loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Пребиват Ананди (29-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ананди моли Нимболи да бъде изслушана без присъствието на останалите. Диса казва, че има доказателство, че Акираш е убил съпруга и - още притежава негови вещи от злополучната нощ. Нимболи е много изплашена, че трябва да се срещне с Акираш, но Диса я успокоява, че просто ще трябва да отговори на няколко въпроса. 

Диса кара Урми да помоли родителите на Гопал да свидетелстват срещу Акираш. Те обаче са пребити от хората му. Нимболи е много изненадана, че Ананди може да кара кола, въпреки че е жена. Иска и тя да се научи. 

Бащата на Урми свидетелства срещу сват си. Казва, че той е настоявал да ожени децата млади и е скрил за първия брак на Кундан. Кундан, без да иска, се изпуска, че наистина е женен два пъти и че баща му е искал зестра от родителите на Урми. 

Хората на Акираш пребиват Ананди и отвличат Диса, но Нимболи успява да избяга. Дамудар я настига и вдига меча си срещу нея. Джаго и адвокатът са много притеснени, че съдията ще изгуби търпение, ако се наложи да чака много. Харки и Акираш са доволни от така стеклите се обстоятелства. Надяват се Нимболи вече да е мъртва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...