loading...

вторник, 20 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан подписва договор с американците, а Харун е бесен от провала на плановете му (21-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-ви декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

В началото на съвещанието Джихан се появява в централата на холдинга.

Харун и Джандан са извън града. Адвокатката се страхува от бившето си гадже. В жабката на колата, тя вижда пистолет.

Управителния съвет на фирмата започва своето заседание. Дилара е изненадана, че Джихан е във фирмата. Той обяснява кой стои зад всички измами. Той благодари на Дилара, че е ръководила добре фирмата. Джихан индиректно моли бившата си съпруга да му повери поста на управител. Тя се съгласява да остане само член на УС. Всички гласуват единодушно, той да е отново председател на холдинга. Дилара е бясна, че е отстранена.

Харун разказва на Джандан как я е открил. Той си е търсил "дясна ръка" за дейностите си в Истанбул. Спрял се е на нея, защото е бивша съпруга на Йълдъръм и е приятелка на Дилара. След това са се срещнали в Дубровник и Харун е решил да я вземе на работа. Разбрал е, че ще се влюби в него, а това е било предимство за да постигне целите си.

Дилара освобождава мястото си на Джихан. Вдига скандал на бившия си съпруг. Той ѝ казва, че Дилара го е предала. Тя се оправдава, че така се е налагало. 

Джандан все още си мисли, че Харун ще се върне при нея. Тя е готова на всичко заради него. Предлага му да продължи да я използва.

Дилара се оправдава, че го е отстранила от поста заради децата. Джихан пита Дилара, какво е щяла да му каже Джандан. Явно адвокатката е излъгала приятелката си, че не е в страната. Дилара не знае за техния разговор. Джихан звъни на Джандан. Вдига асистентката й. От разговора Дилара разбира, че приятелката ѝ не е в Берлин. Джихан предупреждва бившата си съпруга, да не прави глупости.

Джандан е ядосана, че е отхвърлена от Харун. Той ѝ обяснява, че обича Дилара и е готов да умре за нея. Адвокатката насочва пистолет към него. Харун ѝ отнема пистолета и го насочва към нея. Тя се плаши. Обещава му да излезе от живота им. Той стреля, но пистолета е празен. По този начин Харун ѝ дава последен шанс, за да си мълчи. Джандан е бясна. След като той си тръгва, тя продължава да го заплашва.

Роднините на Дерия имат проблеми. Гюлсерен обещава да помогне на приятелката си. Отива при шефката си, за да ѝ иска аванс. Чийдем ѝ дава. После се обажда на Харун. Съобщава му, че Гюлсерен е поискала аванс. Харун е изненадан, че тя не иска парите на Джихан. Двамата с Чаатай прочуват бивши клиенти на Джандан. Харун научава, че Джихан е отстранил Дилара от директорския пост.

Джандан звъни на Джихан. Той я пита какво има да му казва. Тя отрича. После го лъже, че е искала да го забави за заседанието. Джихан не ѝ вярва. Двамата с Йълдъръм се съмняват,че адвокатката мъти нещо.

Джандан се обажда на Дилара.

Рахми и Суат играят табла. Кериман отнов му се обажда. Иска си парите. Отново заплашва стареца. Дори му дава три дни отсрочка и ще изпрати видеото. Суат е шокиран. Рахми има план как да разкара сестрата на Йозкан.

Джандан казва на приятелката си, че е направила аборт. Дилара ѝ съчувства. Адвокатката измисля, че е имала увлечение за една нощ. Дилара я пита, какво е искала да каже на Джихан. Джандан се оправдава, че го е направила за да закъснее за заседанието на УС, но Дилара се съмнява в приказките ѝ.

Харун разпитва любимата си за разговора им с Джандан и как бившия ѝ съпруг се е върнал на председателския пост. Дилара му казва, че Джандан постоянно я лъже. Съобщава на Харун, че адвокатката е направила аборт. Той е шокиран. Предупреждава любимата си да стои далеч от Джандан.

Хазал отново се държи грубо с шофьора. Гюлсерен го забелязва и се ядосва.

Джихан дава пресконфернеция, на която обявява новото съдружие водеща туристическа фирма.

Харун разбира, че врагът му продава 20% от акциите на фирмата. В това време Джихан си стиска ръцете с новите си партньори. Харун се амбицира да купи този пакет.

По телевизията съобщават, че Джихан е подписал договор с американците. Заедно ще изградят хотели и яхтени пристанища. 

Харун е шокиран, разбирайки за сделката сключена от Джихан.

Дилара и Джнадан също коментират новото сдружение.

Рахми също се радва за сина си.

Харун решава да предложи брак на Дилара.

Озан също е положително изненадан. Приятелят му го кара да отиде и да сподели радостта на Джихан.

Джандан заявява на Дилара, че не е трябвало да се развежда. Още повече, че Гюлсерен ще стане съпруга на Джихан и ще ѝ отнеме богатството. Дилара решава да се върне на работа в офиса си, за да не позволи нейната съперница да забогатее.

Хазал споделя с Джансу радостта си успеха на баща им. После предлага на момичето, да си поговорят след часовете. Джансу се чуди каква ли ще е темата на този разговор.

Джихан се радва, че синът му е до него в този радостен момент. Озан му казва, че е бил много сърдит, защото е научил за годежа с Гюлсерен от интернет. Джихан се извинява на сина си. Двамата се прегръщат. Дилара се появява на партито. 

Гюлсерен се радва. Джихан я кани на вечеря. 

Дилара пита Джихан, защо не знае за това съдружие. Той дори я насърчава да се върне в офиса си. 

Гюлсерен си тръгва по-рано от работа. Чийдем отново докладва на Харун. Пита го до кога Гюлсерен ще работи там.  Харун решава да се запознае с нея.

Хазал настига Джансу по стълбите. Пита я, дали след като се оженят Джихан и Гюлсерен, е мислила коя къде ще живее.Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...