loading...

вторник, 13 декември 2016 г.

Отново заедно - Марджори де Соуса и Хулиан Хил


Хулиан Хил и Марджори де Соуса са заедно пак, след като актьорът прекара няколко месеца в Испания по работа.


Хил използва социалните мрежи, за да покаже срещата с любимите си същества по доста забавен начин. На публикуваната снимка Хулиан позира сякаш той е бременен, а лицето на Марджори издава изненада. "Най-накрая тримата заедно", написа аржентинецът. 


Сега, след като се събраха, двойката подготвя посрещането на малкия Матиас, който ще е трето дете за Хулиан и първо за Марджори.

Венецуелката е спокойна с идването на най-големия подарък в живота й - бебето й. Следва съветите на доктора и близки нйни приятелки. Прави упражнения, каквито й е препоръчал лекарят. Наслаждава се на семейството си, заедно с половинката си се грижат за детайлите по дома им и се подготвят за този нов етап на радост, който им предстои. "Искам да имам 4 деца, но ще вървим стъпка по стъпка. Да видим как ще се справим с първото", споделя красавицата. 

Марджори е известна с ролите си на лошата в историята, както и с тези на добрата, но най-добрата роля за нея е тази да бъде майка. "Най-голямото предизвикателство сега за мен е да съм най-добрата майка, това ще е най-важната и очаквана роля в живота ми". 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...