loading...

събота, 24 декември 2016 г.

Скарлет Ортис и Юл Буркле - 17 години любов


Седмици преди да дебютира за Телемундо, Скарлет Ортис отпразнува 17 години любов с Юл Буркле, от когото има 6-годишна дъщеря.


"17 години сме заедно в добро и зло, в хубавото и не толкова хубавото, в радост и тъга, но винаги за ръка", написа Буркле в Инстаграм. След почти две десетилетия любов и въпреки че не са женени, Скарлет и Юл са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса. Протагонистката на "Джовисна" споделя какъв е ключът на една успешна връзка.

1. Не е нужно да си женен, за да си щастлив. "Фактът, че искаме да сме заедно и че за нас думата, която сме си дали, е по-важна от всеки документ".

2. Трябва да искаш да сте заедно. "Важно е да искаме да сме заедно, да поддържаме семейството си, желанието да се грижим за това, което сме постигнали".

3. Уважението е в основата на връзката. "Мисля, че се научихме да се уважаваме и да уважаваме пространството на всеки един".

4. Да се възхищаваш на половинката си. "Важно е и възхищението към човека до теб не само на професионално ниво, но и като личност. Това е основното".

"Досега ни е вървяло добре, надяваме се да продължим така докато остареем", признава Скарлет. 


След три години далеч от телевизията, актрисата дебютира на 17 януари на екрана на Телемундо като лошата в "Почитателката" с Анхелика Вале. "Много съм щастлива. Исках да играя лошата и мисля, че ми се падна много добра героиня и със страхотен екип. Наслаждавах се много". Юл Буркле пък имаше специално участие в "Изискана дама без пари" (Silvana sin lana), чийто финал е на 16 януари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...