loading...

понеделник, 26 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Прострелват Озан (27-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (27-ми декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Озан остава у Зейнеп през нощта. 

Във вилата Дилара е отчаяна. Харун й се обажда, казвайки ѝ, че я чака пред имението. Тя не е спала цяла нощ. Двамата отиват на закуска. Дилара се оплаква, че цяла нощ не е успяла да се свърже с Озан. Харун я успокоява. Настоява да дадат малко време на младежа. Дилара не знае къде е отседнал синът й. Решава да съобщи на Джихан за връзката ѝ и за това, какво е направил Озан. Харун предлага на Дилара да се оженят. Тя е изненадана. Той ѝ обяснява, че щом всички ще научат за връзката им, нека да знаят, че ще се оженят. Подарява пръстен на любимата си. 

Дениз излиза рано сутринта. Майка му го кани на закуска. Моли го да занесе баничките, които е приготвила на Джансу. Дениз иска да прекрати връзката си, заради разликата в социалното положение между двамата. Майка му дава съвет да се бори за любовта си.

Рахми поръчва на Кериман като отива на работа да напазарува хранителни продукти и да приготви закуска. Когато тя излиза от дома си, Йозкан се събужда. Тръгва да я гони, но сестра му вече е навън, Йозкан се развиква от балкона.

Зейнеп носи чай на Озан. Пита го дали е спал добре на канапето. Момичето все още се чувства задължено на младежа. 

Джансу също става. Джихан ѝ съобщава, че скоро с Гюлсерен ще се женят. Двамата закусват.

Дилара се обажда на бившия си. Тя му съобщава, че Озан не се е прибирал в къщи. Моли Джихан да се видят и да поговорят.

Озан предлага на момичето да я закара до работното ѝ място. На излизане от кооперацията бившият съпруг на Зейнеп ги пресреща. Двамата с Озан се скарват. Тогава Бюлент вади пистолет и стреля. Озан е ранен. Зейнеп е в паника. Бившият й съпруг си тръгва пред очите на всички.

Дилара пристига в офиса на фирмата. Сваля си пръстена подарен от Харун. Отива при бившия си съпруг. Той я пита какво е станало. Преди да започнат разговора, телефонът на Джихан звъни.

Дерия и Гюлсерен се опитват да отстранят повреда в отоплението.

Дилара казва на Джихан, че си има приятел. Той се съмнява в нейната вярност. Тя съобщава, че мъжът до нея ѝ е предложил брак. 

В това време по телефона му съобщават, че Озан е прострелян.

Гюлсерен се е простудила. Хазал й казва по-бързо да се оженят с Джихан, за да се махнат от това бунище. Гюлсерен се ядосва. Опитва се да извини дъщеря си пред Серкан и Дерия.

Откарват Озан в болницата. Дилара и Джихан са силно притеснени. Двамата също отиват в болницата. Дилара едва не припада от притеснение.

Дерия споделя с приятелката си, че Хазал е права. Гюлсерен се ядосва. Дерия настоява по-скоро двамата да се оженят. Настоява Гюлсерен да се обади на Джихан. Тя го прави. Но в това време лекарят им казва, че Озан влиза в операция с опасност за живота. Джихан не отговаря на обаждането и Гюлсерен се сърди. Ядосва се и отива на работа. Йълдъръм пристига в болницата. Научава за състоянието на Озан, но не им носи добри новини за извършителя. Джихан се съмнява в Харун. Кълне се, че ако има нещо общо ще го убие.

Бахтияр взима момичетата от училище и им съобщава лошата вест. Джансу казва на Гюлсерен, какво се е случило с брат й. 

Харун отива при Джандан. Опитва се да разбере, какво е правила предната вечер. Адвокатката му отговаря уклончиво. Харун я обвинява, че е изпратила Озан в дома му. Джнадан се опитва да се оправдае. Той я предупреждава за последен път. Чийдем се обажда на Харун. Съобщава му какво се е случило с Озан. Джандан не може да повярва, че младежът е прострелян.

Момичетата отиват в боницата.

Кериман се опитва да храни Рахми. Той я навиква. Изпраща я да работи. Тя обаче мрънка. Рахми не издържа и я кани да закусят заедно. В това време Джихан съобщава на баща си за инцидента с Озан.

Гюлсерен също пристига в болницата. Операцията на Озан продължава. Дилара е пред нервен срив. Двамата с Джихан се прегръщат. Гюлсерен ги вижда. Решава да си тръгне. Сяда на една пейка пред болницата, за да се успокои. Вижда, че полицаят и Йълдъръм пристигат. 

Рахми също пристига в болницата. Вижда отчаяната Гюлсерен и ѝ вдига скандал.

Полицията е установила кой е извършителят. Разказват, че престъплението е извършено от ревност. Зейнеп също е ранена и е в болница. Убеждават Джихан, че всеки момент ще заловят извършителя.

Дениз се обажда на Джансу. Тя е разстроена. Момчето иска да отиде при нея в болницата. Дениз ѝ казва, че много я обича. Хазал става свидетел на разговора им.

Операцията на Озан е приключила. Лекарите допускат, че куршумът може да причини трайни увреждания на момчето. Ще оставят Озан в кома, за да го наблюдават. Дилара припада.

Джансу се моли за здравето на брат си.

Солмаз и Алпер отиват в болницата. Питат Джихан за състоянието на Озан. Той отговаря на въпросите им и ги отпраща. 

Гюлсерен е ядосана и болна.. Все още не може да приеме гледката в болницата. Установила е, че между Дилара и Джихан има здрава връзка и това са децата. Дерия я упреква, че има много голяма гордост. Казва на Гюлсерен, че е нормално това, което е видяла. Дерия упреква приятелката си, че от месеци бяга от Джихан. Гюлсерен се съгласява с доводите ѝ. Признава, че е наранила Джихан. Обажда му се по телефона.

Джихан и Ялдъръм отиват в квартала, където е станал инцидента. Разговарят със свидетел на стрелбата. Той разказва всичко. Хвали Озан за постъпката му.

Джихан е съсипан. Едва стои на краката си от нерви, напрежение и мъка.

Чаатай показва на Джандан, документи, че е предала свой клиент.

Харун се обажда на Дилара. Хазал вдига,  но дава телефона на майка си. Харун иска да бъде до Дилара, но тя му казва да не го прави. Джихан влиза по време на разговора. Пита бившата си съпруга с кой говори. Тя го лъже, че е нейна приятелка. Дилара моли момичетата да се приберат заедно с Рахми...

Хазал се прибира у Гюлсерен, но се прави, че не я забелязва...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...