loading...

сряда, 14 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Вишну вика полиция да арестува Акаш (15-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вечерята приключва и Вишну подава ръка на Митхи да се оттеглят. Вишну предизвиква Акаш, а той се обръща към младоженците с г-н и г-жа Кашап. Акаш им казва, че никой не може да го изгони от този дом. Вишну го пита кой му е дал това право. А Акаш го дразни, че е много нетърпелив. Той им пожелава лека нощ и се оттегля, оставяйки Вишну изумен. 

Джоги се консултира с друг адвокат по делото на Ратхор. Но адвокатът го обезсърчава, че всичко е загубено. Тапася чува разговора. Джоги се опитва да скрие от нея, но тя му казва, че вече не е малкото му момиченце. Джоги ѝ казва, че никой адвокат не иска да се заеме със защитата. Всички знаят, че Ратхор е невинен, но няма как да го докажат. Тапася плаче. Тя казва на баща си, че не може да повярва, че Джоги Тхакур ще се откаже. Двамата се прегръщат. 

Вишну се чуди как така Акаш се е настанил в дома на семейство Бундела. Тази къща е само на Митхи и брат ѝ. Митхи плаче. Вишну ѝ подава чаша вода и ѝ казва, че ѝ вярва. Митхи му обяснява какво се е случило и тя не разбира нищо също. Вишну ѝ казва, че Акаш няма да си тръгне просто така и добавя, че трябва да предприеме нещо. 

Нани е при Мукта и обвинява Ичха. Тя казва на внучка си, че Ратхор е в затвора, заради семейството на Ичха. Животът на Тапася е бил унищожен, а сега и този на Мукта също. В този миг влиза Тапася и иска да говори с дъщеря си. Тя я уверява, че ще се намери решение.

Каджри плаче. Екадеши ѝ носи храна и ѝ казва, че в продължение на 30 дни ще трябва да се храни в стаята си. Тя ѝ казва да бъде силна. Добавя, че я разбира, защото и тя няма съпруг. Освен това си тя е загубила сина си Нирбхай, а другият ѝ син Акаш също е изчезнал.. 

Митхи е притеснена. Тя си мисли да се обади на Сурбхи, но се опасява, че Сурбхи, ще каже на Дамини и здравословното състояние на баба ѝ може да се влоши. Акаш стои на вратата.. Тогава се чува вика на Вишну. Съпругът на Митхи е дошъл с полиция. Акаш идва и моли Касап да му даде топла вода с джинджифил на Вишну, защото ще го заболи гърлото от толкова крещене. Вишну казва на инспектора, че Акаш е нахлул в дома им и не могат да го изгонят. Акаш сяда на дивана и си вдига краката на масата. Вишну моли полицая да го арестува, защото действията на Акаш са незаконни. Инспекторът се приближава с белезници в ръка, но Акаш го спира. Казва му преди да го арестува да прочете едни документи на висок глас. Те се оказват документи за покупко-продажба, в които Юврадж продава наследството си на Акаш. Вишну и Митхи са ужасени. Акаш моли инспектора да покаже документите и да каже, че са законни. Той им казва, че сега това е и негов дом. Полицаите си тръгват. Митхи се чуди как така Юви е продал бащиния си дом. Вишну напуска. Акаш се обръща към Митхи и ѝ казва, че съпругът ѝ се чуди защо е паднал толкова ниско. Митхи му отговаря, че му е казала всичко. Акаш я контрира, че му е казала каквото е искала да му каже. Пита я не е ли вярно, че е искала да сложи край на връзката си, но Вишну не е съгласен. Акаш ѝ казва, че знае, че го обича и той я обича и стои пред нея. Какво чака тогава. Митхи си тръгва с думите, че е омъжена. 

Дамини дава лекарства на Сурбхи. След това се кара на Канха, че не се грижи за съпругата си. Добавя, че майката на детето му е зле, намерили са тялото на брат ѝ. Канха е притеснен.. Вишну идва при Митхи и ѝ казва, че е намерил къде да живеят. Митхи му отговаря, че е обещала на баба си и дядо си да няма ден без молитва в този дом. Вишну се замисля. Митхи му казва, че този дом е пълен със спомени от роднините ѝ. Добавя, че е обещала да се грижи за него. Акаш няма никакво значение. Митхи казва на Вишну, че е обичала Акаш, но сега е омъжена за него и няма да пристъпи пи никакъв начин техните съпружески отношения. Вишну си тръгва, но се сеща за учителката си Ичха. Той се пита как може да се откаже сега. Той се обръща и казва на Митхи, че ще останат. Дамини се обажда да каже на Митхи, че Сурбхи е приета в болница. Мукта и Акаш се срещат. Тя го пита какво прави тук и той и отговаря, че се е върнал за Митхи, a и също да си изпълни едно обещание. Акаш казва на Муку, че ще ѝ върне любовта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...