loading...

неделя, 18 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Паулина удря шамар на Нурия (19-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

С разбити сърца, главните герои в тази история преминават през много тежки моменти. Животът им показва, че е против любовта. И лошото едва започва...

След като Адриан вече е извън живота на Паулина, Камило е решен на всичко и поема по пътя на битката – да спечели любовта на жената, в която е влюбен.

Плановете на Нурия излизат извън контрол. Сега тя иска да използва Леонел, за да му прехвърли отговорността за бременността си. Предложението ѝ, обаче, не се получава както трябва и сега той си играе с нея, убеждавайки я, че е попаднал в плен на чара ѝ.

Адриан изкарва ужасни часове, но накрая излиза от затвора, благодарение на Гонсало. Заплахите на Паулина срещу баща ѝ имат ефект, въпреки че никой от семейство Олмедо никога повече няма да повярва на някого от семейство Мурат.

Паулина научава, че Нурия е съобщила на Хулиета за плановете ѝ сватбата и това отприщва гнева на Паулина срещу сестра ѝ. Удря ѝ силен шамар, но това само засилва съперничеството между двете...

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...