loading...

четвъртък, 15 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Ананди и Джаго преследват Нимболи и Диса (16-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ману пише писмо на Пуджа, за да ѝ се извини. Междувременно тя е много притеснена и си мисли, че любимият ѝ няма повече да ѝ проговори. Диса звъни в дома на Акираш и казва на Пушкар какво се е случило. Харки му взима слушалката, чува всичко и предупреждава Пушкар да си мълчи. Камли все пак разбира. Намира номера, от който е било последното обаждане. Притеснена е, че Харки ще ги открие...или Джагдиш.

Ананди носи снимки в различни медии, като се надява да намери дъщеря си. По-късно се вижда с Кундан и му казва коя е. Той надменно ѝ отвръща, че Нимболи му принадлежи. Получава плесник в отговор.

Джаго получава сигнал и веднага тръгват към селото. Диса ги вижда. Побягва с Нимболи. Ананди ги вижда, но ги избухва в навалицата. Майката на Урми иска да си я прибере, защото баща ѝ също е арестуван за детския ѝ брак. Момичето отказва.

След дълги преследвания Диса и Нимболи на два пъти се измъкват на косъм от Ананди и Джаго. Скриват се в един храм. Ананди казва на Джаго, че иска да идат до храма - за последна молитва преди да напуснат селото. Съкрушена е.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...