loading...

неделя, 18 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан предлага брак на Гюлсерен (19-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Кериман откарва Рахми до дома му. Когато разбира, че го вози сестрата на Йозкан, старецът е шокиран. Кериман е записала целия разговор на Рахми и Суат с телефона си.

Харун продължава да мисли за отмъщение. Кръчмарят се опитва да го разубеди. Харун се самообвинява, че не е опазил сестра си и майка си. Докато двамата си говорят Дилара му се обажда.

Джансу си пише с Дениз. Разказва му за вечерята, Споделя, че е простила на Хазал. Дениз й казва, че му липсва. Двамата се уговарят да се видят през уикенда.

Хазал все още е разочарована от срещата в ресторанта.

След 10 дни...

Харун и Дилара са заедно. Той ѝ носи закуска в леглото. Двамата са щастливи. Радват се на любовта си.

Озан се тревожи за майка си, че не се прибира през нощта. Джансу го пита защо ѝ се сърди. Ядосва се на брат си.  Дениз ѝ се обажда. Предлага ѝ двамата да се срещнат през уикенда.

Джихан придружава Гюлсерен до работното ѝ място. Кани я да отидат в неделя някъде на почивка.

Джихан и Гюлсерен се разхождат в планината. Възхитени са от красивата есенна гледка. Джихан предлага брак на Гюлсерен. Тя приема. Папараци снимат как Джихан ѝ слага пръстена и се целуват.

Хазал поздравява Джансу в училище. Двете разговарят учтиво. Дилара се обажда на Джансу. Пита я дали се е виждала с Хазал. Момичето казва на майка си, че между двете няма проблеми. Дилара съобщава на Джансу ,че вечерта ще закъснее, защото е на бизнес вечеря.

Дилара се чуди как да каже на децата за връзката й с Харун.

Хазал вижда Дениз да поправя колата си, а Азми идва да я вземе от училище. В този момент Джансу излиза и се качва в колата на приятеля си. Двамата отиват на разходка.

Дилара е щастлива в обятията на Харун. Той също изгаря от щастие.

Джансу мисли  да каже на първо майка си Гюлсерен за връзката си с Дениз. Предпочита да не съобщава на Дилара, че излиза с момче.

Папаракът е качил в Интернет снимките на Джихан и Гюлсерен. Озан вижда, че баща му е предложил брак на любимата си. Отива да търси Дилара, но нея я няма. Пита прислугата къде е майка му. В това време Дилара се прибира. Той се интересува къде е била през нощта. Тя не му отговаря. Двамата се скарват. Озан е настоятелен. Дилара го отпраща да пита баща си какво е направил. Озан отново ѝ задава въпроса, тя с кого има връзка. Дилара не му казва. Озан излиза ядосан от стаята. Джансу го пита защо се е разкрещял рано сутринта. Той ѝ показва снимките с предложението за брак. Момичето се опитва да му обясни, че баща им е разведен и може да прави каквото си иска. Озан казва на Джансу, че в живота на Дилара има някой друг. Сестра му не е изненадана. Той обаче не приема възраженията на момичето.

Джихан се събужда и не вижда Гюлсерен до себе си. Тя е излязла на терасата и наблюдава утринната планина. Двамата се чувстват като в приказка.

Харун отива при Рахми. Старецът е изненандан. Двамата отиват да пият кафе в лимузината на бизнесмена. Харун се опитва да разбере как вървят работите на Джихан. Рахми му казва, че Дилара се грижи за фирмата. Рахми го пита за дълга си. Харун все още не си търси парите. Предупреждава стареца, че Джихан се е захванал да работи с опасни хора. Рахми истински се притеснява за сина си. Харун предлага двамата с него да действат заедно. После дава флашка и моли Рахми да я включи в компютъра на Джихан, за да научава цялата му кореспонденция.

Гюлсерен и Джихан се притесняват как да кажат на децата за тяхното решение. Особено внимателно трябва да подходят към Озан.

Харун и синът на Джихан играят билярд. Казва му, че е прекъснал. Озан се оплаква на приятеля на баща му, че няма един спокоен ден. Показва на Харун снимките от Интернет. Бизнесменът пита какво лошо е сторил Джихан. Озан споделя с него, че Дилара също прави проблеми. Младежът съобщава, че майка му също си има приятел. Харун е изненадан. Пита го защо мисли, че е лошо. Озан се оплаква, че Дилара не е постъпила честно със семейството. Счита я за предател. Не може да си обясни защо майка му е постъпила така. Харун е разстроен от това, което научава. 

Джихан иска двете им дъщери да живеят с тях, но Дилара едва ли ще позволи. Йълдъръм му дава информация, че Харун е неговият враг. Джихан разбира, че Джандан също е заедно с Харун. Йълдъръм обещава да проучи фирмата, в която работи Гюлсерен.

Дерия отива на свиждане в затвора. Хазал и Шейда са заедно и приготвят закуска. Момичетата разговарят за годежа на Гюлсерен и Джихан. Хазал се ядосва. Споделя с приятелката си, че иска да живее в имението.

Кериман се прибира от работа. Йозкан е изнервен. Прави забележка на сестра си, че си е дошла късно. 

Рахми е страшно ядосан на Харун. Но заради дълга си към него трябва да навреди на сина си.

Дениз и Джнасу яздят заедно. Тя е доволна от уменията по езда на приятеля си. Кани го да стане член на клуба.

Йозкан си маха гипса с помощта на Кериман. Веднага излиза. Сестра му го пита къде е хукнал, а той ѝ отговаря, че отива в ада, за да ѝ запази място там...

Дениз пита Джнсу защо е тъжна. Тя му съобщава, че Джихан и Гюлсерен са се сгодили. Джансу се притеснява, че след сватбата, те няма да искат дъщеря им да живее с тях...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...