loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Хавиер отваря сърцето си пред Ана Лусия (30-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Ана Лусия и Хавиер се срещат на репетицията на Дансаире. Анибал им отпуска няколко минути за почивка. Хавиер уверява Ана Лусия, че тя е най-добрата и ще впечатли всички. Тя, обаче, е натъжена, защото не получава подкрепа от майка си. Тя отбелязва, че при Хавиер е различно, тъй като той може да разчита на подкрепата на баща си и е посветен изцяло на това.

Хавиер се съгласява с Ана Лусия и споделя, че от съвсем малък се е посветил на цирка, също като баща му и брат му Иняки. Ана Лусия се възползва от момента, за да му каже, че вече се е запознал с Иняки и баща му. Хавиер решава да ѝ разкаже малко повече от миналото им.

Рамиро, Сантяго и Иняки откриват, че някакви Алварес де Кастийо са поканени на представлението на Дансаире, по време на което Ана Лусия ще представи своето шоу. И тримата са наясно, че е много опасно те да присъстват и са съгласни, че трябва да направят нещо, за да попречат на Ана Лусия и Ана Лаура да се срещнат по време на това шоу.

Ремедиос убеждава Соледад да отидат на представлението на Дансаире, но тя не знае, че на това представление ще присъства и Ернестина, истинската баба на Ана Лусия.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...