loading...

понеделник, 26 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Урмила припада (27-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (27-ми декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Нимболи отказва новата дреха от Ананди, но въпреки това Диса продължава да я държи изкъсо. Иска да я подстриже късо, но Ананди я спира. Признава пред детето, че тя е истинската ѝ майка, но Диса я обвинява, че е лъжкиня - всичко това обаче е само сън на Диса. 

Харки започва да се ядосва на Кундан, задето не се държи добре и не подобрява положението си. Споделя това с Камли. По-късно свекървата кара Урми да изпере, въпреки че момичето не се чувства добре. Припада. Камли и Пушкар я водят на лекар. Той ѝ казва, че има нужда от непрестанна почивка. 

Ананди подарява телефон на Нимболи. Нимболи го изпуска, а Диса го дочупва, за да се скара Ананди на детето. Ананди вижда счупения телефон, но не казва нищо на дъщеря си. Дори обещава да ѝ купи нов. Камли се кара на майка си, задето кара Урми да работи. Въпреки това, Харки я кара да донесе вода. Урми категорично отказва. Харки ѝ посяга, но Урми я заплашва. 

Всички отиват на делото на Акираш. Диса се радва да види Камли. Споделя ѝ последните събития около Нимболи и Ананди. Камли я съветва да не допуска майката и дъщерята да се сближат и Диса да остане съвсем сама, да изгуби единственото, което има - Нимболи.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...