loading...

четвъртък, 5 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи е в критично състояние (06-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Дамини крещи на Акаш. Тя му казва, че ако нещо се случи с внучка ѝ ще го убие. Добавя, че Митхи е отказала да тръгне с него и той я е прострелял. Акаш отрича. Той казва, че бащата на Сурбхи е искал да го убие, Митхи го е видяла и е застанала на пътя на куршума. Дамини не му вярва. 

Джоги моли Вишну да отведе Акаш за момента. Акаш е сам. Той страда за Митхи и се обвинява, че не е могъл да направи нещо. Докторът излиза и съобщава, че са извадили куршума. Добавя, че Митхи е изгубила много кръв и докато не дойде в съзнание нищо не може да каже. Акаш се моли. Дамини идва. Тя му казва, че най-лошият ден за една майка е когато види мъртвото тяло на детето си. Тя го е изживяла. Добавя, че Ичха е бил смисълът на живота и. След смъртта ѝ е останала само Митхи. Дамини му казва, че не иска да говорят дали я обича или не, дали любовта му е истинска или не..... Тя го моли да си тръгне, защото докато е с него Митхи никога няма да бъде в безопасност. Моли го да остави внучка ѝ на мира. Акаш ѝ отговаря, че не може да забрави Митхи. Дамини тогава му казва да убие първо нея. Добавя, че няма да има сили да види още един труп. Тя пада на колене и моли Акаш да остави Митхи. Той си тръгва. 

Акаш подкупва някой и влиза в стаята на Митхи. Тя е в безсъзнание. Той плаче от болка. Казва ѝ, че я обича много и не може да живее без нея. Тя започва да кашля и кръв потича от устните и. Акаш казва, че не иска да я загуби. Момчето тръгва да вика доктора, а Акаш излиза, припомняйки си думите на Дамини. Докторът идва и казва, че състоянието на Митхи е много сериозно. Акаш слуша от вратата. Дамини пита как е Митхи. Докторът обяснява, че се е влошила и има вътрешен кръвоизлив. Акаш казва на инспекторът, че е свидетел и чичо му Агарт е прострелям Митхи. Разказва за инцидента. Инспекторът иска да обвини Акаш. Той казва, че е имал много случаи, когато виновният иска да обвини друг, за да се спаси. Акаш се ядосва. Той казва, че няма как да иска да убие жена си. Инспекторът го поправя, че Митхи е бившата му жена. Може би търси отмъщение. Канха подкрепя Акаш. Той казва, че Акаш е само свидетел и му вярва напълно. 

Агарт се прибира в стаята си. Той казва, че никой не би го търсил в собствения му дом. Докторът казва, че следващите 24 часа ще бъдат критични. Ддбавя, че шансовете на Митхи да оживее са не повече от 20-30%. Моли ги да подпишат документите, защото трябва да оперират Митхи още веднъж. Вишну се обажда на Акаш и го информира. Казва му, че сега всичко е в ръцете на Бог.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...