loading...

събота, 31 декември 2016 г.

Латино награди 2016 - Победителите


Вие определихте победителите в 19-те категории. Разберете кои са...


Тази година тв каналите ни предложиха различни по националност теленовели. Видяхме мексикански, американски, бразилски, колумбийски... Докато през миналите години няколко теленовели имаха представители победители в различните категории, тази година има един основен победител и това е "Земя на честта" (Tierra de Reyes). Той и актьорите, участвали в него, печелят 18 от 18-те възможни категории и повечето от тях с категоричен вот. Въпреки че е римейк на добре познатата история "Опасна любов", а "Трима братя, три сестри" е най-успешната адаптация, "Земя на честта" (Tierra de Reyes) също се превърна в една от най-харесваните продукции. "Земя на честта" е и първата продукция на Телемундо, която печели в Латино награди след четирите теленовели на Телевиса "Желязната дама", "Необуздано сърце", "Бурята" и "Непростимо". Ето и победителите и техните подгласници:

19. Коя теленовела искате да видите у нас?
Най-желаната от Вас теленовела е мексиканската история за три сестри, които са истински "Амазонки" (Las Amazonas). Начело с Дана Гарсия, Виктория Руфо и Сесар Евора, мелодрамата печели с 18.51%. След нея се нареждат "Дойде любовта" (Vino el amor) с 12.81%, "Донята" (La Doña) с 9.79%, "Без гърди ДА има рай" (Sin senos si hay paraiso) с 8.36% и "Страст и власт" ("Pasion y poder") с 6.76%.

18. Най-добро детско участие на годината
Той очарова всички със сините си очички и сладко личице. За най-добро детско участие избрахте Матео Крус (Артурито) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 40%. Но това не е първата му поява в теленовела. Преди това го е правил и в нарконовелата "Господари на Рая". След него са 
Макарена Ос (Андреа като дете) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 22.73% и Диего Ескалона (Маурисио) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с 19.09%, който се спрява много добре като глухонямо дете.

17. Музикална тема на годината
Категорично за музикална тема на годината определихте песента от "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") "Моята кралица" ("Mi Reina") на Ендер Томас с 45.33%. "Ти си моята кралица в тази земя на крале", се пее в парчето. Писана е специално за телемунделата. На второ място се класира "Може да се обича" (Se puede amar) на Пабло Алборан от "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 20.89% и на трето място е "Узурпаторката" (La usurpadora) на Пандора от "Узурпаторката" (La usurpadora) с 12.89%.

16. Специално мъжко участие на годината
Да се появиш за определено време и да направиш впечатление не е лесно, но не е и невъзможно. Тази година отредихте тази награда на Рикардо Чавес (Игнасио) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 48%. Той има зад гърба си редица роли, както положителни, така и отрицателни. Марио Симаро (Лусиано) в "Узурпаторката" (La usurpadora) е втори с 19%, а Еди Виярд (Даниел) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) - трети с 18%.

15. Специално женско участие на годината
Характерното при специалното участие е, че даден актьор може да играе кратка, но важна роля. Такъв е случаят и на Диана Кихано, тазгодишната ни победителка, която изигра Беатрис в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") и беше важна част от живота на Самуел. Диана Кихано печели с 50.89% от Вашия вот. Втора е Лаиша Уилкинс (Дженифер) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 20.09%, а трета е Марлене Фавела (Соня) в "Руби" ("Rubi") със 17.86%.

14. Мъжко откритие на годината
Признанието за всеки нов актьор би дало добър старт на актьорската му кариера. Всеки може да стане актьор, но не всеки може да се задържи в този бранш. Трябва постоянство, дисциплина и работа. Пожелаваме на победителя Алберич Борман (Дарио) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") всичко това. Той печели с категоричните 57.82%. Втори е Алфредо Гатика (Орландо) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 16.11%, а третото място си го делят Себастиан Мартинес (Елкин) във "Вдовицата на мафията" ("La viuda de la mafia") и Игнасио Касано (Маурисио-втори сезон) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с по 9.95% всеки.

13. Женско откритие на годината
Друга категорична победа е тази на Сол Родригес (Лусия) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 62.19%. Младата актриса се снима в теленовели и американски сериали. Освен актриса, тя е и певица, модел и танцьорка. След нея са Адриана Ахумада (Суси) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 13.43% и Естефания Ромеро (Акасия) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с 6.97%.

