loading...

петък, 30 декември 2016 г.

Какво предстои през 2017?


2016 бе богата на теленовели, предложи ни различни по жанр истории - някои по-успешни от други. Ето какво предлагат тв каналите през 2017.

Доста оригинални теленовели и серийни филми ще ни предложат Телевиса, Телемундо, Унивисион, Ацтека 13, RCN, Каракол, Веневисион, както и няколко адаптации. Сред отличителните продукции се намират двата серийни филма за живота на певицата Джени Ривера. Единият се подготвя от Унивисион, другият - от Телемундо.

Какво предстои по Телевиса, Мексико:
1. "Мое мило проклятие" (Mi Adorable Maldición) е римейк на "Гибелна красота". Това е историята на едно момиче, което живее в отдалечено от Бога село. Пълно е с предразсъдъци и мислят, че момичето е проклето. Рената Нотни, Пабло Лайл и Лаура Кармине са в главните роли. Стартира на 23 януари.

2. "Обичаният" (El Bien Amado) е римейк на бразилска сага със същото име. 'Обичаният' Одорико печели общинските избори на малко село на име Чукупира. Той обещава да построи ново гробище, но не е сам в този процес, тъй като разчита на помощта на три сестри стари моми. Той има връзка и с трите едновременно, но те не го знаят помежду си. Този мъж е нетърпелив да открие гробищата, но 'за съжаление' никой не умира, затова не се колебае и прилага в действие един свой план, който ще даде неочаквано развитие на тази история. В главните роли са Хесус Очоа, Нора Салинас, Шантал Андере, Иран Кастийо, Марилус Бермудес, Андрес Паласиос. Стартът й също е на 23 януари.


3. "Влюбвам се в Рамон" (Enamorandome de Ramon) е протагонизирана от Хосе Рон, Есмералда Пиментел, Лус Елена Гонсалес, Диего Ескалона, Артуро Кармона и др. Това е историята на Фабиола, чиито родители умират във въздушен инцидент, оставайки като единствен наследник дойката на семейството. Богатството им възлиза на един милион долара. Рамон, синът на дойката, се връща в Мексико Сити и отива да работи в семейния автосервиз. Фабиола също започва работа там, за да покаже, че е способна да отговаря за парите от наследството. Там пламва любовта между Фабиола и Рамон. Те ще трябва да се изправят пред всякакви изпитания, за да изживеят любовта си. В ефир ще е в края на януари или в началото на февруари.


4. "Двойният живот на Естела Карийо" (La  doble vida de Estela Carrillo) разказва за Естела, самотна майка, която по стечение на обстоятелствата трябва да премине границата между Мексико и САЩ. Веднъж устроена в САЩ като незаконна имигрантка, жената е принудена да си купи документ за самоличност, за да може да работи и да изкара дъщеря си напред. Тя не знае, че тази нова самоличност ще й донесе купища проблеми. Ариадне Диас, Давид Сепеда, Данило Карера, Африка Савала, Ерика Буенфил оглавяват историята, започваща през февруари.

5. "Дива земя" (En tierra salvaje)Това е историята на трима братя, влюбени в една и съща жена, която идва от столицата и има асматични проблеми. Тя се запознава с всеки един, ще съжителства с всеки един и тогава и тримата ще се влюбят в нея, тъй като е очарователна жена, модерна и властна. Кристиан де ла Фуенте и Орасио Панчери са двама от братята, а Даниела Ромо тяхната майка. Това са известните до момента актьори. В ефир ще бъде от май.


Какво предстои по Телемундо, САЩ:
1. "Почитателката" (La Fan) е оригинална история на Анхелика Вале, която се завръща след 10 години на малкия екран. Историята се върти около една скромна и весела жена, ревностна почитателка на известния актьор Лукас Дуарте. По стечения на обстоятелствата, фенката влиза неочаквано в живота на идола си и макар в началото Лукас да не й обръща особено внимание, той осъзнава, че има нужда от нея и най-вече от "присъствието" й. От друга страна, почитателката разбира, че Лукас не е перфектният мъж, който допреди си е представяла, че е. Скарлет Ортис, Химена Дуке, Мигел Варони, Хуан Пабло Еспиноса оглавяват тази романтична комедия, която започва на 17 януари.

