loading...

вторник, 31 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Амбика слага истинска змия в кошницата на Митхи (01-ви февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (01-ви февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш уверява Митхи, че съвсем скоро ще стане от инвалидната количка. Щом веднъж е успяла да стъпи на крака, ще може и втори. Мукта работи. Тя си припомня съмненията на Вишну и си казва, че не е нормално да не е виждала шефа си. Двете двойки пазаруват. Акаш вижда играчка змия и се сеща, че Митхи се страхува от змии. Той решава да я купи и да я скрие, така че Митхи като я открие да се изплаши и несъзнателно да се изправи на крака. Той изпраща Митхи със Санкрант до един храм и купува играчката. Амбика разбира за плана му и решава да действа. Тя се заканва, че змията няма да помогне на Митхи да проходи, а ще я убие. 

Мукта настоява да се срещне с шефа си. Тя казва, че ако не го види още днес, напуска. Муку си грабва чантата и тръгва, когато Юви се показва. Той се представя като Юваан Сингх. Обещава ѝ бляскава кариера в неговата фирма. Казва ѝ, че винаги може да идва при него ако има някакъв проблем. Когато се сбогуват, Юви си мисли на ум, че Юврадж Сингх Бундела е вече в миналото. Той се усмихва и се заканва на Мукта. 

Амбика предлага много пари на змиеукротител, за да ѝ намери жива змия. Митхи сяда при астролог, който прогнозира бъдещето ѝ. Амбика подменя играчката змия с истинска. Мукта е задържана в работата си от Юви. Най-сетне тя си тръгва, но е много притеснена, защото Вишну я чака вече. На спирката едни момчета се закачат с нея. Идва Юви с колата си и ѝ предлага да я откара. Тя е изплашена и приема. Юви с жест благодари на злосторниците.

Митхи рови в кошницата. За щастие змията не успява да я ухапе. След това четиримата играят на игра като пеят песни. Юви паркира пред дома на Мукта. Тя е изненадана, че шефът ѝ знае къде живее. Юви се оправдава, че Муку е написала адреса си в молбата за работа. А и той обича да знае всичко за служителите си. Мукта му благодари и слиза. Амбика се чуди дали змията е жива. Тя решава да провери и е изумена като не я намира в багажа на Митхи.

1 коментар:

  1. добре де но аз не мога да разбера Юви от къде забогатя толкова и от къде намери тази фирма че и стана и шеф на фирмата но все пак този Юви е много по симпатичен от предния въпреки че в живота предния е по голям на години а този малко по малък

    ОтговорИзтриване

loading...