12. Заслужил актьор на годината
Любимият дядо не само на трите сестри, а и на всички зрители Хоакин Гаридо (дон Фелипе) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") печели убедително Вашата подкрепа с 60.87%. Той се е снимал в доста филми, както разбрахте от ексклузивното ни интервю с него. В момента не се снима никъде. След него е друг велик актьор с дълга кариера - Ерик дел Кастийо (Еваристо) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 14.01%. Трети е Артуро Пениче (Гонсало) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с 12.56%.

11. Заслужила актриса на годината
Актьорството й е в кръвта, тъй като е дъщеря на известния актьор Хорхе Лават и актрисата Чути Родригес. Адриана Лават (Соледад) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") бе непозната за Вас в сравнение с подгласничките си, но успя да спечели симпатиите Ви с таланта си. Тя печели с 50.71%. Втора е зеленооката есмералда Летисия Калдерон (Инес) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с 18.48%, а трета е Сусана Досамантес (Ернестина) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 13.74%.

10. Млад актьор на годината
Тазгодишният победител започва да се налага все повече в теленовелите. Това е Габо Роси (Пабло) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes"), който след това се снима в "Кой кой е?" и "Почитателката". Факт е обаче, че ролята му на Пабло е най-успешната му досега. Печели с невероятните 70.05%. Карлос де ла Мота (Валентин) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) е втори с 16.24% и Алфонсо Досал (Камило) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) е трети с 8.12%.

9. Млада актриса на годината
Божествена младост! Ако прибавим талант и красота към това, се получава нашата победителка - Исабела Кастийо (Алма/Вероника) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes"), която печели с 73.02%. Това далеч не й е първата роля. Тя нашумява в поредицата на Никалодеон "Грачи". След нея е Флоренсия де Сарачо (Карен) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с 9.3% и Натали Уманя (Джина) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 6.05%.

8. Поддържащ актьор на годината
Една от най-оспорваните категории, а разликата е само няколко гласа. За победител избрахте Рикардо Клайнбаум (Матаморос) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes"), който правеше всичко, за да запази своята Патито до себе си. 42.57% от Вашия вот са за него. Рамиро Фумацони (Мариано) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) бе близо, но все пак остава втори с 35.64%. Марсел Буке (Родриго) в "Узурпаторката" (La usurpadora) е трети с 8.42%. 

7. Поддържаща актриса на годината
Победителката ни тази година, която е бъдеща майка, се справя еднакво добре както с положителни роли, така и с отрицателни, каквато и имаше Даниела Наваро (Патрисия) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes"). Преди това се снима в "Мъж под наем", където взе същата награда на Premios Tu Mundo за ролята на Барбара. В следващите месеци ще се посвети на дъщеричката си, а ние я чакаме отново на екран. Тя печели убедително с 66.83%. Втора е Алехандра Барош (Хулиета) в "Не ме оставяй" (A que no me dejas) с 9.62%. Трета е Саши Тамаширо (Марибел) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 8.17%.

6. Злодей на годината
"Да играеш лошия, е много по-забавно", колко пъти сме чували този израз. За победителя Фабиан Риос (Леонардо) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") това важи с пълна пара. Леонардо се забавляваше много, докато вършеше всяка своя интрига и злодеяние. Той печели с най-убедителния резултат от всички 74.4%. Далеч след него са Педро Морено (Иняки) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 12.08% и Себастиан Рули (Ектор) в "Руби" ("Rubi") с 3.86%.

5. Злодейка на годината
Бяхме виждали победителката в тази категория в образа на лудата Луси в "Някой те наблюдава", но ето, че Синтия Олавария (Исадора) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") ни изненада приятно и сега. Тя се справи блестящо и като лудата Исадора, печелейки с 42.2%. Анжелик Бойер като лошата близначка Ана Летисия в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) остава втора с 27.06%, а Соня Смит (Кайетана) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") - трета с 10.55%.

4. Актьор на годината
Изборът за Актьор на годината се оказа сложна задача, тъй като най-наградената досега теленовела има трима главни герои. Резултатите са близки, но е истина, че от самото начало водеше Той. И така... Актьор на годината е Кристиан де ла Кампа (Самуел) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") 30.77%. След тази главна роля, донесла му международна слава и любовта на всички СамДреи по света, той отиде в Телевиса и се снима като лош в "Дойде любовта", също голям хит. Много близо до него и на второ място е Аарон Диас (Артуро) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 28.51%. Трети остава третият брат Гонсало Гарсия Виванко (Флавио) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 11.31%.

