loading...

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан разбира за скандала между Гюлсерен и Озан (2-ри декември)


Прочетете какво ще се случи утре (2-ри декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Йълдъръм пита Джихан кой е Чаатай Гюрлер. В това време в офиса влиза Озан. Чаатай е платил гаранцията. Озан им казва, че това е човек на Харун. Джихан се изненадва, че приятелят му е платил толкова пари.

Рахми звъни на Озан, но той не си вдига телефона. Джихан се ядосва, че е задлъжнял към Харун. Озан му казва, че е направил това за свободата на баща си.

Хазал се заключва в стаята си. Вика на Гюлсерен, че я направила за смях.

Хазал отказва да отиде на погребението на Нурай. Тя не иска, защото не приема Йозкан за свой баща. Момичето е обидено на всички, които са я изолирали.

Дениз разказва на лекарката своя живот. Той е загубил баща си и затова е отгледан от майка си. Благодарен е за донорството и съчувства на близките на Нурай.

Джандан се опитва да научи какво смята да прави Джихан. Дилара ѝ казва, че не я интересува нищо, касаещо мъжа ѝ. Джандан е подготвила изявление за пресата.

Джихан отива при Харун, за да му благодари. Харун му признава, че след като се е разделил с Хаял техните отношения са охладнели, но все пак истинските приятели трябва да се подкрепят. Джихан му обещава да върне парите.

Алпер вижда Джихан да напуска офиса на Харун. Пита Чаатай защо е там.

Дилара отива в холдинга на работа, придружена от Джандан. Служителите я посрещат радостно. Дилара дава пресконференция.

Солмаз пита дали да не наемат прислуга. Той казва на жена си, че Джихан е ходил в офиса на Харун.

Джихан разказва на приятеля си за Хаял. Тогава се е запознал с Харун и са станали добри приятели. Хаял е ревнувала Джихан. Те са се разделили. От тогава не са се виждали с Харун.
Джихан отива на гости у Дерия, но Гюлсерен я няма. Хазал също я няма. Той пита защо са намерили пистолета в този дом. Така разбира, че Озан е ходил там.

По време на молитвата за Нурай, Джансу се грижи за Джан, а Йозкан се извинява на Гюлсерен. Кериман отново се опитва да иска пари. Джансу ѝ казва, че финансовото му състояние не е добро, има проверка на фирмата и сметките са запорирани. 

Озан очаква скандала за Гюлсерен. Той признава, че се е опитал да застреля Гюлсерен. Джихан реагира остро. Дилара се намесва. След скандала Озан излиза с колата.

Братът на Нурай казва на Йозкан, че искат да вземат Джан и да го отгледат в Германия. Кериман също се намесва. Йозкан е против. Семейството на Нурай обещават, че ще се грижат за детето. Кериман също настоява. Йозкан е непреклонен.

Джихан се обажда на Гюлсерен. Вика я да слезе пред входа. Упреква я, че не му е казала. Гюлсерен се извинява. Той й обещава, че няма да позволи на никой да й навреди.

Кериман отново се опитва да убеди брат си да даде детето на тъща си. Йозкан е отчаян, но се радва, че е баща и за първи път му се дава възможност да бъде такъв. Кериман отново казва, че нямат пари, с които да отгледат детето. Йозкан се съгласява да отведат Джан в Германия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...