loading...

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Лици се сбогува с "Госпожа Асеро"


Четири епизода преди финала на третия сезон на "Госпожа Асеро" героинята на Лици, Арасели, беше застреляна. 


"Когато някой Асеро се жени, тече кръв"... това е важало с пълна пара досега, важеше и сега. Арасели не беше кръвна Асеро, но беше най-добрата приятелка на Сара (Бланка Сото) в сезони 1 и 2, и като леля за сина й Салвадор. Тя беше един от най-обичаните персонажи в наркосериала и един от малкото, оцелели от първия сезон. Арасели изгуби живота си в деня на сватбата си, след като беше застреляна от Лари (Хосе Мария Торе). 

За Лици, която три години беше част от супер сериала, не беше никак лесно да заснеме смъртта на героинята си, тъй като с нея затваря много важен етап от живота си. "Никой не знае колко ми беше трудно да се сбогувам с Арасели. Един прекрасен персонаж, пълен с нюанси, но най-вече със смелост и чиста любов. Жената с най-вярното сърце, която можех да изпълня, истинска жена с хиляди проблеми, но която винаги излизаше напред с тази харизма и страст, които я характеризират", написа Лици в Инстаграм. 

Актрисата се възползва, за да благодари на всички, направили всичко възможно тя да участва в "Госпожа Асеро", сред които Роберто Стопело, сценаристът: "Благодаря, че помисли за мен аз да дам живот на тази уникална жена, че вложи любов и страст във всяка сцена, написана за нея. Обожавам те. Благодаря на прекрасната Индира Паес и целия голям екип от сценаристи за всеки детайл и всяка дума в тази история". Арасели имаше голямо развитие през тези три сезона. "В първия се занимаше с дрога и проституция, във втория беше певица и беше влюбена в лудия Марио Касас (Родриго Хирао), в третия беше майка. Ще нося Арасели завинаги в сърцето си".

Протагонистката на "Къде си , татко?" посвети няколко думи и на колегите си, които смята за свое семейство: "Благодаря на колегите си, които се превърнаха в мое семейство в последните три години. Без Вас нищо нямаше да е същото. Всички и всеки един е оставил следа в сърцето ми, нещо специално, незабравими моменти, подкрепа, урок и най-вече смях. Колко добре си прекарвахме, докато снимаме, нали? хахахха. Обожавам Ви всички", сподели мексиканката.

Смъртта на Арасели ядоса много от почитателите на сериала, които го следят от самото начало. Те смятат, че без този персонаж "няма да е същото" и че "не е заслужавала да умре". 

Много от актьорите също се сбогуваха с Лици в социалните мрежи.  Една от тях бе Каролина Миранда, новата 'госпожа Асеро'. "Красива си ти, твоята енергия, разговорите, съветите ти, работата ти. Благодаря ти, че ме остави да споделя този път с теб, че научих толкова неща от теб и че се смяхме толкова. Колко те обичам". Отговорът на Лици беше: "Колко е прекрасно, че се запознахме, че споделяхме, че се смяхме и забавлявахме по време на сцените си. Ти си красива отвън и отвътре. Обичам те много. Ще триумфираш винаги и се надявам да играем пак заедно". 

Алберто Агнеси, който играеше половинката на Арасели, също се сбогува с нея. "Благодаря ти за приятелството, обичта ти и че направи трудните ни сцени блаженство", на което Лици отвърна: "Ти ги голям колега. Уважаващ, симпатичен и голям професионалист. Благодаря ти за подкрепата във всички аспекти". 

Историята продължава... Големият финал е този понеделник, 5 декември от 10 вечерта по Телемундо. През 2017 ще има нов четвърти сезон.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...