Акаш. Кани Митхи да го придружи на масата като я хваща за ръка и се обръща към нея с г-жа Кашап. Помага ѝ да седна и я храни с ръката си. Казва, че това е първото захранване на съпругата от съпруга и. Акаш стои в сянката и е много тъжен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...