2. "Любимата на кентавъра 2" (La Querida del Centauro 2) е оригинален супер сериал на Телемундо, оглавяван от Лудвика Палета, Майкъл Браун, Умберто Сурита и Сандра Ечеверия във втория сезон. Йоланда (Лудвика) е привлекателна и интелигентна затворничка, любовница на един от най-важните наркотрафиканти на Мексико, Бенедиктино Гарсия по прякор Кентавъра (Умберто). След като избяга от затвора, тя се влюби в полицая (Браун) и накрая на сезона двамата избягаха заедно от закона и от Кентавъра. Как ще продължи историята? 

3. "Господарят на небесата 5" (El señor de los cielos 5) - най-успешният наркосериал продължава със своя пети сезон. Аурелио Касияс има много врагове, той няма приятели. Отмъщението е ястие, което се сервира студено. Записите започват през 2017 и ще се излъчи след средата на годината. Рафаел Амая, Фернанда Кастийо, Сабрина Сеара, Ванеса Вийела и др. са в главните роли.
4. "Без гърди ДА има рай 2" (Sin senos si hay paraiso 2) - след успешния първи сезон, продукцията се завръща с втори, в който Кармен Виялобос и Каролина Гайтан ще бъдат начело заедно с Фабиан Риос и Катерин Сиачоке. Записите започват през януари, а в ефир към средата на годината. Какво ще стане след завръщането на Каталина "Голямата"? Любовната интрига между майка, дъщеря и един мъж се задълбочава...

5. "Госпожа Асеро 4" (Señora Acero 4) - друг успешен наркосериал, чийто четвърти сезон ще видим през 2017. Каролина Миранда, Мишел Дувал, Луис Ернесто Франко и Габи Еспино се завръщат, за да си уредят сметките с враговете им. 

6. "Война на идолите" (Guerra de Idolos) - първият оригинален музикален сериал на компанията, оглавен от Даниел Елбитар, Мария Леон, Алберто Гера, Алехандро де ла Мадрид. Това е историята на момичета и момчета, които мечтаят да триумфират в областта на музиката. Записите вече започнаха, а в ефир ще бъде след "Почитателката".

7. "Уго Чавес, командантът" (Hugo Chávez, El Comandante) е продуцирана от Sony Pictures. Това е един от най-амбициозните сериали, правени някога. Показва живота на Уго Чавес, лидер, който породи различни мнения и бе отговорен за голямата политическа промяна в Латинска Америка. "Командантът" (El Comandante) ще има световно разпространение. Ще се излъчи по Телемундо в САЩ, по ТНТ за цяла Латинска Америка, по Телефе в Аржентина, RCN в Колумбия и дигиталната платформа Блим на Телевиса. Има общо 60 епизода. В главните роли са Андрес Пара, Стефани Кайо, Габриела Вергара, Жанет Лер и др.

8. "Джени Ривера, пеперудата на квартала" - "Винаги съм сравнявала живота си с метаморфозата на пеперудите". Засега не се знае кои актьори ще играят в този сериал.

A video posted by Mariposa De Barrio La Serie (@mariposadebarriolaserie) onКакво предстои по RCN, Колумбия?
1. "Светлината на очите ми" (La Luz De Mis Ojos) е оригинална история, вдъхновена от живота на успешна певица, която въпреки че не вижда, успява да пробие и да направи успешна кариера. Оглавена е от Лаура де Леон и Едгард Виторино. Вече е изцяло заснета.

2. "Франсиско, математикът" (Francisco El Matematico) e римейк на една от най-успешните колумбийски теленовели. Предвидено е да започне през март. 

3. "Няма да забравиш името ми" (No olvidarаs mi nombre) съдържа 60 епизода, а Ана Мария Ороско влиза в образа на лошата.

