loading...

понеделник, 19 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Нимболи прегръща Ананди (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Диса иска да напусне дома на приятелката си, но тя я спира поне до празника на богинята Навратри. По-късно съпругът ѝ се опитва да изнасили Диса, но тя го заплашва с нож. 

В дома се появяват полицаия и разпитват собственика за Диса и Нимболи, но той лъже, че не са идвали - иска да си отмъсти на Диса преди да я издаде. Казва на съпругата си обаче каква е истината - приятелката ѝ иска да се скрие в дома им. 

Съкилийниците на Кундат го пребиват и не спират да му се подиграват. Ананди не може да спре да мисли за дъщеря си и за секунда. Гита и съпругът ѝ решават да разобличат Диса. Примамват я с Нимболи в храма и уведомяват Ананди. Тя веднага пристига с Джаго, среща се с двете, но Диса я спира - казва ѝ, че дъщеря ѝ я мрази. 

Нимболи обаче не е с тях през това време, появява се след малко и се хвърля в прегръдките на Ананди. Ананди я пита иска да ли срещне майка си. Нимболи ѝ обяснява, че като бебе майка ѝ я е хвърлила насред боклука. Не желае да я среща. Диса ги прекъсва и умолява Ананди да остави нещата да се случат плавно. Ананди я кани да иде с тях в Джейтсар и да бъде част от процеса. Жената се съгласява, тъй като това е единственият начин да остане до Нимболи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...