loading...

четвъртък, 22 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Бахар доказва, че Кемал не е загинал


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Бахар доказва, че Кемал не е загинал, а Фериде разбира истината за пожара. Джунейт опитва да й помогне.

Бахар разкрива истинската самоличност на Левент. Дрогира го и подозренията й, че Кемал е жив, се потвърждават. Свързва се с полицай, който й помага да вземе видеозапис от болницата. Вижда се как Сонер краде тяло от моргата. Джесур я лъже, че ще й помогне да заловят престъпника. Тя се доверява и му дава записа.

Сестрата на Джесур удря, без да иска Кемал. Той изпада в безсъзнание и оставя на пътя до мястото, където е бил затворен. Инджи го намира и започва да се грижи за него. Щом отваря очи, разбира, че е получил амнезия. Нарича го Дениз и двамата се сближават.

Кемал обаче в себе си усеща, че нещо не е наред и това не е истинският му живот. Берат подслушва Сонер и Джесур. Открито подозира, че те са похитили съперника му. От една страна предлага подкрепа на Бахар, от друга изнудва Джесур. Злодеят му предлага пари, за да не покаже снимките му със Сонер. Той приема парите и не пропуска възможност да бъде до бившата си жена.

Фериде търси доказателство, че Козан са отговорни за съдбата на семейството й. В същото време Джунейт проследява баща си. Осман заплашва Дилек, после твърди пред сина си, че тя има проблем с дрогата. Младият мъж не му вярва и след като говори с нея научава истината за пожара. Решава да намери касетата, която доказва престъплението.

Бахар рискува да загуби подкрепата на свекърва си. Зухре я вижда в колата на Джесур и тя подозира, че снаха й мами Кемал.

Източник: ТВ Сага

2 коментара:

  1. ne namiram kiriman ot "parampar4a" kak i sa realnite imena. da bqxa pone do istinskite,sa6to i artisti4nite im imena na aktörite,za da ylesnqt xorata,po-dobre da si namirat lübimite.

    ОтговорИзтриване

loading...