loading...

вторник, 20 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Нимболи заживява при Ананди (21-ви декември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-ви декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ананди пита Нимболи дали иска да живее в нейната къща. След като поглежда Диса, се съгласява. Кундан се опитва да избяга от затвора, но го хващат. Мъжът на Гита не спира да мрънка на Диса, докато си приготвя багажа - казва ѝ, че ако беше отвърнала на предложението му, нямаше да има проблеми сега. 

Джаго успокоява Ананди, че Нимболи ще я приеме добре, ако свикне с нея. Момичето няма търпение да заживее в голямото имение. Цялото семейство я посреща топло. Кало кара Нимболи да каже молитвата и да запали свещите. Детето отново първо иска позволение от Диса, която няма нищо против. 

На вечеря Шивам пита Нимболи защо нарича Диса своя майка, а тя му отвръща, че самата тя ѝ е казала така. Камли се кара с майка си, тъй като обижда Пушкар. Джаго е възхитен колко много е направила Диса за Нимболи. Ананди признава заслугите ѝ, но иска детето си обратно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...