loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Митхи се запалва (30-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну ѝ отговаря, че Акаш е много лош човек. Мукта ѝ казва, че знае само, че той – Вишну – е съпругът на по-малката ѝ сестра. Акаш се намесва и казва, че ще му прости, защото са роднини. Мукта го кара да се извини на годеника ѝ. Вишну е шокиран. Идва и Митхи и Мукта я пита с какво право съпругът ѝ се намесва в нейните отношения и защо е толкова загрижен за нея. Акаш пита Вишну след като той е толкова близо до съпругата си, защо му пречи да прави същото с Мукта. Двамата са сгодени и ще се омъжат съвсем скоро. Митхи пита Вишну какво прави. Нали е оставил Мукта в миналото си. Тя добавя, че не иска да ѝ отговаря, но да отговори на себе си. Все още може да се направи нещо и не всичко в този живот е морал и ценности.

Тапася дава подаръци на Митхи у Мукта за Дивали. Ратхор също. Той казва на Митхи, че това е първият Дивали след сватбата ѝ, и последният на Мукта преди да се омъжи. Идва и Акаш. Ратхор го поздравява, Нани и Джоги също. Всички празнуват Дивали.

Митхи и Мукта са сами в някакво помещение, за да вземат фойерверки. Митхи ги хвърля на земята и казва, че Муку постъпва детински. Тя продължава, че е започнала много опасна игра и след няколко дни ще се омъжи. Животът ѝ ще бъде унищожен. Мукта ѝ отговаря, че за разлика от нея, тя е много щастлива, докато Вишну никога няма да направи Митхи такава. Една завеса се подпалва от горяща дия. Скоро всичко е в пламъци. Митхи и Мукта пищят. Вишну вижда пожара и крещи Мукта. Тя лежи в безсъзнание. Вишну влиза сред горящата къща и спасява Мукта като я носи на ръце.

Джоги телефонира на пожарната, а Дамини се притеснява за Митхи. Вишну извежда Мукта и всички са много изплашени за състоянието ѝ. Идва и Акаш. Дамини е шокирана да види Вишну. Тя го пита къде е Митхи, а Акаш разбира, че Митхи е в горящата къща. Той се спуска да я спасява. Сарито ѝ гори и той гаси огъня с ръцете си. Най-сетне успява да я изведе навън. Докторът уверява всички, че и двете са добре. Те са замаяни от дима, но скоро ще се оправят.

Вишну е сам. Ратхор идва при него и го пита ако една жена гори, какво би трябвало да направи съпругът ѝ. Вишну мълчи, а Ратхор му казва да бъде мъж и да говори. Добавя, че сега е моментът да говори.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...