loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Летисия унижава Иняки (29-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Иняки успява да си определи среща с Ана Летисия и я кани на вечеря. След няколко питиета, той започва да прави комплименти на Ана Летисия и ѝ казва, че е много красива. Тя подозира, че Иняки има други намерения и му дава аванс. Той се приближава и я целува, а Ана Летисия не се отдръпва.

След страстната целувка, Ана Летисия „сваля от небесата“ Иняки и го обижда с думите, че е един бедняк, който няма пари и може да се смята за щастливец, че е успял да я целуне. Предупреждава го, че това няма да се повтори и отново го обижда.

Даниел е възмутен от заплахите на Ана Летисия. Не може да повярва, че Марсело е жив и че може да му го върне, ако научи, че е бил любовник на Ана Летисия.

Марибел упреква Орландо, че се е появил в пансиона на Доня Ремедиос, само за да може да бъде заедно с Ана Лусия. Орландо ѝ обяснява, че я търси само като приятелка. Положението се променя, когато научава, че Сантяго е заминал за Коста Параисо и е оставил Ана Лусия. Той вярва, че може да има шанс с нея.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...