4. "Отмъщението" (Revenge) е римейк на американския сериал. Младо момиче търси отмъщение за цялото зло, което са причинили на семейството й. Маргарита Муньос, Мария Елена Дьоринг, Емануел Еспарса и Хавиер Гомес са в главните роли.
5. "Памбеле" (Pambele) е оригинален сериал, посветен на живота на известен боксьор. Хуан Алфонсо Баптиста има важно участие в продукцията.

Какво предстои по Каракол, Колумбия?
1. "Богинята на вайенатото" (La Diosa Del Vallenato)Историята е по действителен случай и разказва за живота на певицата Патрисия Техеран, известна като "Богинята на вайенатото" и която умира в инцидент през 1995 след участието си в известния карнавал на Баранкия, Колумбия. Мария Елиса Камарго ще покаже не само актьорските си умения, но и певческите си.

2. "Надживявайки Пабло Ескобар: прякор ХХ" (Sobreviviendo a Pablo Escobar: Alias JJ) е мащабна продукция, която обещава да бележи преди и след в колумбийската телевизия. Сериалът е базиран на книгата "Джон Хайро Веласкес: прякор "Попай"" - шеф на наемните убийци на страшния колумбийски наркобос Пабло Ескобар. Историята разказва за живота му от момента решава да се предаде на правосъдието, за да спаси живота на жената, в която е дълбоко влюбен. Животът му в затвора се променя изцяло след смъртта на Ескобар, длъжен е да се сдружи стратегически с враговете от миналото, за да спаси живота си. В ролята на ХХ влиза Хуан Пабло Урего.


Какво предстои по Ацтека, Мексико?
1. "Нищо лично" (Nada personal). Мотото е "Не е нищо лично: ако искаш да оцелееш, трябва да убиваш". В нея участват Габриела де ла Гарса, Ерик Айсер, Хорхе Сарате, Ектор Бония, Кика Едгар, Раул Солис и др. Тя е снотки на екшън, политически съспенс и любовно напрежение. Двама млади журналисти успяват да се сдобият със секретна информация, която компрометира прокурора на Мексико и специалния комисионер срещу организираната престъпност на САЩ. Имат доказателства за съдружието им и прането на пари, снимки, на които се виждат с важни наркотрафиканти и документи, доказващи, че с мръсните пари от дрогата спонсорират политическите кампании на двете страни. Журналистите не знаят, че са били разкрити и празнуват в дома на един от тях. 
Професионален убиец влиза в дома им и убива журналистите и една млада жена. Вземат всички доказателства, но допускат една грешка: не знаят, че в този апартамент живее и друго момиче, станало неволен свидетел на случилото се. Една грешка, която се казва Мариана Арагон. В този момент животът й се променя драстично - обвиняват нея за убийството, влиза в затвора, пристрастява се към дрогата и е обсебена да открие какво се е случило във фаталната нощ. Излезнала от затвора, тя е готова на всичко и намира двама съюзници, които помежду си са съперници: Алехандро и Сантяго, те се опитват да открият истината, но и да я покорят. Никой от тримата не си представя, че врагът е много близо - в собственото им семейство и в щата. Това е само политически проблем... Не е нищо лично. Разполага с 80 епизода и предстои да се излъчва от началото на тази година.

2. "Желязната прокурорка" (La fiscal de hierro) - участват Илиана Фокс, Руи Сендерос, Алехандро Камачо, Карлос Феро, Кристиан Тапан, Родриго Качеро и др. Мотото на сериала е "Не е отмъщение. Това е справедливост". "Желязната прокурорка" е историята на Силвана Дуран, жена която се е заклела да улови отговорника за смъртта на баща й - Диего Трухийо, един от най-опасните наркобосове на страната. Силвана започва да работи като прокурор и се омъжва за Ернесто Гуарин, престижен полицай. Силвана е издигната като директор в операциите с антинаркотиците и в компанията на брат си Архемиро са на път да хванат Трухийо. Силвана обаче не предполага, че брат й ще се подведе по една жена и ще предаде собствената си сестра. Изправяйки се не само пред най-големия бос, но и пред собствената си кръв, Силвана търси убежище в Хоакин Муньос, полицай и охрана на прокурорката, който й открадва сърцето. Тя не знае обаче, че той е подставено лице, тъй като е свързан с мафията и ролята му е да приключи с кариерата на прокурорката. Но Хоакин наистина се влюбва, Силвана обаче не може да му прости. Отново предадена, тя губи всичко, но и желанието за справедливост. Ще съдържа 80 епизода и ще се излъчва от 30 януари 2017.