3. Актриса на годината
Същото важи и при актрисите, като тук две от сестрите се бореха за приза, заедно с друга мексиканка. Въпреки това, убедително за Актриса на годината избрахте една красива, млада, с голямо бъдеще пред себе си актриса. И така... Актриса на годината е  Скарлет Грубер (Андреа) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 36.12%. На второ място поставихте Анжелик Бойер (Ана Лусия, Ана Лаура и Ана Летисия) в "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 19.38% и близо след нея Ана Лорена Санчес (София) в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") със 17.62%. Кими оставихте на четвърто място.

2. Двойка на годината
Една от най-интересните категории. Двойките от теленовелите ни завладяват толкова много, живеем с техните истории дори се надяваме да станат двойка в живота или поне да играят отново заедно. Двойката, която ви е пленила най-много, както и почти целия свят, е Самуел и Андреа в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes"), известна като #СамДреа. Въпреки че бяха като куче и котка в началото, после Самуел се влюби в своята "вещичка". Печелят с голяма преднина - 44.69% от гласовете Ви. Втората ви най-любима двойка е Артуро и София в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 14.6%, а третата - Флавио и Ирина в "Земя на честта" ("Tierra de Reyes") с 13.27%.

1. Теленовела на годината
Тази година бяха излъчени пет премиери и доста успешни класики. За първи път определихте Теленовела на годината да бъде продукция на Телемундо. Тя спечели всички останали категории, печели и най-важната. "Земя на честта" (Tierra de Reyes) е Вашата любима теленовела за 2016. Тя бе избрана с убедителните 67.93% от Вашия вот. Втора е друга премиера - "Трите лица на Ана" (Tres veces Ana) с 18.14%, а трета е класиката "Узурпаторката" (La usurpadora) с 5.06%.


И една специална награда, наречена "Актьор с блестящо бъдеще"... Досега сме я давали на Серхио Мур, Мария Елиса Камарго, Химена Дуке, Орасио Панчери и Ока Хинер, някои непознати за българската публика, но обещаващи актьори. Тази година я връчваме на една актриса и един актьор. Тоса са... Марсела Хирадо и Хуан Пабло Хил. Младата мексиканска актриса започва от Школата на Ацтека. Тази година се снима с няколко продукции на различни компании, но най-доброто й въплъщение е на Мария Хосе в телемунделата "Изискана дама без пари" (Silvana sin lana). Тя направи страхотна героиня и сме сигурни, че я очакват още много успехи. Хуан Пабло Хил покори всички с ролята си на Емилиано в теленовелата на Телевиса "Амазонки" (Las Amazonas). Той притежава талант, чар и сигурно бъдеще в теленовелите.


16 коментара:

 1. Благодаря Ви много за класацията и статията! Радвам се за моя любим сериал "Земя на честта" и за теленовелите, които са най-желани. Бих Ви помолил за нещо... може ли да качите резултатите на всички теленовели, участвали в анкетата за "Най-желана теленовела"? Благодаря предварително.

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна класация. Моите любимци СамДреа спечелиха двойка на годината. Надявам се тази класация по някакъв начин да достигне до тях за да видят колко много фенове имат и ги харесват като двойка. И дано през 2017г., да имат общ проект заедно като двойка.

  ОтговорИзтриване
 3. Исках да е Узурпаторката.

  ОтговорИзтриване
 4. Узурпаторката е категоричен показател и победител и то по света някакви тука гласували не са никакви резултати и то предимно дечурлига които не могат да правя разлика между актьорски заложби и красота..повечето са просто едни" модели" От земя на честта който тръгнали кариера да правят..все едно наша Николета Лозанова да я лансират за актриса

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ти добре ли си? "Узурпаторката" като гледах първите епизоди и се отчаях от актьорските заложби на всички актьори, такава пренасация, УЖАС! "Земя на честта" е една от най-гледаните теленовели през последните години в България, пролича си интересът. Може повечето да приличат на модели и са да, но притежават талант в изобилие. Това, че някои са тръгнали от модния подиум, не значи, че не могат да играят. Кимбърли Дос Рамос например не играеше кой знае толкова добре в "Лицето на отмъщението", но тя израсна и в "Земя на честта" се справи брилянтно. Да не говорим като лошата Грасиела с "Дойде любовта" - перфектна. Тебе пък целият свят ти крив, защото ти спрели испанския дързост и красота "Тайните на времето", като гледам няма и да го върнат. Очаквам с нетърпение повторението на "Земя на честта" тази година! <3

