loading...

понеделник, 26 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Дамини напада и удря Акаш (27-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (27-ми декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну моли Нани да уважава съпругата му. Мукта и тя се намесва и казва на баба си да престане. Добавя, че без Вишну не би могла да вземе документите. Тя продължава, че Вишну ѝ е помогнал и толкова. Мукта плаче. Дамини я моли да се успокои. Тя казва, че Вишну е спрял баба ѝ да каже нещо погрешно за нея и него. Тя добавя, че Вишну е мил и интелигентен и Митхи е късметлийка със съпруг като него.

Вишну и Митхи са в колата. Тя му благодари. Вишну ѝ отговаря, че това е негово задължение. Той ѝ казва, че когато е готова може да говори с баба си и да ѝ разкаже истината. След това той ще реши какво да прави. Дотогава ще живеят като съпруг и съпруга.

Екадеши оттегля обвиненията си. Тя си казва, че след смъртта на съпруга си, сега не може да си позволи да изгуби и Акаш. Ратхор е пуснат под гаранция и се прибира вкъщи. Всички го посрещат.

Дамини решава да отиде да съобщи добрата новина на Митхи и Вишну. Тя влиза в дома на Бундела и се качва по стълбите. Забелязва стая с много снимки на Митхи и решава, че това е тяхната стая. Тя е шокирана да види Акаш да спи в леглото с портрет на Митхи. Ратхор и Мукта разговарят. Той иска да каже истината на всички, но Муку го спира.

Дамини започва да удря Акаш. Казва му, че е двуличен. Добавя, че един ден прави добро, но в следващия се е настанил тук в дома на внучка ѝ и иска да я унищожи. Тя започва да чупи снимките. Пита го дали е редно да обича съпругата на друг. Отново получава болки и Акаш се опитва да ѝ помогне. Тя категорично отказва. Той излиза от стаята да търси помощ.

Тапася чува разговора на Муку и Ратхор и го пита защо иска да разруши връзката на Митхи и Вишну. Те са щастливи един с друг. Ратхор ѝ отговаря, че се преструват добре, но не са щастливи. След сватбата Вишну обича Мукта, а Митхи – Акаш. Той добавя, че това не е никаква връзка, а те трябва да им помогнат да разберат, че така не може да продължава. Децата са млади и нямат силата да съобщят истината. Но възрастните имат тази власт. Тапу му отговаря, че има две дъщери и не може да съсипе живота на Митхи заради Мукта. Ратхор ѝ казва, че той иска да върне усмивките и на двете.

Акаш моли Касап да му помогне. Вишну също вижда Дамини. Тя иска обяснение какво прави Акаш тук. Вишну е шокиран да види снимките. Акаш се обръща към Дамини. Казва ѝ, че никой не е в състояние да изтръгне Митхи от сърцето му. Той добавя, че Вишну не обича Митхи, а връзката им е по задължение. Агарт е бесен от освобождаването под гаранция на Ратхор. Той иска да прати убийци при него. Екадеши му забранява. Тя му казва, че кръвопролитията са достатъчно.

Вишну отвежда Дамини в дома ѝ. Митхи се прибира и вижда безпорядъка. Тя пита Акаш какво се е случило и той и отговаря, че Дамини е била тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...