loading...

понеделник, 26 декември 2016 г.

Ливия Брито по-влюбена от всякога


2016 беше година, пълна с хубави емоции за Ливия Брито както в професионален план с главната й роля в "Пилотът", който започва през януари по Уни Мас, така и в личен с връзката си с певеца Саид Ел Кабайеро, с когото излиза от няколко месеца.


"Мисля, че това, което искаме от Вселената, това ни дава. Трябва да внимаваме какво си пожелаваме. Аз поисках щастие, поисках половинка, която да е като него и благодарение на Бог и Вселената той е тук и изживявам много щастлив момент в професионалния и в личния си живот", споделя актрисата от "Триумф на любовта".

С какво толкова Саид е покорил сърцето й? "Има всичко, за което съм искала. Той е кавалер, чувствителен...", уверява кубинката, но най-много харесва в него начина му на мислене. "Има напълно различен начин на мислене от това на повечето мъже. Той написа книга, в която говори, че да бъдеш е най-важното, хората трябва да осъзнаят какви са, а не какво имат, че щастието е в нас и не ни е нужно нищо друго отвън, за да сме щастливи и доволни от себе си".

И двамата споделят философията, че трябва да се радват на малките неща в живота - от това да четат заедно до това да гледат залеза. "Има толкова красиви неща, на които да се наслаждаваме заедно и които ни харесват и на двамата, затова мисля, че си струва да имаш половинка", приключи протагонистката на "Италианско момиче идва да се омъжва".


Като пилот в новата си теленовела

С баща си

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...