3. "Изчезнала" (Desaparecida) с Маурисио Ислас, Анет Мишел, Андрес Сунига, Диего Солдано, Марсела Хирадо и др. Франсиско е 23-годишен и разбира, че майка му не е тази, за която я е мислил. Оливия Самора е привидно жена със спокоен живот, която изчезва точно преди деня на втората й сватба, отваряйки кутията на Пандора и разкривайки, че семейството й крие много тайни. Синът й започва отчаяно да я търси. Той разчита на помощта на вече оттеглил се полицай и неговата дъщеря Марсела, която учи за детектив. Барбара Торо, сестра на Франсиско и дъщеря на Оливия, признава, че тя и бъдещият съпруг на майка й са имали връзки и Оливия ги е видяла вечерта преди сватбата. Разбира се, че Антонио, първият съпруг на Оливия и баща на децата й, е отишъл на плажа в същата вечер, когато е изчезнала, и й се е обадил, за да се видят. Огорчената леля Хуана тайно завиждала на сестра си Оливия... Четвъртата интрига е, че колегата на Оливия, Пепе Вийела, пристигнал ден по-рано от плануваното, но бил следен от жена му, която твърди, че мъжът й и Оливия били любовници. Как ще се развие тази заплетена история? Какво е станало с Оливия? Всичко това предстои да се разбере в 120-серийната продукция, написана от Себастиан Арау (Първата Дама, Лицето на отмъщението, Самозванка). В ефир се очаква през второто тримесечие на 2017.

Какво предстои по Унивисион, САЩ?
1. "Името й беше Долорес: Джени, която познавах" - другият сериал, посветен на Джени Ривера. Той започва на 15 януари. Участват Лус Рамос, Луми Кавасос, Мария Рохо, Ванеса Бош, Джералдин Галван, а Хуан Солер ще има специално участие.

2. "Пилотът" (La Piloto) с Ливия Брито и Арап Бетке. Йоланда е жена, която мечтае да стане пилот. Съдбата изпълнява това нейно желание, но се оказва, че момичето пилотира самолети, използвани да пренасят дрога в Мексико, Колумбия и Централна Америка. Джон Лусио - годеникът ѝ и инструктор по пилотиране - я предава, за да спаси кожата си. Йоланда търси отмъщение и се заема да контролира бизнеса с наркотрафика. "Пилотът" е вдъхновен по действителен случай и ще се излъчи в началото на годината по УниМас в САЩ.


Какво предстои по Веневисион, Венецуела?
1. "За да те видя по-добре" (Para Verte Mejor) - засега това е единствената обявена венецуелска теленовела. Тя е протагонизирана от Мишел де Андраде и Хосе Рамон Барето.


Коя от всички тези Ви се струва най-интересна и искате да видите у нас?

3 коментара:

  1. 5 ДИВА ЭЕМЯ ПИЛОТЪТ

    ОтговорИзтриване
  2. Трябва вече да се даде зелена светлина за римейка на "Тайните на времето"

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм гледал оригиналната версия на Nada personal("Нищо лично")1996 г. с Ана Колчеро,Демиан Бичир и Хосе Анхел Ямас излъчваха я по телевизия 7 дни озвучена на български беше много интересна...тоз римейк едва ли ще е добре направен като виждам какви бози се правят вече

    ОтговорИзтриване

loading...