loading...

събота, 24 декември 2016 г.

Решението, което взе "BSK Yapım" за Селен Сойдер, шокира всички


От няколко дни скандалът, който се разразява между Селен Сойдер и Джан Яман на снимачната площадка на сериала "Кой не ни обича?", не спира да вълнува обществото.

От продуцентската компания "BSK Yapım" излязоха с изявление относно този скандал...

"Вече знаете, че между главните герои на поредицата бушуват страсти. Животът е такъв, че не можем да намерим общ език. Поемаме контрола в свои ръце, за да разрешим проблема между Селен Сойдер и Джан Яман. Смятаме, че тяхното поведение вреди не само на проекта, но и на тези, които работят неуморно за това шоу. За съжаление, трябва да прекратим договора на Селен точно в такъв момент, когато страната ни страда. Извиняваме се на всички." 

1 коментар:

  1. тези от компанията нямат срама .щом той я бил и направил такъв скандал трябваше него да накажат и да го махнат защо трябва селен сойдер да страда не стига че е бита от него а пък сега нея ще гонят .да не вземат да я изкарат че тя го е предизвикала да я набия .ако това изкарат от фирмата тогава наистина нямат срама винаги изкарват жените лоши а насилника жертва .е това е дискриминация в този шоубизнес .

    ОтговорИзтриване

loading...