loading...

понеделник, 5 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот":Освобождават Рахми, защото прокурорът се сдобива с видеото от компютъра на Тео (6-и декември)

 

Прочетете какво ще се случи утре (6-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара пристига във вилата, за да търси компютъра.

Йозкан и бебето се връщат у тях. Канят Деинз на обяд у тях. Кериман отново мърмори. Казва на Джансу, че Дениз е хубаво момче. Йозкан разпитва младежа за семейството му. Кериман се интересува с какво се занимава. Той отговаря че учи и работи.

Джихан е на вечеря с Гюлсерен и Хазал. 

Дилара се приготвя за телевизионно предаване на живо. Тя моли водещата да не задава въпроси относно Джихан.

Джандан разбира, че Дилара не е открила компютъра. Харун я прекъсва.

Дилара влиза в студиото. Предаването минава с успех. Журналистката отново кани събеседничката си, но тя отказва.

Джихан моли Хазал за извинение. Тя е изненадана, че той иска да я припознае. Той моли Хазал да се опита да живее своя живот и да не прави лоши неща. Джихан с интерес следи разговора с Дилара по телевизията. Харун и Джандан също. Адвокатката ревнува бизнесмена от бившата му любима. Той си тръгва.

Гюлсерен прави забележка на Хазал, заради нейната алчност. Момичето заявява, че иска живота на Джансу, уважение  и внимание. После гони майка си от стаята.

Джихан се прибира и вижда, че в къщата е тършувано. Веднага се съмнява в съпругата си.
Харун разговаря с Дилара по телефона. Поздравява я за блестящото интервю. Кани я да отиде при него. Дилара му отказва. Той й обещава, че ще бъде настоятелен, докато приеме да се срещнат.

Хазал отново крои планове срещу Джансу. 

Алпер недоволства от интервюто. Той завижда на хората, които коментират положително. Солмаз предлага отново да повторят теста.

Освобождават Рахми от затвора. Джихан разбира, че Озан е взел компютъра.

Дилара е изненадана, че Рахми е излязъл от затвора. Поздравява го. Озан е с него. Дилара пита сина си как е помогнал на дядо си. Момчето мълчи. Рахми й казва, че Джихан и тя нищо не са направила, но е радостен, че внук му го е освободил.

Дилара съобщава на адвокатката, че Рахми е на свобода. 

Алпер отива в офиса на Дилара. Тя го гони, но Алпер си тръгва многозначително.

Джихан разбира, че Озан е изрязал кадрите с Хазал от клипа. Момчето благодари на Харун, за това, което е направил с видеото.

Йозкан споделя с Енгин как е взел сина си. Съжалява, че е послушал Кериман.  В това време карат за ремонт луксозна кола. Йозкан иска да направи едно кръгче с нея, но Енгин го спира.
Дилара получава странен пакет - албум със снимки от миналото, изпратен от Хазал с молба за извинение и прошка. Дилара се разчуства.

Джандан съобщава, че видеото е изпратено на прокурор. Дилара отива при адвокатката.

Озан споделя с Джансу, че е прекъснал, защото не може да се опомни. Постоянно мисли за семейните проблеми. Джансу му прави забележка. Тя също е много объркана.

Джандан казва, че Озан е предал доказателството на прокурора. Дилара на свой ред се възмущава, че синът й много се е променил. Преди това е поискал заем, за да плати гаранцията от неин стар приятел. Джандан е шокирана, но се овладява...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...