loading...

събота, 17 декември 2016 г.

Кристиан де ла Фуенте е протагонистът на "Дива земя"


Кристиан де ла Фуенте е избран от Салвадор Мехия да оглави новия му проект "Дива земя", чиито снимки започват през февруари и ще замести наследника на "Кандидатката" от май.


"Вече е потвърдено, вкусът на публиката влияе много", каза продуцентът. Кристиан коментира новината така: "Друг Даниел (името на героя му), харесва ми Даниел, доволен съм, щастлив. Ще се възползвам да си почина, да съм със семейството си, ще се възползвам от празниците да се заредя с енергия и да се върна през 2017 с нови сили".

Историята е за трима братя, които се влюбват в една и съща жена. Другият брат ще се играе от Орасио Панчери. Самият той го потвърди в Туитър. "Потвърдено е участието ми в новата теленовела на Салвадор Мехия. Скоро "Дива земя" като Серхио". Орасио ще се бори с Кристиан де ла Фуенте и още един актьор, който все още не е избран за любовта на главната героиня, която ще бъде едната сред Марлене Фавела, Майрин Виянуева и Алехандра Барос.

Друго потвърдено име е това на Нинел Конде, която се завръща след четири години в теленовелите. Тя ще бъде Каролина и твърди, че се идентифицира много с нея, затова е приела ролята. "Тя е майка, работи, самотна майка, бащата на детето й страшен мъж, лошият в историята".

3 коментара:

  1. "Кандидатката" нямаше ли да е към 70 епизода, няма ли да свърши по-рано?

    ОтговорИзтриване
  2. Да, към 70-80 епизода, ако не бъде удължена. Просто такава е информацията в Мексико, че към април-май ще започне "Дива земя" на нейно място.

    ОтговорИзтриване
  3. Добре. Благодара Ви за информацията. Поздрави!

    ОтговорИзтриване

loading...