loading...

петък, 9 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Изнудват Бахар


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Фериде и Тунч тръгват по пътя на миналото, в търсене на отговори за случващото в семейство Козан. Двамата установяват, че Ейлюл вероятно е тяхна сестра. 

Дилек започва да разпитва за пожара, случил се в холдинга преди 18 години. Тя дори открива пожарникаря, спасил двете момичета, но човекът не помни да е виждал Осман Козан около холдинга във фаталните часове. 

Зухре проследява Дилек и също се среща с пожарникаря. Установява, че той наистина не знае какво се е случило в компанията през фаталната нощ. Привиква в кабинета на Тунч и Ялъч — служителят, който е подкупила, за да запази истината в тайна. И настоява да потвърди уговорката им да пази мълчание за случилото се. 

Фериде разбира, че Ейлюл може наистина да е нейна сестра. От психиатъра й тя научава, че момичето е направило опит за самоубийство. За да не пострадат отношенията й с Джунейт обаче, отказва да я признае за своя роднина. 

В същото време Тунч споделя с нея и Дилек подозренията си, че майка му и баща му имат връзка с пожара. Той открива, че Осман е правил големи преводи на името на Ялъч. Зухре не се издава, но синът й успява да сложи подслушвателни устройства в кабинета си. И след поредната среща между майка му и мъжа, разбира, че става дума за уличаваща касета. 

Непознат мъж прониква в дома на Бахар, но тя го залавя. И открива, че това е същият човек, когото е спасила — Джесур. Той се измъква с оправданието, че е искал само да се погрижи за нея, но тя не му се доверява напълно. Той и Сонер се опитват да измамят семейството, като поискат откуп, за да го върнат. Козан събират сумата, но искат доказателства, че мъжът е жив.

Саид настоява Кадер по-скоро да му стане съпруга, но тя изпитва сериозни колебания…

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...