loading...

събота, 24 декември 2016 г.

Вие пожелахте: Хуан Солер


Никой не може да му устои. Хуан Солер е перфектната комбинация от очарователен мъж с ослепителна усмивка, завидна интелигентност и огромно сърце. 


Роденият в Аржентина актьор е син на испанци. Хуан Солер започва да жъне успехи първо в света на спорта - като тийнейджър той е част от Националния отбор на Аржентина по ръгби. И днес продължава да е фен на този спорт, който изоставя, за да продължи да се развива като модел и актьор. Дебютира в театъра през 90-те в родната Аржентина, но животът му се променя за кратко време. Започва да работи в телевизията и го прави по възможно най-добрия начин - в Телевиса, Мексико.

Започва с малки роли в "Едно и също лице" и "Акапулко, тяло и душа". През 1996г. получава първата си главна роля в "Лабиринт от страсти". Играе с Вероника Кастро в "Малко село, ад голям". Теленовелата "Другата" е една от най-успешните му теленовели. Следват "Любовен облог", "Най-красивата грозница", "Дума на жена". "Когато се влюбиш" е друг хит в актьорската му кариера.

През 2013, за изненада на мнозина, Хуан Солер подписва ексклузивен договор с Телемундо и заминава с цялото си семейство за Маями. Първата теленовела, която оглавява, е "Мъж под наем" със Соня Смит. След това, през 2014, играе лошия в "Кралица на сърца" с Еухенио Силер и Паола Нуньес. 

Актьорът има дъщеря Валентина, която живее в Аржентина. На 20 декември 2003 той се жени за актрисата Маки, от която има две дъщери - Миа на 12г. и Асул на 9г. Именно заради дъщерите им, Хуан и Маки Солер решиха да се върнат да живеят в Мексико, за да могат да израснат сред тяхната култура. И през новата година няма да липсва работа на Хуан Солер. Предстои му да се снима в сериал и теленовела.

Хуан и Маки обичат да влизат в образа на Купидон и да събират сърца. Те са "виновниците" Жаки Бракамонтес и съпругът й Мартин Фуентес да са заедно, както Лудвика Палета и Емилиано Салинас. Сега при завръщането си в Мексико кои ще са следващите им "жертви"?

Image result for juan soler
- Какво те мотивира да замениш спорта за моделството и актьорството?

Бях модел още от 14-годишен, а решението да стана актьор дойде, защото беше единственият начин да живееш много живот в един. Исках просто да живея чужди животи.

Image result for juan soler
- Как стигна до Телевиса?
Един ден на едно прослушване прочетох в списание, че най-голямата компания за теленовели е Телевиса. Реших, че най-доброто за кариерата ми е да се пробвам там. Така заминах за Мексико и потърсих възможност.

- Пред какви изпитания се изправи в началото?
От непознаването на обичаите до самотата да започнеш нов живот в непозната страна.

Image result for juan soler
- Когато започваше кариерата си, представяше ли си, че ще се превърнеш в един от най-обичаните актьори?
Когато започваш нещо, даваш най-доброто от себе си. Ако дойде признанието, ти остава само да благодариш, да продължиш да работиш и да се отдаваш както първия ден.

Related image
- Ако трябваше да отличиш един от героите си, кой би бил?
Към всички пазя голяма обич. Бих казал, че теленовелите, които са ме белязали, са "Лабиринт от страсти", "Другата", "Любовен облог" и "Когато се влюбиш". 

Image result for juan soler
- "Когато се влюбиш" е един от най-големите ти хитове. Какво беше да работиш със Силвия Наваро?
Да работя със Силвия в този специален за мен проект бе едно от най-хубавите ми професионални преживявания. Силвия е и ще бъде специален човек в живота ми и в този на семейството ми.

Related image
- В "Мъж под наем" играеш със Соня Смит. Как ти се стори тя и целият състав?
Соня е много добра актриса и голям човек. Имаме голяма химия. Целият екип беше много добър и добре избран.

- Как се чувстваше в "Кралица на сърца"?
Бях много доволен. Правил съм доста теленовели и имам доста главни роли, но в "Кралица на сърца" изиграх първия си злодей. Имах нужда да пусна тази лошотия, която държа в себе си (смее се). Виктор де Роса не умее да се влюбва, той само притежава нещата. Това го прави интересен. Той е прелъстител, обича да кара другите да страдат и да го отхвърлят. Лошите роли не са лесни, трябваше да се подготвя, разследвах, създадох психологически профил на героя. Лошотията на този герой отива по-далеч от самото зло, затова тази роля е специална.

Image result for juan soler
- Започваш в театъра, играеш и в телевизията... искаш ли да се пробваш в киното?
Не. Никога не съм искал и не е било цел в кариерата ми. Преди всичко винаги ще е театърът. Там се чувствам най-добре. Но може би ще се реша и ще потърся възможност да се явя на кастинг за филм.

Image result for juan soler
- Аржентина е твоята родина, родителите ти са испанци, но смяташ Мексико за твой дом. Защо?
Не е само една причината. Влюбих се в обичаите й, в хората й, в пейзажите... Там се запознах и с любовта на живота си Магдалена (Маки). Оженихме се и там се родиха дъщерите ни Миа и Асул.

- 13 години любов... Какъв е ключът за това?
Смях, подкрепа и много любов. Трябва да се държим добре един с друг, да сме морални и отговорни. Жена ми е красива, но не съм изобщо ревнив. Маки е прекрасна. 

- Защо решихте да се върнете в Мексико?
Животът в Маями е по-тежък, децата растат по-самотни. Въпреки че Маями е много по-латино, по-испаноговорящ град, ритъмът на живот, който се налага да живееш там, е напълно различен. Основната причина е бъдещето на дъщерите ни. Липсваше им качеството на мексиканските учители, училището. Те искаха да се върнем, бяха отчаяни, тук са приятелите им. Аз разглеждам проекти в Мексико и искаме тук да продължим живота си.

- Какво ти предстои?
Имам участие в сериала, посветен на певицата Джени Ривера. (Която загина в самолетна катастрофа преди четири години). Героят ми е много важен в живота на Джени, последният й съдружник, който имаше. Много е емоционален персонажът и се радвам много да го правя. Сериалът се казва "Името й беше Долорес, Джени, която познавах" и премиерата е на 15 януари /неделя/ по Унивисион. През 2017 ще се излъчи и един чуждестранен филм, в който имах важно участие.

- В теленовела ще те видим ли скоро?
В момента това правя, оглеждам се, има много добри предложения и мисля, че през февруари се връщам в телевизионното студио.

Хоби: мотоциклети

Любима книга: "100 години самота" на Габриел Гарсия Маркес


Image result for juan soler novelas

Image result for juan soler novelas

Related image

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...