loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

"До смъртта" - "И отвори портите на миналото..."


"И отвори портите на миналото", е мотото на новия сериал "До смъртта" с Енгин Акюрек и Фахрие Евджен.

Поредицата започва своето излъчване до броени седмици, като точна дата ще обявим скоро. 

Междувременно можете да видите двата нови трейлъра на сериала, преведени на български по-долу от ютюб потребител...

Припомнете си историята:
Поредицата ще разкаже за любовта, предателството, съвестта и отмъщението. Животът на героите ще бъде променен за един ден. Енгин ще играе герой на име Даахан - мъж в разцвета на възрастта си, който мечтае да срещне голямата си любов. Той е обвинен и тикнат в затвора за престъпление, което не е извършил. Фахрие Евджен ще е в ролята на Севги - адвокатка, която иска да се отърве от угризенията на съвестта си. Тя ще се опита да спаси Даахан от затвора, който е осъден до живот.

3 коментара:

 1. Мерал Окай, сценарист на редица турски телевизионни сериали, е казала още през 2009г. за Енгин Акюрек следното:
  "...Той е един от най-необикновените и специални актьори, които сме виждали през последните няколко години. Ще го виждаме в много различни роли и в бъдеще ще бъдем свидетели на неговия огромен успех."
  Милиони фенове от цял свят се вълнуват в социалните мрежи Фейсбук и Туитър от предстоящото ново превъплъщение на Енгин Акюрек. Това е актьор, който на практика може да изиграе всичко. На него предлагат най-трудните за пресъздаване персонажи.
  А вие сте го поставили на 42 място в списъка си с актьори вляво. Не виждате други освен Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, които имат още много да се учат. Срамота!

  ОтговорИзтриване
 2. Прав е човека от горния коментар. Ако се върна назад в архива вероятно поне една трета от статиите ви са за Серенай и Чаатай. Колкото и да ги харесва, на човек му втръсва само за тях да чете. А Енгин Акюрек наистина е великолепен актьор, горните двама взети заедно не могат да му стъпят и на малкия пръст.
  И като стана дума за актьорите в ляво, аз дори не виждам името на Мехмет Акиф Алакурт. Това, че в момента не се снима не означава, че не заслужава името му да е там, и то не на последно място. И Мехмет е по добър актьор от Чаатай, да ме извинят феновете му но е така.

  ОтговорИзтриване
 3. Въпросната графа вляво не определяме ние кой да е на първо, второ и последно място, а броят статии, които се пишат. Винаги, когато е имало новини за Енгин Акюрек, сме писали, просто турската преса не пише често за него. За Мехмет Акиф тази година е имало най-много 5 статии.

  ОтговорИзтриване

loading...