   Изтриване
  2. Напълно съм добре "Под ти добре ли си" само разбирам що за пишлеме си .... Разбира се ,че съм добре за да изказвам мнение доведи много насреща... Ти ако казваш нА големи актиори като Фернандо Колунга и Габриела Спаник,че нямали заложби явно си расла някъде другаде те от когато са изградили кариера и най-вече подчертавам Доказана по цял свят твоите "модели" които дори и не са модели а се водят за модели късокраки,бузести и оядени в ханша и бедрата са лазили под масата ... Нито ме вълнува къде е играла Кимбърли Дос рамос ...Това,че е гледана най-много в България последните години това може и да е така,но една временна еуфория не може да се сравни с затвърдена продукция като Узурпаторката дори е срамно някякъв си долнопробен римейк "копие" както му казват испанците и ги осмиват и е критикуван навсякъде да се сравня със сериал като Узурпаторката и то със треторазрядни актриси вземи попречети малко из испанските форуми,youtube ако изобщо можеш !Поне втория му римейк можеше да е подбран от моделки кокони ,но тез моделки имаха и успешни кариери зад гърба си и талант истински и обичани актриси както и оригиналната му история не може да се сравнява с тях защото си остава класика в жанра "Времето на най качествените продукции" запомни го това от мен детенце...И не знам какво имаш впредвид с последните изречения бъркаш се нещо . Това е все едно да сравняваш "Титаник" с някой филм на ужасите който туку що е излял в кината и хеле е грабнал интереса на зрителите заради "излезналите бомби на блондинката",А и съм сигорна,че много хора щяха да ме подкрепят за изказаното мнение .но уви за жалост вече аудиторията на латиното спадна до неузнаваемост предимно се следи от подразстващи деца които едни красиви личица на екрана им успокоява недъзите като се погледнат в огледалото,стойностните хора и цинители на качествените латино сериали в България отдавна са преминали на вълна "Турски сериали и индийски" както и аз съм от тях освен ако не завъртят латино от славното време .. Хайде дерзай и си чеши бубите под мишника...

   Изтриване
  3. Ехоо. Онзи, който обиждаше "Земя на безчестието" заради "Тайните на времето" преди месеци, съм аз. Аз не съм същият, който е писал това, че "Узурпутуркуту" е по-интересен, и че той е трябвало да спечели. Не. Някой друг е. Аз и двата сериала ги мразя, само "Тайните на времето" обичам.

   Изтриване
  4. Май всички сериали мразите
   Тайните на времето не е най великият сериал а е една простотия с Главно П

   Изтриване
 5. Узапаторката е супер

  ОтговорИзтриване
 6. Стига вече с Тайните на времето аман вече

  ОтговорИзтриване
 7. И Узапаторката и Земя на честта са супер сериали а Тайните не е

  ОтговорИзтриване
 8. Вашият Тайните на времето се излъчва по БТВ Лейди
  Всяка Вечер от 23 и 30 до 00 и 30 по БТВ Лейди
  Всяка сутрин от 7 до 8 е повторението
  И Всяка събота от 10 до 13
  Ивана неделя от 10 до 12

  ОтговорИзтриване
 9. Господине/госпожо/госпожице, стига сте имитарали масовост. Да ще ми обиждате сериала, поне го пиши в един коментар, а не в 4.

  Вие какво? Мислите си, че един сериал като е дълъг, е и безинтересен ли? Грешите!!! Пропускате един важен факт: СЕРИАЛЪТ СЕ ИЗЛЪЧВА В ИСПАНИЯ, КЪДЕТО НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ СЕРИАЛИ СА БЕЗКРАЙНИ. Кажете ми, на Вас не Ви ли се иска и Вашите сериали да бяха безкрайни, и никога да не свършваха. Иска Ви се, нали?

  Това, че в България сериалът беше прекъснат заради нисък рейтинг, си имаше логично обяснение: не може да изкара висок рейтинг от 5:30 ч. Ако го излъчват във времето, в което излъчват Ердоганските сериали като Твоят мой живот и Кварталът на богатите, ще изкара много по-голям рейтинг от тях. Или какво? Ще кажете сега, че и тези сериали са супер ли?

  Плюс това, Тайните на времето е скъп, и бТВ не може да си го позволи. Докато ония турските, са им ПОДАРЕНИ.

  Колкото до последния Ви коментар, да знам, че го дават, гледам го, но това са все повторения, които сме гледали вече.

  В заключение ще напомня, че тази "простотия с главно П" наскоро беше награден от ИСПАНСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ!!!

  ОтговорИзтриване
 10. Знам, че има време до тогава, но все пак ще дам предложения за тази година:

  "Лъжовно сърце"
  "Италианската булка"
  "Борбата на Пола"
  "Чудото на Хуана"
  "Обетована земя"
  "Наследницата"
  "Шоколад и пипер"

  ОтговорИзтриване
 11. Надявам се и този декември да има

  ОтговорИзтриване

loading...