loading...

понеделник, 26 декември 2016 г.

Къде е Адела Нориега?


Къде е Адела Нориега? Това е въпросът, който си задават много хора и до днес...


Мексиканската актриса, която беше една от най-обичаните благодарение на теленовели като "Право на любов", "Изворът", "Истинска любов" и др., последно се снима в "Огън в кръвта" през 2008. Оттогава, вече минаха осем години, не се знае абсолютно нищо за нея. 

Отдалечена напълно от телевизията, Адела води доста тайнствен живот. Винаги е било така. Дори когато се снимаше в теленовели, Нориега едва говореше за лични неща, тъй като от самото начало на кариерата си тя разграничи личния и професионалния си живот.

Припомняме, че Адела Нориега дебютира през 1984г. в "Principessa" и "Хуана Ирис" през 1985г., където играе младата злодейка. Първата си главна роля постига в сериала "Йесения" през 1988г. През цялата си кариера има 11 главни роли и 2 млади злодейки. Тя се превърна в любимата актриса на продуцентката Карла Естрада. Играла е в нейните продукции "Петнадесетгодишна", "Мария Исабел", "Право на любов", "Изворът" и "Истинска любов". 

Едуардо Янес е единственият, с когото е играла два пъти - в "Сладко предизвикателство" през 1988г. и в "Огън в кръвта" през 2008г.  Говори се, че е реализирала кастинг за "Истинска любов" през 2013 с Едуардо Янес и Себастиан Рули и спечелила ролята, но била отказала заради други работни ангажименти. 

Сигурно е едно - че актрисата живее в САЩ и много рядко се вижда на публични места, дори папараците не могат да я уловят. Въпреки че има доста профили с нейното име, нито един не е нейн. През октомври навърши 47г. и изглежда, че няма намерение да се върне в теленовелите. Поне не в близко бъдеще.

Феновете й обаче не губят надежда... Актрисата остави пространство, което ще се запълни трудно. От хиляди хора тя е смятана за "Кралицата на теленовелите".

Изглежда по-зряла, но не по-малко красива, нали?
Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...