loading...

вторник, 31 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Атеш прави подарък на Бахар (01-ви февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (01-ви февруари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

След срещата с психолога, Мехмет Емир и Хасрет са притеснени за състоянието на дъщеря си. Решават да ѝ намерят нови приятели, записвайки я в университет. Сакине все още не може да се съвземе от случилото се в бараката.

Ефсун разказва на Нуран, че доведените ѝ родители са я завели на психолог. Споделя ѝ, че от всичкото, което са сътворили най-щастлива е Бахар, защото има Атеш, ходи на лекции, среща се с приятели, докато тя мисли само лъжи и се занимава с трупове. Иляс намира портфейла на Неджати. В него откриват един ключ. Нуран е убедена, че този ключ е пътят ѝ към откриване на златото.

След смъртта на Осман, Гюлесер се връща в родния си край. Иляс решава да замине с нея. Бахар учи за изпити. Тюляй ѝ обещава да ѝ помогне в подготовката за един от изпитите. Атеш подарява на любимата си цветен калейдоскоп. Хасрет отива да види дъщеря си в имението. Двете с Фулия отново се спречкват. Айтен не одобрява поведението на дъщеря си. Тя насърчава Фулия да стане по-близка с Хасрет, за да не загуби мъжа си.

Хюлия е доволна, защото Асъм се връща да живее при нея. Прекратил е делото по развода. Мехмет разбира, че Неджати има черно минало. Ядосан е на Арда, защото той го е назначил на работа при тях без да провери досието му. Една вечер Нуран се промъква в имението, за да търси златото. Дали ще го намери...

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

  1. ще го намери златото но ще я хване момичето което дойде с Айтен

    ОтговорИзтриване

loading...